تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۱۲
محمد حسین عیدی زاده گفت: توقف توسعه زیرساخت های ارتباطاتی باعث تعطیلی تولید می شود.
عدم توسعه ارتباطات؛ بزرگترین مانع پیش روی تولید/تخریب و سرقت تجهیزات مخابراتی امان مردم و مسئولان را بریده است
به گزارش عصرهامون؛ محمد حسین عیدی زاده، سرپرست مخابرات سیستان و بلوچستان در نشست با اصحاب رسانه که مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، با اشاره به شعار سال بیان کرد: رهبر معظم انقلاب با توجه به دغدغه هایشان امسال را سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها نام گذاری کرده اند و سازمان جهانی itu نیز امسال را تسریع در تحول دیجیتال در زمان های سخت معرفی کرده است.

وی ادامه داد: نقش مخابرات در راستای توسعه جامعه جزو اصلی ترین نقش ها می تواتد باشد که اگر ارتباطات به خوبی در بسترش مهیا نباشد، هیچ توسعه ای امکان پذیر نیست، با توجه به این مهم یکسری مانع زدایی ها و پشتیبانی از این صنعت اتفاق می افتد.

این مقام مسئول افزود: بهره مندی یکسان همگان از زیرساخت ها یکی از راه های عدالت اجتماعی در جامعه است، امروز که به دلیل شرایط کرونا بسیاری از مسائل از طریق بستر عظیم ارتباطی دنبال می شود، نقش ارتباطات بیش از پیش احساس می شود که در راستای تحقق عدالت اجتماعی باید به مخابرات توجه ویژه ای شود.

به گفته وی، به واسطه توسعه ارتباطات هزینه های هنگفت تبلیغاتی امروز به حداقل رسیده است، این را می توان این روزها در عرصه انتخابات به خوبی مشاهده کرد.

عیدی زاده اظهار کرد: درآمد دولت از محل خصوصی سازی مخابرات بیش از پنج برابر شده است، هزینه های بالا و سیاست گذاری های اشتباه بعد خصوصی سازی از موانع پیش روی مخابرات محسوب می شود.

وی گفت: بزرگترین تولیدکنندگان رزقشان را از طریق توسعه مخابرات به دست می آورند که توقف توسعه ارتباطات باعث تعطیلی تولید می شود، با تعرفه های غیرمنطقی حال مخابرات خوب نیست.

سرپرست مخابرات سیستان و بلوچستان اضافه کرد: تخریب و سرقت تجهیزات مخابراتی امان مردم و مسئولان را بریده است، در همین راستا هزینه های هنجارشکنی افزایش خواهد یافت، چراکه با قطعی زیرساخت های ارتباطی مردم متضرر می شوند.

وی اظهار کرد: اگر مردم در حفاظت از تجهیزات به کمک نیایند، خدمات دهی با مشکل رو به رو می شود، درخواستمان این است که سرقت و تخریب زیرساخت های ارتباطی به عنوان جرم امنیتی در نظر گرفته شود.

عیدی زاده اذعان کرد: هوایی بودن فیبرها معضل جدی است که زمینی شدن آن دو تا سه سال زمان می برد، بنابراین می طلبد که ائمه جماعات و معتمدان پای کار بیایند تا از تخریب و سرقت زیرساخت ها پیشگیری شود.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfeedymw6dmea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما