تاریخ انتشار :جمعه ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۹
علیرضا کاظمی گفت: در سیستان و بلوچستان از مجموع ۲ هزار کلاس درس در حال ساخت، کار احداث هزار کلاس را خیران تعهد کرده‌اند و نمونه واقعی الگوی مشارکتی هستند.
خیران در سیستان و بلوچستان هزار کلاس می سازند
به گزارش عصرهامون؛ علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش امروز در سفر یک روزه به جنوب سیستان و بلوچستان در بدو ورود در محل فرودگاه کنارک اظهار کرد: یکی از جلوه‌های نظام تعلیم و تربیت، مشارکت خیران در توسعه فضاها و ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری است.

وی با ابراز خرسندی از سفر به جنوب سیستان و بلوچستان و مشارکت در برنامه افتتاح پروژه های خیرساز عنوان کرد: فرهنگ احسان و نیکوکاری در حقیقت صدقه جاریه‌ای است که باید در بین آحاد جامعه به‌ویژه در مدارس و دانش آموزان نهادینه شود.

این مقام مسئول با گرامیداشت یاد و خاطره انسانی نیکوکار و نیک اندیش زنده یاد "حسین علیمرادی" افزود: خانواده این عزیز به نیکی راه پر خیر و برکت وی را ادامه داده و نوع دوستی و انسان دوستی را به معنای واقعی کلمه محقق کرده‌اند.

کاظمی بیان کرد: خیران همراه و یاریگر آموزش و پرورش هستند و قدردانی از آن‌ها در حقیقت پاسداشت یک ارزش ماندگار و بی‌بدیل است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در سیستان و بلوچستان از مجموع ۲ هزار کلاس درس در حال ساخت، کار احداث هزار کلاس را خیران عزیز تعهد کرده‌اند و نمونه واقعی الگوی مشارکتی هستند.

وی خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از همه توان و ظرفیت باید به دنبال فراهم شدن زمینه مشارکت هر چه بیشتر خیران در کمک به محرومیت زدایی و توسعه فرهنگ انفاق باشیم.

این مقام مسئول در مراسم افتتاح مدرسه روستای بندگاه دشتیاری گفت: بهره‌مندی دانش آموزان روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان از فضای آموزشی استاندارد از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش بوده و در حال تحقق است. 

کاظمی افزود: با همت و مشارکت خیران کشوری و منطقه‌ای، دانش آموزان مناطق مختلف و به ویژه روستای بندگاه شهرستان دشتیاری صاحب فضای آموزشی استاندارد شدند که جا دارد از تلاش خیران و دست‌اندرکاران این حوزه قدردانی شود.

ورود سالانه  ۲۵ تا ۳۰ هزار دانش آموز جدید به مدارس سیستان و بلوچستان

حمیدرضا رخشانی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز گفت: این استان از نظر رشد موالید در کشور رتبه سوم را دارد و سالانه ۲۵ تا ۳۰ هزار دانش آموز در این استان وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی ادامه داد: در سال تحصیلی گذشته با کمبود ۱۱ هزار معلم در استان مواجه بودیم اما این کمبود هیچ خللی به آموزش دانش آموزان وارد نکرد و از طریق خرید خدمات، حق التدریس، سرباز معلمان و حق التدریس نیروهای شاغل این کمبود برطرف شد.

رخشانی با بیان اینکه براساس افزایش جمعیت دانش آموزی سیستان و بلوچستان هر سال با کمبود فضای آموزشی روبروست، گفت: در سال تحصیلی گذشته با ۸۲۵ هزار و ۱۵۲ دانش‌آموز، ۳۷ هزار و ۱۴۴ کلاس درس موجود و ۱۵ هزار و ۷۱۶ کلاس کمبود داشتیم.

وی با بیان اینکه روزانه به طور میانگین سه کلاس درس در استان ساخته می‌شود، گفت: از سال گذشته تا کنون ۲ هزار کلاس درس در استان ساخته شده اما با توجه به افزایش جمعیت دانش‌آموزی امسال ۱۸ هزار و ۸۸۲ کلاس کمبود خواهیم داشت.

شایان ذکر است؛ مدرسه روستای بندگاه دشتیاری با زیربنای ۱۵۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۵۶۵ میلیون تومان با مشارکت خیران نیک اندیش خانم‌ها شامبیاتی و قبادیان و آقای نصراللهی و اهالی روستا احداث شده است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdxx0fsyt0oo6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما