تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۲۴
ظرفیتی مردم نهاد که تاریخ کهن را حفظ و اشاعه می دهد؛

چشم انداز نقش آفرینی مجمع خیرین میراث فرهنگی در اقتصاد گردشگری و صنایع دستی

مجمع خیرین میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان کار خود را آغاز کرده و امید است در آینده نزدیک بتواند در اقتصاد گردشگری و صنایع دستی منطقه تاثیرات بسزایی داشته باشد.
چشم انداز نقش آفرینی مجمع خیرین میراث فرهنگی در اقتصاد گردشگری و صنایع دستی
به گزارش عصرهامون؛ سیستان و بلوچستان دارای استعدادهای ویژه ای در زمینه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.

 شهر سوخته قدمت پنج هزار ساله دارد و اولین جراحی مغز، چشم مصنوعی و اولین انیمیشن جهان در آن جا کشف شده و لقب بهشت باستان شناسان ایران و لندن شرق را از آن خود کرده است.

حفاظت از آن ها، تامین زیرساخت ها برای بهره بردن از این ظرفیت های گردشگری و جذب توریست نیازمند اعتبارات ویژه ای است.

در این میان استفاده از ظرفیت خیران برای حفاظت از تاریخ و فرهنگ دیرینه این خطه به عنوان میراثی برای آیندگان می تواند بسیار موثر باشد، مجمع خیرین میراث فرهنگی یکی از اقداماتی است که در این زمینه انجام شده است.

این مجمع در سیستان راه اندازی شده است تا این استعدادها و ظرفیت ها شکوفا شود، سهم میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بودجه کم است و می توان با جذب خیرین و علاقمندان به این حوزه زیرساخت های لازم را فراهم کرد.

تاثیرات مجمع در اقتصاد گردشگری و صنایع دستی

علیرضا جلالزایی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: با رایزنی ها و اقدامات انجام شده مجمعی با عنوان مجمع خیرین میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچون مجمع های خیرین مدرسه ساز و پزشکی شکل گرفت.

وی افزود: این مجمع قرار است در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کار خود را انجام دهد، این مجمع با اقدام نماینده سیستان شکل گرفت و حبیب اله دهمرده در ابتدا ۲۰ میلیون تومان از حساب شخصی خود به مجمع کمک کرد.

این مقام مسئول عنوان کرد: این مجمع کار خود را شروع کرده و با تبلیغات گسترده در کشور به استان های دیگر هم تعمیم داده شده است و استان های دیگر در این زمینه اقدام کردند.


مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان بیان کرد: مجمع خیرین صنایع دستی مانند آموزش و پروش، سلامت و ... تلاش می کند در سه حوزه مذکور بتواند نیازهای اولیه دغدغه مندان را بر طرف و افراد بیشتری را در این زمینه ها جذب کند تا این اقدام در آینده تغییرات مثبت را در استان رقم بزند.

جلالزایی اظهار کرد: مبالغی که در این مجمع جمع آوری می شود برای بهبود و آبادانی گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی منطقه استفاده خواهد شد و امید است این مجمع در آینده نزدیک بتواند در اقتصاد گردشگری و وصنایع دستی تاثیرات بسزایی داشته باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcefo8zwjh8xni.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما