تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۰ ساعت ۰۲:۳۰
مزرعه بادی تولید برق میل نادر می تواند پس از نصب کامل توربین های بادی به یکی از بزرگترین مزرعه های بادی کشور تبدیل شود.
سیستان به زودی بزرگترین تولید کننده برق با توربین های بادی می شود/ظرفیت تولید 1 هزار مگاوات برق در میل نادر
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از اوشیدا؛ این روزها قطعی برق در اقساء نقاط کشور باعث شده است تا مشکلات بسیاری برای شهروندان از جمله خانواده هایی که فرزند بیمار و یا پدر جانباز دارند ایجاد شود.

اما این قطعی ها در استانی همچون سیستان و بلوچستان که این روزها به یکی از استان های گرم کشور تبدیل شده است عذاب آور تر است.

دلایل قطع برق را همانطور که مسئولان عنوان کرده اند افزایش مصرف مشترکین و عدم تولید برق به دلیل سطح کم آب در سد ها عنوان می شود.

این در حالی است که منطقه سیستان بدون داشتن سد می تواند به اندازه یک نیروگاه اتمی برق تولید کند، بادهای ۱۲۰ روزه سیستان این فرصت را ایجاد کرده اند که با نصب توربین های بادی برق دست کم ۲ میلیون خانوار به راحتی تولید شود.

مزرعه بادی تولید برق میل نادر می تواند پس از نصب کامل توربین های بادی به یکی از بزرگترین مزرعه های بادی کشور تبدیل شود.

تکمیل این پروژه بزرگ در منطقه سیستان نه تنها می تواند مشکل برق بسیار زیادی از کشور را مرتفع کند بلکه ظرفیت گردشگری را هم در منطقه ایجاد خواهد کرد.
 


تولید برق در میل نادر امیدوار کننده است


در همین خصوص محمد علی قهرمانی فرماندار شهرستان نیمروز به خبرنگار ما گفت: مزرعه بادی میل نادر یکی از فرصت های بزرگ برای منطقه سیستان است.

وی افزود: زیرساخت این پروژه با ۲۶ کیلومتر جاده و انتقال پست برق در سال ۹۸ رقم خورد که رفته رفته با نصب توربین های بادی کار تولید برق در این منطقه آغاز شد.

قهرمانی بیان کرد: ظرفیت تولید این نیروگاه بادی با نصب ۲۰ توربین ۵۰ مگاوات برق خواهد بود که با توجه به تولید برق ۱۰ توربین ابتدایی بسیار امیدوار کننده بوده است.

فرماندار شهرستان نیمروز خاطرنشان کرد: شدت باد در منطقه میل نادر به گونه ای است که ۲ و نیم مگاوات تولید برق هر توربین که پیش بینی شده است را به راحتی تولید می کند و این مسئله آینده ای روشن را رو به روی ما قرار خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: از عمده مشکلات پیش روی این پروژه بزرگ عدم تولید توربین های بالاتر از دو نیم مگاوات است که باید از خارج از کشور وارد کنیم.

قهرمانی همچنین گفت: امیدوار هستیم تا با ورود شرکت های خصوصی به این پروژه توربین های بیش از ۲ و نیم مگاوات نیز به کشور وارد شود تا در محل نیروگاه باید نصب گردد.
 


ظرفیت تولید 1 هزار مگاوات برق در منطقه سیستان


علیرضا پرند مطلق مدیر عامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان نیز در همین خصوص به خبرنگار ما گفت: نیروگاه بادی میل نادر ظرفیت تولید هزار مگاوات برق را دارد.

وی افزود: تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۰ توربین بادی با ظرفیت ۵۰ مگاوات برق در محل نیروگاه نصب خواهد شد.

مدیر عامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: سرمایه گذار های متعددی با تامین زیرساخت های کامل اعلام آمادگی کرده اند که در این زمینه در حال مذاکره با آنها هستیم تا بتوانیم بیشترین ظرفیت برق را در کمترین زمان به مرحله تولید برسانیم.

وی نصریح کرد: ما امیدوار هستیم تا با تکمیل این پروژه بزرگترین نیروگاه تولید برق با توربین های بادی را در منطقه سیستان ایجاد کنیم که این خود یک موفقیت بزرگ برای استان است.

مدیر عامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: در نظر داریم تا با اهدای تسهیلات، توربین های بادی با ظرفیت پایین تری را در خود منطقه تولید کنیم که این موضوع علاوه بر اشتغالزایی کمک به توسعه انرژی تجدید پذیر نیز خواهد کرد.

انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcepo8zxjh8xni.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما