تاریخ انتشار :يکشنبه ۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۴۶
سکنیه نارویی گفت: ایجاد روحیه خودباوری در زنان توسط امام باعث شکوفایی اجتماعی آنان شد و در دوران دفاع مقدس حضور گسترده تری داشتند.
ایجاد روحیه خودباوری در زنان توسط امام باعث شکوفایی اجتماعی آنان شد/ مادران و همسران سربازان گمنام دفاع مقدس در پشت جبهه بودند
به گزارش عصرهامون، سکنیه نارویی؛ مدیر حوزه علمیه اهلسنت ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران با اشاره به نقش مادران و همسران در هشت سال دوران دفاع مقدس بیان کرد: ازدهه۱۳۴۰ تا پیروزی انقلاب اسلامی زنان حضور گسترده تر و مستمرتری ازخود نشان دادند و علت آن خودباوری بیشتری بوده که امام خمینی (ره)در زنان پدیدآورد و لبیک آنان به دعوت امام برای حضور سیاسی اجتماعی بود.
 
وی افزود: کارخیلی سختی بود برای یک مادر وهمسر چون باید مواظب خانواده خود و همسرش در تمام طول جنگ هشت دفاع  همراه باشد اما مادران و همسران گوش به فرمان امام بودند.
 
وی ادامه داد: آنان هم باید به پشت جبهه های جنگ رسیدگی می کردند هم  کمک حال رزمندگان بودند و به قول امام خمینی (ره) زنان بودن این انقلاب به پیروزی رساندن وبازهم زنان بودند دردفاع مقدس هم پای مردان برای این پیروزی جنگیدند.
 
این کارشناس امور فرهنگی با اشاره به حمایت و پشتیبانی زنان در طول دوران دفاع مقدس تصریح کرد: منشأ حمایت یکی ازعرصه های که زنان به خوبی دران نقش خود ایفا کردند حضوردر دوران دفاع مقدس با شروع جنگ تحمیلی در۳۱شهریور ۱۳۵۹ زنان به عنوان بخش قابل توجهی از جمعیت کشور وظیفه خود را برای حفظ میهن ازتجاوز دشمن به نحومطلوب انجام دادند وبا توجه به شرایط موجود به ایفای نقش خود پرداختند.
 
زن؛ تحکیم و ستون خانواده ایرانی

وی گفت: زنان سربازان گمنامی بودند که بار سنگین تدارکات جبهه جنگ وبرخی وظایف دیگر رابردوش می کشیدند هجوم یک باره دشمن به مناطق مرزی وهم بمباران هاوایی به شهرها ایجاب می کرد که زنان به صورت مستقیم درمناطق جنگی حضور پیدا کنند.
 
نارویی اذعان کرد: اولین مسولیتی که زنان دردفاع مقدس به صورت خودجوش وهمپایی مردان برعهده گرفتند جنگیدن بادشمن بعثی در جنوب ومزدوران داخلی در کردستان بود ابتدایی ترین کاررزمی خواهران و زنان به شمارمی آمد بعدها آن هاخود را به سلاح مجهز کردند و مردانه با دشمن بجنگند.
 
وی افزود: زنان ومردان و بانوان کشورمان دربرهه های مختلف تاریخ انقلاب اسلامی به ویژه در دوران دفاع مقدس به خوبی ازعهده رسالت ونقش آفرینی خود به عنوان مبارز حمایتگر و مشوق مردان برآمده بودند و جمهوری اسلامی ایران با داشتن الگوی مشارکت زن در هنگامه دفاع وصحنه های نبرد درصد اسلام زنان نماد ایثار وگذشت بودند.
 
مدیر حوزه علمیه اهلسنت ایرانشهر اظهار کرد: صحنه های رزم زنان اگرچه اندک بود ولی تا پایان دفاع مقدس کم و بیش ادامه یافت و تاثیرعمیقی برروحیه رزمندگان داشت به علاوه زنان نقش های اطلاعاتی رزمی فراوانی را انجام دادند.
 
وی با اشاره به جایگاه همسران و مادران شهیدان گفت: این افراد در ‌جایگاهی والا هستند آنها رفتند به خاک و خون افتادند تا مابخاک ذلت گرفتارنباشیم پس باید قدرو منزلت مادران و همسران شهیدان گرامی بداریم چون اینها ازعزیزانشان گذشتند تا این آب و خاک دست دشمن نباشد این عزیزان یادگاران دلاوران مردان هستند.
 
نارویی با اشاره به جایگاه اهلبیت که برای ما الگوی مناسب هستند خاطر نشان کرد: زنان ایران رفتار وسیره حضرت زهرا(س) و حضرت زینب (س) ودیگران زنان قهرمان صدراسلام که به وظیفه الهی و انسانی خویش در طول دفاع مقدس عمل کردند و اگرنبود صبوری عزم ؛همت ؛ایثاگری وکمک رسانی آنها چنین مقاومت پیروز در آن دوران شکل نمی‌گرفت.
 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjm8evhuqexyz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما