کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

معاون اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان خبر داد؛

شناسایی ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن ماهی در نوار ساحلی سیستان و بلوچستان

19 تير 1400 ساعت 12:12

حمیدرضا نصیری گفت: در آب های ساحلی کنارک، چابهار و دشتیاری در گام اول ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار تن ماهیان دریایی شناسایی شده که تعدادی از متقاضیان جهت اخذ مجوزهای مربوطه به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی سیستان و بلوچستان معرفی شده اند.


به گزارش عصرهامون؛ حمیدرضا نصیری، معاون آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان گفت: در آب های ساحلی کنارک، چابهار و دشتیاری در گام اول ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار تن ماهیان دریایی شناسایی شده که تعدادی از متقاضیان جهت اخذ مجوزهای مربوطه به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی سیستان و بلوچستان معرفی شده اند.

وی ادامه داد: مزیت های شیلاتی نوار ساحلی جنوب سیستان و بلوچستان زیاد است که از جمله آن ها می توان به ظرفیت‌های شناسایی شده پرورش ماهی در قفس در طول آب های ساحلی جنوب استان اشاره کرد.

این مقام مسئول با اشاره به پیگیری دانشگاه امام حسین(ع) برای اجرای پایلوت پرورش ماهی در محیط محصور دریایی (قفس) در منطقه گفت: اجرای پایلوت پرورش ماهی در محیط محصور دریایی (قفس) جهت دستیابی به بهترین روش و کاهش مخاطرات سرمایه گذاری اهمیت ویژه ای دارد.

معاون آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان بیان کرد: با توجه به خصوصیاتی نظیر اکولوژی، جریان، سرعت و شدت امواج و... دریای عمان به عنوان یک دریای باز و همچنین جریان های اقیانوس هند به ویژه مونسون که در طراحی قفس های دریایی می بایست مدنظر قرار گیرد، همچنین نوپا بودن این صنعت در منطقه، اجرای پایلوت موفق به عنوان چراغ راه برای سایر متقاضیان و سرمایه گذاران جهت موفقیت تولید و سرمایه گذاری و توسعه پایدار را حائز اهمیت است.

نصیری افزود: در همین راستا دانشگاه امام حسین (ع) با توجه به ظرفیت های علمی و امکانات آزمایشگاهی و سخت افزاری آمادگی خود را جهت اجرای پایلوت پرورش ماهی در قفس های دریایی با رویکرد نگاه به توانمندی های داخلی و بومی سازی سازه های قفس های دریایی اعلام و با همکاری دیگر دستگاه‌ها از طریق شیلات استان و هماهنگی جهت اجرای پایلوت پرورش ماهی در قفس با دانش و تکنولوژی بومی اعلام کرد.

وی اظهار کرد: سازه قفس متناسب با خصوصیات دریای عمان، تامین نهاده ها به ویژه بچه ماهیان دریایی، تسهیلات ریالی و ارزی ارزان قیمت و متناسب، آموزش و دانش فنی، بهداشتی و مدیریتی و ... از جمله مباحث و چالش های در حوزه پرورش ماهیان در محیط محصور دریایی (قفس)  است.

انتهای پیام/


کد مطلب: 139621

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/139621/شناسایی-ظرفیت-تولید-۵۰-هزار-تن-ماهی-نوار-ساحلی-سیستان-بلوچستان

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir