تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۰۹
حجت الاسلام غلامرضا نجفی گفت: با گسترش مشارکت های مردمی در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و تعمیق گفتمان دیده بانی از پدیده ها و شرایط اجتماعی با رویکرد مقابله با فساد و برخورد با مجرمان زمینه های بهبود وضعیت موجود، ارتقای منظر شهری و کاهش شکاف بین محلات محروم و برخوردار سرعت می یابد.
دفاتر تسهیل گری در پیشگیری از آسیب های اجتماعی نقش آفرینی کنند/ بهبود وضعیت موجود در گرو مقابله با فساد و برخورد با مجرمان
به گزارش عصرهامون؛ حجت الاسلام غلامرضا نجفی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان در نشست توجیهی تنبیهی بررسی نقش و جایگاه دفاتر تسهیلگری شهرستان زاهدان در پیشگیری از وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی که در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد، گفت: بهره گیری از توسعه مشارکت های مردمی در کاهش آمار آسیب های اجتماعی در استان ضروری است.

وی ادامه داد: تسهیلگران محلی مناسب ترین ترسیم آماری و گزارش سیمای محلی را در اختیار سیاستگذاران حاکمیتی می گذارند و می توان با دسترسی به آمارهای متقن باتوجه به قوت، ضعف، فرصت و تهدیدات محلی برنامه های واقع گرا و مشارکت حداکثری آحاد جامعه را تدوین و اجرایی کرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گفت: در شهر زاهدان با توجه به کثرت بافت های ناکارآمد شهری، تعداد 9 دفتر تسهیلگری موجود با ایجاد شبکه سازی محلی و تشکیل کمیته های ارزیاب متشکل از نمایندگان گروه ها و نهادهای فعال محلی علاوه بر احصای صحیح معضلات محلی، گفتمان مطالبه گری را نیز مدنظر قرار دهند و به عنوان حلقه اتصال مردم و ساختارهای حاکمیتی می توانند در توسعه عمران محلی و احیای عدالت برخورداری گام های موثری را بردارند.

نجفی ضمن تأکید بر اهداف عدالت ترمیمی در سند تحول قضایی عنوان کرد: بدون شک با کاربست مناسب سیاست جنایی مشارکتی و در نظرگیری اهلیت سنجی داوطلبان مشارکت می توان فعالان محلی مناسبی را انتخاب و با تأکید بر اهداف مشترک محلی و توانمندسازی گروه های در معرض آسیب به بهبود شاخص های توسعه  اجتماعی و کاهش جرائم محلی کمک کرد.

وی بر ضرورت بازخوردگیری از اقدامات دفاتر تسهیلگری در تدوین برنامه های میان مدت تأکید کرد و افزود: غربالگری سیاست های اجرایی و تداوم طرح های موفق یک ضرورت انکار ناپذیر در تحول محلی است و در این مسیر جلب مشارکت همه ظرفیت های محلی پیش شرط توفیق تلقی می شود.

این مقام قضایی عنوان کرد: ضرورت دارد تا به منظور دستیابی به توسعه پایدار شهری پیش از هر چیز به نقش آفرینی مردم در کاهش معضلات اجتماعی باور داشته باشیم و در وهله دیگر ضمن ترویج ارتقای آگاهی های همگانی به چرخش صحیح اطلاعات بین دفاتر تسهیلگری به منظور استفاده از تجارب موفق محلی در شهر زاهدان کمک کنیم.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان بیان کرد: امیدواریم با گسترش مشارکت های مردمی در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و تعمیق گفتمان دیده بانی از پدیده ها و شرایط اجتماعی با رویکرد مقابله با فساد و برخورد با مجرمان زمینه های بهبود وضعیت موجود، ارتقای منظر شهری و کاهش شکاف بین محلات محروم و برخوردار سرعت یابد.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcgnu9q3ak9wu4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها