تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۱۳
خیرالله خادمی گفت: اعتبارات احداث بزرگراه و راه اصلی در سیستان و بلوچستان از ۲۶۰ میلیارد تومان سال ۹۹ با افزایش ۳۰۰ درصدی در سال جاری به ۷۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
اعتبارات احداث بزرگراه  در سیستان و بلوچستان امسال به ۷۵۰ میلیارد تومان افزایش یافت/ بهره برداری از بزرگترین پروژه عمرانی کشور تا سال ۱۴۰۲
به گزارش عصرهامون؛ خیرالله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل مادر تخصصی شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور امروز در بازدید از روند احداث بزرگراه در مسیر زاهدان_زابل گفت: اعتبارات احداث بزرگراه و راه اصلی در سیستان و بلوچستان از ۲۶۰ میلیارد تومان سال ۹۹ با افزایش ۳۰۰ درصدی در سال جاری به ۷۵۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی اظهار کرد: یکی از نیازهای سیستان و بلوچستان توسعه زیر ساخت ها ریلی و جاده ای است.

این مقام مسئول ادامه داد: در این راستا به منظور استفاده هر چه بهتر از ظرفیت بندر بین المللی چابهار و مزیت ترانزیتی این استان به کشورهای آسیای میانه حدود یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر بزرگراه در این استان مورد نیاز است که تاکنون ۴۸۰ کیلومتر آن زیر بار ترافیکی رفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل مادر تخصصی شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور تصریح کرد: همچنین به منظور تسریع در توسعه سیستان و بلوچستان از مجموعه بزرگراه های مورد نیاز ۳۰ درصد با انعقاد قرار داد در حال ساخته شدن است.

خادمی افزود: یکی از مهمترین پروژه های بزرگراهی سیستان و بلوچستان در محور زاهدان_ زابل در حال احداث است که بزودی با تخصیص به موقع اعتبارات در قطعات باقی مانده آماده بهره برداری خواهد شد.

بهره برداری از بزرگترین پروژه عمرانی کشور تا سال ۱۴۰۲ 

وی با اشاره به راه آهن چابهار_ زاهدان گفت: این مسیر ریلی به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی کشور با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد با اشتغال ۳ هزار و ۲۰۰ نفر بطور مستقیم و بکارگیری هزار و ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات امید است تا سال ۱۴۰۲ به بهره برداری برسد. معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در برنامه سفر امروز به سیستان و بلوچستان در نظر داریم ادامه راه آهن چابهار_ زاهدان را به سمت میلک و سیستان بررسی و نتایج آن را به اطلاع وزیر راه و شهرسازی برسانیم تا برنامه ریزی ها در این زمینه هر چه سریعتر انجام شود.

خادمی تصریح کرد: با عنایت رهبر معظم انقلاب برای تسریع در احداث این خط ریلی ۳۰۰ میلیون دلار (۹ هزار میلیارد تومان) از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است که کمک ارزنده ای به احداث این خط ریلی در جنوب شرق کشور می کند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchmznzi23nkqd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها