کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پیش به سوی ایران آبادتر؛

امید آفرینی؛ شاه کلید مشارکت گسترده در انتخابات ۱۴۰۰/وحدت و حضور پرشور مردم، نماد اقتدار ایران است

12 ارديبهشت 1400 ساعت 11:09

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نمادی از وحدت ملت محسوب می شود و اقتدار ملی را رقم می زند و باید گفت که در شرایط فعلی امید آفرینی شاه کلید تحقق این حضور گسترده است.


به گزارش عصرهامون؛ انتخابات ۱۴۰۰ در پیش است، عرصه ای حساس که می تواند آینده چهار ساله ایران اسلامی و حتی فراتر از آن را رقم بزند، صحنه ای که با حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه مردم می تواند نتیجه ای مطلوب تر به همراه داشته باشد.
 
اما این مشارکت گسترده آن هم با توجه به شرایطی که کشور در آن قرار دارد، با نسخه ای به نام امید آفرینی می تواند محقق شود، بدون تردید مردم ایران اسلامی می دانند که انتخاب آگاهانه آن هاست که باعث می شود، وضعیت کشور تغییری جدی پیدا کند و شرایط به ایده آل نزدیک شود.
 
اما بد نیست خدماتی را که طی سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ملت ارائه شده است، در ذهن هایمان مرور کنیم و به دلیل کم کاری عده ای، از حضور در چنین میدان حساس و سرنوشت سازی شانه خالی نکنیم.
 
همان گونه که مردمان کشورمان به ویژه استان پهناور سیستان و بلوچستان با وحدت مثال زدنی خود سال های سال و در عرصه های مختلف خوش درخشیده اند و صحنه ای به یادماندنی از اقتدار ملی به ارمغان آورده اند.

همان گونه که امید آفرینی به عنوان شاخصه اصلی بیانیه گام دوم انقلاب مطرح است، می توان با افزایش ضریب اعتماد عمومی امید را به جامعه تزریق کرد که علما و سران طوایف می توانند نقش ویژه ای در این وادی ایفا کنند.

نقش علما در امید آفرینی
 
احمد رضا طاهری، کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به انتخابات پیش رو در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: نقش نخبگان جامعه به خصوص بزرگان بومی چون علما، سران طوایف و دانشگاهیان در امید آفرینی و تشویق مردم در انتخابات، کمتر از رسانه ها نیست، شاید حتی در مواردی نقش این دسته از افراد بیشتر باشد.
 
طاهری با اشاره به برکات جمهوری اسلامی در آزادی مذاهب در کشور و رشد چند برابری مساجد، مراکز علمی و حوزه های اهل سنت در ایران، گفت: از آنجایی که نظام دارای ساختاری اسلامی و مردمی است، لذا از همان ابتدا توجه ویژه ای به نهادهای مذهبی وجود داشته است.
 
وی اضافه کرد: این رویکرد باعث شده تا تعداد مساجد اهل سنت و حوزه های علمیه به تعداد قابل توجهی پس از انقلاب افزایش یابد، خوشبختانه این امر موجب شده که علاقه مندان به تحصیلات اسلامی مانند قبل از انقلاب به کشورهای همسایه مراجعه نکنند و تحصیلات اسلامی را در داخل کسب کنند.
 
این کارشناس ادامه داد: از این لحاظ جامعه اهل سنت بلوچ خودکفاست و در مواردی طلاب از نقاط دیگر کشور‌ و حتی از خارج جذب مدارس دینی در استان می شوند.

وحدث مال زدنی مردم پایتخت وحدت
 
وی به سخنرانی رهبری در سیستان و بلوچستان درباره وحدت مثال زدنی، جوانان انقلابی، مرزداران غیور، تنگه احد انقلاب، مسئولیت پذیر و آگاه اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری معتقد هستند که "بیش از همه موارد، این مردم هستند که به کشور اقتدار می دهند. بنابراین حضور مردم در انتخابات موجب اقتدار ایران می شود. ما باید تلاش کنیم ایران را قوی کنیم. ایران قوی بهتر از یک ایران ناتوان است. این قدرت و قوت را همین مردم به کشور می بخشند".
 
طاهری ادامه داد: درست است که از سیستان و بلوچستان به عنوان یک منطقه محروم یاد می شود، اما لازم به یادآوری است که موقعیت‌های بسیار جالب شغلی و کاری برای بخش خصوصی در این استان وجود دارد. شاید بعضی از استان های دیگر دارای چنین پتانسیل یا شرایطی نباشند که در این خطه به واسطه موقعیت جغرافیایی و استراتژی اش وجود دارد.
 
وی افزود: در این استان تفاوت های مذهبی باعث ایجاد جنگ و خونریزی نشده است و مذاهب اسلامی با صلح و دوستی در کنار هم زندگی می‌کنند، دور اندیشی و هم اندیشی علمای شیعه و سنی در جهت حفظ برادری و دوستی بسیار مهم بوده است.

انتهای پیام/


کد مطلب: 137109

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/137109/امید-آفرینی-شاه-کلید-مشارکت-گسترده-انتخابات-۱۴۰۰-وحدت-حضور-پرشور-مردم-نماد-اقتدار-ایران

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir