تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۴۹
مسئول اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی و فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان بیان داشت: باهدف حفظ امنیت و سلامت غذایی، در ۶ ماهه نخست سال جاری افزون بر ۸ هزار مورد بازدید نظارتی از اماکن تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان انجام شده است.
انجام بیش از ۸ هزار عملیات نظارت بهداشتی بر روند تولید و توزیع فرآورده های خام دامی
دکتر حمید جانفدا مسئول اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی و فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، گفت: از وظایف اصلی و کلیدی دامپزشکی به خصوص در راستای تحقق شعار غذای سالم از مزرعه تا سفره انجام و اعمال نظارت های بهداشتی و شرعی در تمامی مراحل روند تولید، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی در جامعه است چرا که سلامت محصولات تولیدی نیازمند نظارت و بررسی کارشناسان و متخصصان دامپزشکی است.

وی افزود: در این راستا، از ابتدای سال جاری تا کنون حدود ۱۴ هزار مورد (راس، نفر، لاشه) دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام استان و همچنین بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه طیور کشتار شده در کشتارگاه های طیور استان مورد بازدید و بررسی قرار گرفته اند که موارد غیر مصرف انسانی و ناسالم چیزی حدود ۱۹۰ کیلوگرم گوشت در کشتارگاه های دام و نزدیک به ۹ هزار قطعه مرغ غیر بهداشتی نیز از چرخه تولید و مصرف حذف و معدوم گردیده است.

دکتر جانفدا اظهار کرد: ادامه روند نظارت بخداشتی دامپزشکی پس از بازدید از مراحل تولید در کشتارگاه ها، به بازدید و بررسی از روند و شرایط بهداشتی نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی تولید شده در مراکز فروش، قصابی ها فروشگاه ها و رستوران ها می باشد که در این مرحله نیز در نیمه ی ابتدایی امسال بیش از ۸ هزار مورد بازدید در سطح استان انجام شده است و بیش از ۱۰ تن فرآورده خام ناسالم و غیربهداشتی از چرخه مصرف خارج و موارد تخلف و شخص خاطی به مراجع قضایی معرفی گردیده است.


انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcaoun6w49ny01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما