تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۲
علیرضا میر گفت: چابهار به عنوان قطب تجاری استان به واسطه وجود پتانسیل ها و ظرفیت های صنایع تبدیلی دامي، شیلاتی و کشاورزی در شهرهای همجوار از ظرفیت بالایی برخوردار است.
بندر چابهار؛ قطب تجاری سیستان و بلوچستان برای افزایش مبالات بین المللی/ ایجاد زیرساخت ها و رفع موانع لازمه توسعه سرمایه گذاری پایدار است
 به گزارش عصرهامون به نقل از چهاربهاران، علیرضا میر؛ معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان چابهار در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بیان کرد: تسهیل امور و رفع مشکلات سرمایه گذاران باید ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری در دستور کار قرار گیرد.
 
وی ادامه داد: طرح هایی که امکان سرمایه گذاری در منطقه را دارند توسط کارگروه فرعی بررسی و ارائه شود.
 
معاون فرمانداری چابهار تصریح کرد: یکی از مزیت‌های برگزاری نشست‌های کمیته تسهیل و رفع موانع تولیدی علاوه بر تسریع در رسیدگی به مشکلات، برای رفع برخی معضلات شهرستان نیز در این نشست تصمیم گیری و نسبت به حل آن‌ها اقدام شده است.
 
وی گفت: در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها همه دستگاه‌ها باید تمامی توان و تلاش خود را برای جلوگیری از توقف تولید و تثبیت وضعیت اشتغال بنگاه‌های اقتصادی و صنایع به کار گیرند.
 
حمیدرضا شایان؛ رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان چابهار بیان کرد: چابهار به عنوان قطب تجاری استان مطرح است و به واسطه وجود پتانسیل ها و ظرفیت های صنایع تبدیلی دامي، شیلاتی و کشاورزی در شهرهای همجوار از ظرفیت بالایی برخوردار است.
 
وی افزود: وجود مرزهای آبی و خاکی و نیز امکان مبادلات مرزی و بین المللی و همچنین ظرفیت های گردشگری و واحدهاي تولیدی بزرگ مستقر در منطقه آزاد تجاری و صنعتی، می تواند نقش بسیار ارزشمندی در جذب و جلب سرمایه گذار داشته باشد.
 
وی ادامه داد: صنعتگران و تولیدکنندگان، سربازان عرصه جنگ اقتصادی هستند و باید در این شرایط اقتصادی زمینه را برای فعالیت و تلاش آنها به شکلی بهتر فراهم کنیم.
 
رئیس اداره صمت چابهار با اشاره به نقش و جایگاه تاثیر گذار و قانونی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: نقش هریک از دستگاههای اجرایی و سامانه tashil.Stsm.ir به جهت  پیگیری و رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی حائز اهمیت است.
 
وی گفت: مشکلات سه واحد تولیدی ارجاع شده به این اداره مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در جهت حمایت و مانع زدایی از تولید اتخاذ خواهد شد.

شایان بابیان اینکه این کارگروه بیشتر به مشکلات واحدهای تولیدی و صنوف تولیدی رسیدگی می‌کند، خاطرنشان کرد: هر کدام از این واحدها که مشکل حل‌ نشده با دستگاه‌های اجرایی دارند، می‌توانند به این ستاد مراجعه کنند و این ستاد هم موظف به بررسی و رفع مشکلات آنهاست.
 
 انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfcjdy1w6dj0a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما