کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

​مدیرکل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان عنوان کرد؛

نبود زیرساخت های لازم از چالش های اصلی در توسعه آبزی پروری/ اشتغال و ارزآوری مهمترین ظرفیت نوار ساحلی سیستان و بلوچستان است

14 مهر 1400 ساعت 13:08

محمد شهلی بر گفت: مسائلی نظیر فرآیند های مجوزها و تعارضات با اراضی مستعد شناسایی شده آبزی پروری و نبود زیرساخت های لازم از جمله چالش های اصلی در توسعه آبزی پروری نوار ساحلی جنوب استان سیستان و بلوچستان است.


محمد شهلی بر، مدیرکل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان با حضور در دفتر عصرهامون ضمن خداقوت به خبرنگاران این پایگاه خبری، با اشاره به ظرفیت های مهم شیلات در حوزه نوار ساحلی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو به میزان حداقل ۱۰ تن در هر هکتار، پرورش خیار و جلبک دریایی از مهم ترین ظرفیت های این حوزه است.

این مقام مسئول ادامه داد: آبزی پروری در سیستان و بلوچستان ظرفیت ویژه ای است که در صورت فراهم شدن زیرساخت ها و حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی می تواند سبب ایجاد اشتغال برای مردم منطقه و ارزآوری برای کشور شود.

مدیرکل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به صید ترال عنوان کرد: از سال گذشته که صید ترال به مدت ۲ سال ممنوع شده است تاکنون اجازه ورود هیچ یک از ترالرهای صنعتی را به آب های سیستان و بلوچستان ندادیم.

شهلی بر اظهار کرد: نوار ساحلی جنوب استان به لحاظ دسترسی به آب دریای عمان و اقلیم مناسب، یک منطقه کم نظیر برای توسعه آبزی پروری است.

وی بیان کرد: آبزی پروری یکی از مزیت های کم نظیر نوار ساحلی جنوب استان سیستان و بلوچستان بوده که فعال سازی آن به ۲ موضوع استراتژیک اشتغال و تولید پروتئین و به نوعی امنیت غذایی کمک شایانی خواهد نمود

این مقام مسئول تصریح کرد: مسائلی نظیر فرآیند های مجوزها و تعارضات با اراضی مستعد شناسایی شده آبزی پروری و نبود زیرساخت های لازم از جمله چالش های اصلی در توسعه آبزی پروری نوار ساحلی جنوب استان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام/


کد مطلب: 142388

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/142388/نبود-زیرساخت-های-لازم-چالش-اصلی-توسعه-آبزی-پروری-اشتغال-ارزآوری-مهمترین-ظرفیت-نوار-ساحلی-سیستان-بلوچستان

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir