تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۰۹
براتعلی صالحی گفت: انتخابات 1400 از مهمترین رویدادهای سیاسی کشور در ابتدای مسیر گام دوم انقلاب است که باید پرشور، آگاهانه و با حضور حداکثری مردم برگزار شود.
تلاش دشمن دوقطبی سازی مردم برای کمرنگ کردن صف های رای/ مشارکت حداکثری راهبرد مهم در ‏انتخابات 1400
براتعلی صالحی، یک کارشناس سیاسی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون در خصوص ارتباط تاثیر مشارکت حداکثری در انتخابات و کاهش تهدیدات دشمنان، بیان کرد: طبق بیانات رهبر معظم انقلاب علاج دردهای مزمن کشور در پر شور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم در انتخاب شخصیت اصلح است، که اگر شرکت پرشور مردم با انتخاب درست همراه و یک نیروی کارآمد، با ایمان، پر انگیزه و علاقه مند به کار به وسیله مردم انتخاب شود این مهم آینده کشور را تضمین می کند.

انتخابات، هنر بزرگ نظام اسلامی

وی افزود: با توجه به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورای شهر و روستا ها لزوم تبیین روشنگری و تاثیر مشارکت حداکثری و کاهش تهدیدات دشمن بسیار حائز اهمیت است چرا که انتخابات یکی از هنرهای بزرگ انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و مایه فخر و مباهات ما به دنیا است که در طول ۴۲ سال گذشته آن را ثابت کرده‌ و با حضور مردم در صحنه ها نشان داده ایم که در تمامی صحنه ها و تهدیدها پای این انقلاب بوده و هستیم.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه امروز تمام دنیا چشم به انتخابات و حضور مردم در این عرصه سیاسی مهم دارند، ادامه داد: هر جا که مردم احساس کنند دشمنان به دنبال ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند در صحنه حضور پرشور پیدا کرده و این نشان از اهمیت این جایگاه است.

وی اذعان کرد: افزایش سطح مشارکت سیاسی از آسیب‌پذیری کشور در مواجهه با تهدیدات داخلی و خارجی موثر است و برای نظام مقدس جمهوری اسلامی برخلاف قالب نظام های سیاسی دیگر که در دنیا وجود دارند و اغلب غیر مردم‌سالاری و با کودتا و فشارهای خارجی و نفوذ استعماری کشورها روی کار آمده‌اند اما، جمهوری اسلامی ایران در سال ۵۷ با مشارکت آحاد و اقشار مختلف مردم توانست از طریق یک جوشش انقلابی مردمی یک رژیم مستبد ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را سرنگون و نظام سلطنتی را از بین ببرد و جمهوری اسلامی را پایه گذاری کند.

این کارشناس سیاسی گفت: استقرار نظام خواسته همه ملت ایران بود، بعد از ۶۰ روز که از سرنگونی رژیم پهلوی گذشت اولین انتخابات برای تعیین و تغییر شکل حکومت برگزار و جمهوری اسلامی با پشتوانه ۹۸ درصدی مردم کار خود را آغاز کرد، از آنجایی که ساختار حقوقی ایران اسلامی طوری تنظیم شده که همه مقام های حکومتی به صورت مستقیم و غیرمستقیم با رای مردم انتخاب می‌شوند از همان تاریخ تاکنون این انتخابات با میانگین مشارکت حداکثری بالای ۶۰ درصد برگزار شده است.

وی با بیان اینکه انتخابات 1400 برای ما بسیار مهم و نقش اثر گذاری در سیاست داخلی و خارجی برای کشور و نظام خواهد داشت، اظهار کرد: هرچه به انتخابات نزدیک تر می شویم سوال از  اصل حضور حداکثری و چگونگی مشارکت مردم در انتخابات به صورت برجسته و اثرگذارتر مطرح می شود که چه رابطه ای بین اصل مشارکت حداکثری با تغییر وضع موجود درکشور ایران وجود دارد.
 
از دوقطبی سازی های دشمن غافل نباشیم

صالحی تصریح کرد: انتخابات امروز با یک دوقطبی واقعی مهم مواجه است دو قطبی رای دادن و رای ندادن؛ آنچه که در انتخابات ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ محسوس است مشارکت مردم و دغدغه جریان انقلاب و ضد انقلاب است.

وی اضافه کرد: جریان ضد انقلاب با بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها اعم از توطئه‌های داخلی و خارجی و تحرکات نفاق سعی دارند باعث رونق انتخابات شود و در مقابل در یک مسئله با بولد کردن ضعف در کارنامه عملکردی دولت به صورت مستقیم و غیر مستقیم و افزایش حجم و شدت مشکلاتی که امروز در حوزه اقتصادی کشور دنبال می‌شود ایجاد یاس و ناامیدی برای کمرنگ کردن حضور پرشور مردم در انتخابات داشته باشد؛ تمام برنامه ریزی دشمن برای ایجاد یک سونامی در بین مردم است تا بتوانند از این طریق به اهداف خود در این مسئله برسند و حضور مردم را کمرنگ جلوه دهند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: در مقابل جریان ضد انقلاب که امروز تمام تلاش خود را برای ایجاد یک احساس ناامیدی مردم و کمرنگ نشان دادن حضور در انتخابات دارد، جریان انقلابی در یک جنگ ترکیبی و نامتقارن با راهبردهای انقلابی و الهی خود سعی دارد افزایش مشارکت حداکثری مردم در انتخابات را در این برهه از زمان برای انقلاب ثبت و ضبط کند.

وی بیان کرد: مهمترین راهبردهای جریان انقلابی در این راستا همان پیگیری های انقلابی و جهادی در خدمت‌رسانی به مردم، تلاش، مواسات و کمک‌های مومنانه در جهت بهبود وضعیت معیشتی مردم و مبارزه با فساد، تبعیض و مقابله با تخلفات، فعالسازی چرخه تولید و جلوگیری از تعطیلی مراکز تولیدی است که با یک برنامه‌ریزی مدرن امروز دنبال آن هستند مردم را نسبت به انقلاب و نظام امیدوار کنند.

وی خاطر نشان کرد: مردم باید در پای صندوق‌های رای حضور و مشارکت حداکثری داشته باشند که این مهم با تقویت معرفت دینی و بصیرتی و مباحث اعتقادی و بصیرتی با قدرت تحلیل و برگرداندن حافظه تاریخی ملت به دنبال بی اثر کردن تحریم ها در مواجهه با جریان غرب است.

رئیس جمهور و اختیاراتی که دارد

 این کارشناس سیاسی در بخش دیگر سخنان خود به موضوع برجام اشاره کرد که داشتن دست برتر در این حوزه یکی دیگر از راهبردهای جریان انقلاب است، که تمام تلاش ضد انقلاب هم بر این است که در مدت باقی مانده از دولت مستقر به اهداف خود در این شرایط و برهه زمانی برسد.

وی افزود: جریان ضد انقلاب به دنبال متهم کردن نظام و رهبری در مشکلاتی که امروز مردم با آن مواجه هستند، است؛ در حالی که تمام امکانات در اختیار دولت برای پیشرفت به سوی جایگاه اصلی انقلاب و نظام است که در طول این مدت از آن بهره نگرفتند، رئیس جمهوری که تمام ظرفیت های بودجه ای در دست او بوده و یا برای تحمیل نظر خود مانع از پخش یک سریال می شود آیا نمی تواند از ظرفیتی که امروز در داخل نظام وجود دارد و از اختیاراتی که در توان دارد برای پیشرفت کشور استفاده کند؟، لذا به دنبال فرافکنی این موضوع هستند و از کمبود اختیارات سخن می گویند. 

وی تصریح کرد: رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر دو نقطه مهم را گوشزد کردند که مخاطب یکی از آنها مردم و دیگری کاندیدای اصلح ریاست جمهوری است، ایشان جز اینکه تاکید بر اختیارات دولت داشتند بر اهمیت دقت مردم در انتخابات هم توصیه هایی کردند که فردی را انتخاب کنند که از این ظرفیت های عظیم و بزرگ که در دست دولت است برای پیشرفت انقلاب و نظام استفاده کند، از این استعدادها و فرصت هایی موجود رئیس جمهور در جهت پیشرفت و توسعه استفاده کند.
 
مشارکت مردمی، از جلوه‌های اقتدار نظام و انقلاب

 صالحی ادامه داد: آنچه که هر دو جریان انقلابی و ضد انقلابی به یک تلاش همه جانبه و تکاپوی نفسگیر وادار می کند واقعیتی که در انتخابات آینده به وضوح قابل فهم است، و آن حقیقت و واقعیت "مشارکت مردمی" است که از جلوه‌های اقتدار نظام و انقلاب محسوب می‌شود.

وی اظهار کرد: ثبات سیاسی در کشور با امنیت و مشارکت حداکثری رابطه مستقیم دارد، در واقع افزایش سطح مشارکت مردم در انتخابات در مباحث سیاسی و حضور مردم در تمامی انتخابات ها و سرنوشت می تواند کشور را از آسیب ها و تهدیدها موضوع نگه دارد آن هم در مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی که امروز تمام تلاش منافقین و دشمنان در این است که با کاهش حضور حداکثری مردم در انتخابات به اهداف خود برسند.

وی تصریح کرد: دشمن برای تحقق اهداف شوم خود به دنبال یک جنگ روانی تمام عیار، عملیات روانی و به دنبال هدایت افکار عمومی است، که در اظهارات بعضی از دولتمردان در حوزه اختیارات صحبت می‌شود و گام مهمی که امروز جریان ضد انقلاب در دست گرفته و دنبال ناامیدی مردم است تا بگوید مردم نقشی در انتخابات ندارند و اثرگذار نیستند.

این کارشناس سیاسی با بیان اینکه انتخابات حکم شب قدر را برای کشور، نظام و مردم دارد و سرنوشت ساز است، گفت: رهبر معظم انقلاب بارها در اهمیت انتخابات مطالبی را مطرح کردند، برخی از مباحثی که امروز در کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی دنبال می کنیم برای این است که سرنوشت بخش عمده‌ای از ملت و مردم را با رای هایی که می دهیم تغییر دهیم، بر این اساس باید برای مشارکت حداکثری مردم تلاش کرد و نباید تحت‌الشعاع مسائلی قرار گرفت که دشمن به دنبال آن است.

وی اذعان کرد: امنیت، سلامت و رقابت انتخابات و انتخاب اصلح ترین اینها باید مدنظر باشد، مهمترین راهبرد نظام در انتخابات این است که به اهدافی که باید تحقق پیدا کند و دغدغه نظام و انقلاب است حساسیت داشته باشیم که آن هم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است، این دو مسئله جزء اصلی ترین راهبردهای انظام و انقلاب است و تلاش برای مشارکت باید آمیخته با آگاهی بخشی، بصیرت افزایی و تعیین معیارهای اصلح باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcf1edymw6dmta.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما