تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۵۳
حسینی گفت: مهم‌ترین سند دولت در یک سال آتی که باید تنظیم شود بودجه است که با توجه به اولویت‌های دولت بر حذف کسری بودجه و رعایت موازین اقتصادی آن را تنظیم کرده تا مشکلات اقتصادی کشور مرتفع شود.
بودجه کشور با اولویت حذف کسری بودجه تنظیم می‌شود/ لزوم انتقال دانش وزارت دفاع به بخش صنعت و خودروسازی
به گزارش عصرهامون به نقل از  صبح توس؛ سید محمد حسینی، معاون پارلمانی ریاست جمهوری صبح امروز در نشست سراسری مسئولین کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور واقع در دانشکده فنی شهید منتظری مشهد با حضور دکتر ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و رشید جعفر پور، رئیس بسیج وزارت علوم بابیان این‌که در دولت سیزدهم مبنای تشکیل اتاق فکر دانشگاه و اساتید برجسته است اظهار داشت: دولت سیزدهم سعی دارد به‌منظور حل مشکلات بزرگ اقتصادی که در پی عدم هم‌افزایی دولت‌های گذشته با قشر علمی کشور شکل‌گرفته است، تمام ظرفیت و تلاش خود را برای برقراری ارتباط در سطح وسیع با بسیج علمی و پژوهشی، اساتید برجسته و برتر دانشگاه‌های کشور و همچنین دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای که پیشرانه تولید در کشور هستند استفاده کند.
وی افزود: اگر ما بسیج را به‌عنوان شجره طیبه از فرامین امام فراگرفته‌ایم باید بدانیم که اساس فرمایش امام خمینی (ره) برای تشکیل این امر دست‌یابی به نوآوری‌های مهم و تأثیرگذار اقشار مختلف در کنار هم است.
معاون پارلمانی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: در دولتی که مبنای تفکر آن فعالیت و روحیه بسیجی بوده انتظار می‌رود از رئیس‌جمهور تا وزرا و مسئولین در رده‌های مختلف با القا روحیه خدمت‌گزاری تمام‌وقت به ملت بر رفع منافع شخصی‌شان چشم‌پوشی کرده و در مسیر تعالی زندگی مردم شریف کشورمان گام بردارند.
وی افزود: اکنون در سفرهای استانی به‌کل کشور در هر شهرستان شاهد خانواده‌های آبرومند با چند فرزند تحصیل‌کرده بیکار هستیم که با مشقت خاصی فرزندانشان دوره تحصیل را تمام کرده و حال در خانه‌مانده‌اند.
حسینی خاطرنشان کرد: به عقیده بنده اگر بخشی از نوجوانان مستعد در کشور به فضای تخصصی فنی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای هدایت شوند میلیون‌ها فرصت شغلی در کشور ایجاد می‌شود.
وی افزود: اکنون علاوه بر درخواستمان از قشر نخبه و فرهیخته جامعه برای بیان معضلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور، در راستای مطالعات تخصصی آن‌ها برای رفع مشکلات راهکار می‌خواهیم، چراکه امروز دولت برای اظهارنظر اندیشمندان گوش شنوا دارد.
معاون پارلمانی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: امروزه فضای مجازی فرصت‌های متنوعی را برای عموم به ارمغان آورده است و باید این ارتباط‌گیری نوین به عموم مردم با ایجاد آمادگی برای تطبیق با مسائل احتمالی آموزش داده شود.
وی افزود: دیگر دوران حرف و ادعا تمام‌شده است والان زمان عمل در دو بخش ارتقاء دستاوردهای کشور در بخش‌های مختلف و گام برداشتن در مسیر توصیه و مطالبات مقام معظم رهبری بوده چراکه به‌کرات توسط ایشان از ضرورت پیشرفت علم و فناوری یادشده است.
حسینی گفت: اکنون رشد علمی ما جهشی شتابان داشته و 11 برابر متوسط آمار رده‌بندی جهانی است که در ادامه مسیر بهره‌وری از این رشد علمی چشمگیر بایستی افزایش یابد.
وی افزود: با بازدیدی که روز گذشته از نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع داشتیم بایستی سرریز پیشرفت چشم‌گیر وزارت دفاع در بخش صنعت و خودروسازی منتقل شود.
معاون پارلمانی ریاست جمهوری تصریح کرد: گام بلندی برای اقتدار علمی کشور برداشته‌شده است تا نیروهای متخصص و متعهد ما دستاوردهای بزرگی به دست آورند، از همین رو، یکی از دستاورد‌های سه ماه دولت سیزدهم بحث واکسیناسیون عمومی است که با اقبال بخش چشمگیری از جامعه مواجه شده و شرایط روان سلامت مردم را بهبود بخشیده است.
وی افزود: ما اگر همت کرده و بی‌وقفه نگاه رهبری را در بحث‌های مختلف پیاده‌سازی کنیم به ابرقدرت علمی و فناوری دنیا تبدیل می‌شویم.
حسینی تأکید کرد: دولت سیزدهم باصداقت تمام در تمام امور ورود خواهد کرد و نشانه آن را در ازسرگیری و تحکیم ارتباطات با کشور‌های همسایه می‌بینید.
معاون پارلمانی ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: مهم‌ترین سند دولت در یک سال آتی که باید تنظیم شود بودجه است که با توجه به اولویت‌های دولت بر حذف کسری بودجه و رعایت موازین اقتصادی آن را تنظیم کرده تا مشکلات اقتصادی کشور مرتفع شود.
وی افزود: دولت سند تحولی در دست تنظیم دارد که بر اساس موضوعات مختلف برای وزارتخانه‌ها تدوین و ابلاغ‌شده است و به‌زودی ازآن‌ رونمایی می‌شود، از طرفی پیاده‌سازی سند تحول دولت باید توسط بسیج اساتید از نهاد و دستگاه‌های مربوطه مطالبه شود.
حسینی تصریح کرد: تحول نیاز مبرم دولت و جامعه است و باید توسط اساتید دانشگاه برای قشر فرهیخته و نخبه تبیین شود، لذا در بحث تولید علم و دانش برای اجرای اقتصاد مقاومتی، دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای باید نیاز کشور را برطرف کنند.
وی افزود: ما باید به‌جای تثبیت خودباختگی در جوانانمان روحیه خودباوری القا کنیم و زمینه آن را فراهم کنیم که با امید و انگیزه بیشتر آن‌ها را در مسیر رشد و سعادت کشور قرار دهیم
معاون پارلمانی ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: دولت برای تسهیلگری در حوزه تولید در کشور می‌تواند بستر لازم را تدبیر کرده و سخت‌گیری‌هایش جهت هموارسازی مسیر تولید در کشور نادیده بگیرد.
وی افزود: دولت سند تحولی نوشته است. نمی‌شود زمان انتخابات وعده‌هایی دهیم و به آن عمل نکنیم. اینطور نیست که یک نفر روی این سند نظر داده باشد. چندین نهاد و سازمان به صورت موضوعی و مسأله‌ای به آن پرداخته‌اند و از بسیج اساتید می‌خواهیم که به این سند دقت کند تا تحول صورت بگیرد چرا که ما با این وضعیت به سوی اهدافمان پیش نمی‌رویم.
حسینی گفت: ما باید ببینیم در چهار دهه انقلاب چگونه حرکت کرده‌ایم و هر جایی که مشکلاتی داشتیم دیگر آن را تکرار نکنیم، مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند انقلاب اسلامی موتور پیشران کشور در علم و دانش است و این موتور را هرچه تقویت کنیم نتیجه می‌گیریم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ترانزیت گاز ترکمنستان افزود: خط ترانزیت گاز ترکمنستان بسیار آثار خوبی خواهد داشت، آثار اقتصادی، سیاسی و امنیتی با بار می‌آورد، دولت در چند روز آینده باید گزارش کار خود را ارائه دهد تا مردم ببینند در این مدت هیچ وقفه‌ای در کارها نبوده است اما اینکه بعضی انتظار مردم را بالا ببرند خوب نیست، زاینده رود مدت‌هاست خشک است و خود کسانی که کم کاری کردند اکنون انتظار مردم را بالا بردند، شورای آب تشکیل شده است و کار پیش می‌رود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdciw5azqt1a5z2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما