> پدیده جوی مونسون شهر بندری بریس را از دسترس خارج کرد قطعی 48 ساعت ارتباطات نتیجه سفر بی ثمر وزیر چه کسی پاسخگویی مردم در بحران است؟ | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ تير ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۰۹
یکی از زیرساخت های مورد نیاز امروز با وجود همه گیری بیماری کرونا و مجازی بودن بسیاری از کارهای مردم ارتباطات تلفنی و اینترنت است که امروز در عصر موسوم به ارتباطات و تکنولوژی یک امر ضروری و بدیهی است.
پدیده جوی مونسون شهر بندری بریس را از دسترس خارج کرد/ قطعی 48 ساعت ارتباطات نتیجه سفر بی ثمر وزیر/ چه کسی پاسخگویی مردم در بحران است؟
به گزارش عصرهامون به نقل از چهاربهاران، بندر اقیانوسی چابهار در جنوب شرق ایران امروز یکی از کانون های مهم اقتصادی و تجاری است به طوری که موقعیت استراتژیک آن باعث تحول در منطقه شده است.
 
توسعه سواحل مکران حول محور اقتصاد ملی همراه با گسترش روابط سیاسی با کشورهای همسایه و غول تجاری است که نقش بسزایی در ایجاد رفاه و آسایش مردم دارد.
 
بدون شک افزایش مبادلات با کشورها زمینه اشتغال و آبادانی را به همراه دارد اما باید همگام باهم باشند تا مردم معیشت زندگیشان تحول بخشیده شود.
 
ایجاد و فراهم شدن زیرساخت های مناسب برای مردم همگام با توسعه اقتصادی و تجاری نشان از موفقیت منطقه در عرصه آبادانی دارد و باعث افزایش اشتغال می شود.
 
اینترنت امروز به یکی از اقلام سبد ماهانه خانوارها تبدیل شده و بسیاری از امور و کارها بصورت مجازی انجام می شود و با آغاز اپیدمی کرونا این مسئله به دلیل سلامت مردم گسترش پیدا کرده است.
 
عدم استفاده از پول نقد یکی از راه های جلوگیری از کرونا است و مردم به جای آن از کارت های شتاب برای خرید یا بصورت آنلاین از فروشگاه های معتبر تحت وب استفاده می کنند.
 
سیستم آموزشی هم برای کنترل شیوع بیماری کرونا و سلامت دانش آموزان و دانشجویان  مجازی شده و استفاده خانواده ها از اینترنت و وسایل متصل به آن را ضروری و بیشتر از قبل کرده است.
 
این مسئله به قدری اهمیت دارد که آذرجهرمی وزیر ارتباطات از توسعه و گسترش آن پس از شیوع بیماری کرونا خبر داد و تاکنون بسته های مختلف اینترنت رایگان ویژه اقشار جامعه را فعالسازی کرده تا مردم بتوانند بهتر در این عرصه فعالیت های خود را انجام دهند.
 
اما این روزها مردم سواحل مکران و بسیاری از شهرستانهای جنوب سیستان و بلوچستان با مشکل اختلال در اینترنت و شبکه های مخابراتی مواجه هستند و در بسیاری از مناطق نه تنها مسترک مورد نظر در دسترس نیست بلکه اینترنت برای افراد یک رویا شده است.
 
اختلال در شبکه های تلفن همراه و اینترنت این روزها آسیب هایی را با خود به همراه دارند و در شرایط سختی که مردم مریض بدحال داشته و نمی توانند با اورژانس ارتباط برقرار کنند باید دست به دعا و توکل برخدا شوند تا از حوادث هولناک به خوبی گذر کنند.
 
با وجود اینکه آذرجهرمی در یک سفر تبلیغاتی به مدت 10 روز در سیستان و بلوچستان قرار داشت تا کلیه مشکلات و نواقص حوزه ارتباطات را حل کند، اما امروز شبکه های تلفن همراه و اینترنت حال خوشی نداشته و به درمان فوری نیازمند هستند.
 
یکی از مناطقی که به شدت درگیر این موضوع بوده شهر بندری بریس است که از روز پنج شنبه 24تیر ماه کلیه ارتباطات آن قطع و زندگی مردم را مختل کرده است.
 
این اختلال موجی از نگرانی و دلهره را برای اهالی شهر ایجاد کرده به گونه ای که نمی دانند در مواجه با شرایط سخت همچون بیماری چگونه با مراکز درمانی ارتباطات برقرار کنند.
 
از سوی دیگر مراکز خرید، بانکها و سایر نقاط شهر پس از این اختلال تعطیل یا نیمه فعال شدند و این چالش برای مردم در کنار بیماری کرونا بحران آفرین شده است.
 
فیض محمد پیشادست؛ دهیار روستای بریس چابهار در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران بیان کرد: از عصر پنج شنبه ۲۴ تیر ماه سال جاری کلیه ارتباطات شهر بریس تا این لحظه با دیگر مناطق قطع شده است.
 
وی رفع مشکلات مردم در خصوص تلفن و اینترنت را خواستار شد و افزود: با وجود وقوع مکرر چنین حوادثی و در پی آن قطعی اینترنت مردم از مسئولان انتظار دارند که در عصر ارتباطات و قرن ۲۱ با نصب دکل‌های تلفن همراه و ایرانسل بخشی از مشکلات اینترنت روستا را حل کنند.
 
دهیار بریس گفت: از همان دقایق آغاز بارش ها پس از قطعی برق، برخی از خطوط تلفن و اینترنت هم به دنبال آن قطع شد که باعث نارضایتی روستانشینان شده است
 
وی ادامه داد: تمامی اپراتورهای تلفن شامل همراه اول، ایرانسل و اینترنت خانگی ADSLبریس آنتن ندارند و قطع هستند
 
دهیار بریس با اشاره به اینکه با قطعی ارتباطات کار بانک‌ها فروشگاهها مختل شده است تصریح کرد: این قطعی ارتباطات بر فعالیت مراکز خرید و بانک ها اختلال ایجاد کرده و فعالیت را نیمه فعال یا غیرفعال شده است
 
وی ادامه داد: در این اوضاع وخیم کرونایی درصورت وقوع حادثه برای این بیماران، حوادث رانندگی، انتقال مادران باردار و بیماران قلبی پرخطر نمی‌توان ارتباط تلفنی برقرار و درخواست کمک کرد.
 
پیشادست خاطر نشان کرد: با توجه به صیادی بودن روستای بریس و باتوجه به امکانات کم در این بندر صیادی حادثه ای رخ دهد چه کسی جوابگو خواهد بود.
 
طبق گفته اهالی روستا؛ با گله از اینکه شرکت‌های ایرانسل و همراه اول به هیچ وجه درباره قطعی اینترنت پاسخگو نیستند، گفت: از چند روز قبل اینترنت ایرانسل و همراه اول در روستای بریس و حتی چند روستای همجوار قطع شده است ولی 2 اپراتور اول کشور خود را ملزم به پاسخگویی دراین باره نمی‌دانند.
 
محمد بلوچی افزود: قطع و وصل شدن اينترنت و خطوط تلفن همراه بسياري از مشكلات را براي ما در روستا به وجود مي‌آورد چرا كه اكثر خدمات رساني‌ها به صورت اينترنتي انجام مي‌شود
 
وی اظهار کرد: بايد مسئولین در اين خصوص تمهيداتي بیاندیشند تا با كوچك‌ترين وزش باد و همچنين باران شاهد قطع و اتصال در سيستم ديجيتالي و اینترنتی در منطقه نباشيم.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgny9qwak9w74.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها