تاریخ انتشار :شنبه ۵ تير ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۴۷
سردار احمدطاهری گفت: 42 تن مواد مخدر غیردارویی در سیستان و بلوچستان امحا شد.
امحای بیش از 42 تن مواد مخدر و روانگردان در سیستان وبلوچستان/ از دستگیری ۹ سرکرده بین المللی مواد مخدر تا انجام بیش از 8 هزار عملیات
به گزارش عصرهامون، دقایقی قبل به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، مراسم امحای بیش از ۴۲ تن انواع مواد مخدر و روانگردان در باغ خاتم نیروی انتظامی زاهدان برگزار شد.

سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در این مراسم با بیان اینکه پلیس انتظامی این استان در یک سال اخیر هشت هزار و ۴۶۶ عملیات مختلف در عرصه مبارزه با موادمخدر انجام داده است، بیان کرد: از این تعداد عملیات مسلحانه با قاچاقچیان مواد افیونی بوده که در این عملیات‌ها ۲۵ نفر از قاچاقچیان به هلاکت رسیدند.

وی افزود: در یکسال اخیر قریب به ۳۳۶ تن مواد مخدر توسط اعضای کمیته مقابله استان کشف شد، همچنین ۱۳۷ باند موادمخدر در سیستان و بلوچستان توسط پلیس مبارزه با موادمخدر متلاشی شده است.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ۹ نفر از سرکردگان موادمخدر که در عرصه بین المللی در این استان فعالیت می‌کردند در یک سال اخیر توسط نیروی انتظامی دستگیر شدند.

وی بیان کرد: یک هزار و ۹۴ دستگاه انواع ماشین از باندهای موادمخدر در سیستان و بلوچستان توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر در این استان ضبط شده است.

این مقام مسئول ادامه داد: اقداماتی با همکاری شورای هماهنگی مواد مخدر  در بحث شناسایی اموال قاچاقچیان انجام شده که از اولویت های ویژه و برنامه های شورای هماهنگی و نهادهای مقابله‌ای مانند سپاه، نیروی انتظامی، مرزبانی و سربازان گمنام امام زمان است.

به گفته وی، استان سیستان و بلوچستان به سبب همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان همواره در معرض قاچاق موادمخدر و سوء استفاده قاچاقچیان قرار دارد.

مبارزه با موادمخدر  یک دغدغه اصلی در جامعه است

علی زندی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان، بیان کرد: تلاش بی وقفه نیروهای انتظامی، مرزبانی، امنیتی، سپاه و بسیج و همکاری خوب مردم مرزنشین استان منجر به افزایش قابل توجه کشفیات مواد مخدر شده است.

وی افزود: مبارزه با موادمخدر و برخی معضلات و آسیب‌های اجتماعی به عنوان یک دغدغه اصلی در جامعه مطرح است به طوری که رهبر معظم انقلاب شخصا در حوزه آسیب‌های اجتماعی ورود و پنج آسیب اولویت‌دار را اعلام کردند که یکی از مهمترین کلید واژه‌های این نوع آسیب‌ها، موضوع مبارزه با موادمخدر است.

زندی اذعان کرد: مردم ما به خوبی می دانند امروز مافیای مواد مخدر نسل پویای جامعه را هدف قرار داده که باید با هوشیاری تمام با آنان مقابله کرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گفت: باید در بحث اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر تمامی ارگان ها از جمله سپاه و بسیج، سمن ها، امامان جمعه و جماعات، علما و روحانیون، رسانه ها و تمامی کسانی که صاحب تریبون هستند پای کار باشند تا فرهنگ سازی در این زمینه انجام شود.

عرصه مبارزه با مواد مخدر دائمی و مستمر است

محمد هادی مرعشی، معاون امنیتی و انتظامی استاندار استان در ادامه با بیان اینکه نظام اسلامی تاکنون چهار هزار شهید در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم نظام کرده است، افزود:سیستان وبلوچستان تا کنون بیش از یک هزار شهید در راه مبارزه با موادمخدر تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی و کل بشریت کرده است.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه با موادمخدر جانفشانی های زیادی انجام داده و در حال انجام دارد تا این بلای خانمان سوز به کشورهای اروپایی سرایت نکند و در واقع ایران در خط مقدم مبارزه با این بلای خانمان سوز قرار دارد.

به گفته این مقام مسئول، عرصه مبارزه با مواد مخدر در ایران اسلامی به ویژه سیستان و بلوچستان دائمی و مستمر است تا بشریت از این بلای خانمان سوز در امان باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcaaon6w49neu1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما