تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۳۲
پیامبر (ص) فرمود: ماه رمضان ماه خداست و آن ماهی است که خداوند در آن حسنات را می افزاید گناهان را پاک میکند و آن ماه برکت است
پيام‌هاي ناب پيرامون ماه مبارك رمضان

پيام‌هاي ناب[۱]
پيام اول[۲]
بسم الله الرحمن الرحيم. يا اَيهَا الَّذينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيكُمُ الصِّيامُ كَما كُتِبَ عَلَي الَّذينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ.[۳]
سلام بر ماه مبارك رمضان؛ سلام بر روزه داران؛ سلام بر ميهمانان خدا؛ سلام بر مردان و زناني كه در اين ماه خودسازي و رياضت و تربيت و جهاد با نفس، در اين ماه دعا و ستايش و نيايش، در اين ماه پرواز از عوامل حيوانيت به مراتب بلند روحانيت و معنويت و درجات حقيقي انسانيت، سرعت و سير و حركت خود را به سوي خدا شتاب مي‎دهند و كمالات بيشتر و مقامات بالاتر و بالاتر را مالك مي‎شوند، و از درك رحمت و بركت و مغفرت خدا وتشرّف به ضيافت خدا، لذت مي‎برند و كلام دلنواز پيامبر عظيم‎الشأن خدا، صلّي‎الله عليه و آله و سلّم، را به گوش دل مي‎شنوند و خود را سرافراز و سربلند مي‎بينند؛
هُوَ شَهْرٌ دُعيتُمْ فيهِ اِلي ضِيافَةِ اللهِ وَ جُعِلْتُمْ فيهِ مِنْ اَهْلِ كَرامَتِ اللهِ اَنْفاسُكُمْ فيهِ تَسْبيحٌ وَ نَوْمُكُمْ فيهِ عِبادَهُ وَ عَمَلُكُمْ فيهِ مَقْبُولٌ.[۴]
با الفاظ و بيانات و سخنان ما هر چه هم بليغ و رسا باشد، حق بيان فضايل بسيار و فوايد بي شمار اين ماه ادا نمي‎شود. ماه عبادت، ماه عروج و صعود، ماه تربيت و مدرسه و دانشگاه عام الهي است كه همه از پير و جوان و زن و مرد و عالم و جاهل و اقشار و اصناف مختلف در سرتاسر جهان اسلام، در كلاس‌هاي آن حضور مي‎يابند و فيض آن جهاني و همگاني است؛ فَالشَّقِي مَنْ حُرِمَ غُفْرانَ اللهِ في هذَا الشَّهْرِ الْعَظيمِ.[۵]
مسلمانان در اين ماه، با حضور بيشتر در مساجد و مجالس تلاوت قرآن و قرائت ادعيه عالية المضامين، با معارف قرآن و تعاليم اسلام و دستورات جامع اخلاقي، بر معرفت و بينش و بصيرت خود مي‎افزايند و با اجتماعات و نماز جماعات، شكوه و جلال و عظمت اسلام و اتحاد و همبستگي آنها ظاهرتر مي‎شود.
يكي از برنامه‎هاي بزرگ و پرفايده اين ماه، برنامه‎هاي تبليغي و هدايت گر و سازنده اي است كه با سفر فضلا و اساتيد و طلاب حوزه‎هاي علمي، به اطراف و اكناف وشهرها و روستاها انجام مي‎شود كه فرصتي بسيار عزيز و مغتنم است؛ هم براي علما و فضلا كه وظايفي را در ابلاغ احكام و انذار و ارشاد و دفع بدع و انحرافات و شبهات و دعوت به اسلام و امر به معروف و نهي از منكر به عهده دارند، انجام دهند و هم براي مؤمنين و مؤمنات، كه با استقبال از اين فرصت بر علم و معرفت و آگاهي خود بيفزايند.
اميد است همه موفق باشند و حدّ اكمل استفاده را از بركات علمي و عملي و اخلاقي و اجتماعي بنماييم و بخصوص به اخلاق و سفارش‌هايي كه از خطبه شعبانيه و از دعاهاي اين ماه استفاده مي‎شود، خود را آراسته ساخته و همه را مورد عمل و سر مشق كار خود قرار دهيم.
براي حصر در اين بيانيه، مجال عرض همه مطالب مهمي كه بايد مطرح شود و آقايان عزيزي كه از حوزه براي انجام وظيفه بزرگ تبليغ مي‎روند بايد به آن توجه داشته باشند، ولي اجمالاً تذكراً عرض مي‎كنم كه در عصر حاضر وظيفه تبليغ، بسيار مهم و از واجبات عمده است.
بايد اولاً؛ ما از جهت صلاحيت‌هاي عملي و علمي و اخلاقي براي اين وظيفه آمادگي داشته باشيم و ثانياً؛ از اوضاع و احوال جامعه و نقاط ضعف و قوت‌هايي كه هست مطلع باشيم.
در هر كجا كه مي‎رويم، وضع ديني و اجتماعي و اخلاقي آنجا را در نظر بگيريم و مطالب و مسايلي را كه در آن محيط لازم البيان است، مطرح كنيم و به اصطلاح در تبليغات، بلاغت و تكلم به مقتضاي حال را مراعات نماييم.
بطور كلي، با وضعي كه پيش آمده، تقريباً با وجود رسانه‎هاي گروهي و عمومي و روزنامه‎ها و مجلات و راديوهاي داخل و خارج و تلويزيون و غيره، عامه مردم از زن و مرد زير پوشش تبليغات قرار دارند كه متأسفانه بسيار يا بيشتر آنها سالم نيست و گمراه كننده است؛ اشتباه كاري‌ها زياد شده، و با عناوين خوب و مقبول، دعوت‌هاي زشت و نامقبول عرضه مي‎شود و چه بسا كه معروف را منكر و منكر را معروف جلوه دهند.
امروز وظيفه روحانيت مبارزه با اين اشتباه كاري‌ها است؛ اين كه امر بر مردم مشتبه شود و منكر به عنوان معروف رايج شود، خطرش از رواج منكر با حفظ عنوان سوء خودش خيلي بيشتر است.
ملاحظه مي‎فرماييد موسيقي يعني؛ استفاده از طرب و غنا، چگونه درجامعه روبه رواج است و به عنوان هنر از آن تشويق به عمل مي‎آيد و ساختن آلات موسيقي و حتي تأسيس هنرستان و مراكز تعليم و تربيت آن مجاز شمرده مي‎شود و در رديف يكي از مشاغل حلال و جايز قرار گرفته است.
مسأله اختلاط زن و مرد و گرايش به افزايش اين اختلاط، به صورت‌هاي گوناگون مسأله اي است كه نمي‎توان آن را اسلامي شمرد. اين گرايش، غرب‎مآبانه است و با كلّ تعاليم اسلام در باره زن و مرد و روابط آنها سازش ندارد.
متأسفانه اين مسأله، به صورت‌هاي خطرناك رو به افزايش است و آنچه را تا به حال در مجامع اسلامي با الهام از تعاليم اسلام قدح و مورد ذم و نكوهش بود، مدح مي‎شمارند و حتي براي افراشتن پرچم در برنامه‎هايي در كشورهاي بيگانه، از زن‌ها استفاده مي‎كنند.
پيرامون احكام اسلام بايد به مرد و زن فهماند كه شارع اين احكام، نه با مرد و نه زن با هيچ كس قرابت و خويشاوندي ندارد و نظام عالم تشريع هم مانند نظام عالم تكوين، نظام اكمل و اتمّ است.
بايد همه در مقابل احكام خدا تسليم باشيم ونسبت به آن حرف و ايراد نداشته باشيم كه حقيقت دين و روح ايمان و معني اسلام همين تسليم خدا و بنده خدا بودن است و براي مرد و زن بالاترين مقام، همين مقام تسليم و عبوديت كامل و تام و تمام است. بنابراين گرايش‌هايي كه راجع به حذف بعضي مقررات شرعي اظهار مي‎شود، با اين روح اسلام و مسلماني سازگار نيست و چه بسا در بعضي موارد به كفر و خروج از اسلام منتهي مي‎شود.
بايد مسلمانان معني اين آيه كريمه را به جان و دل بپذيرند كه:
فَلا وَ رَبُّكَ لايؤْمِنُونَ حَتّي يحَكِّموكَ فيما شَجَرٌ بَينَهُمْ ثُمَّ لايجِدُوا في اَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمّا قَضَيتَ وَ يسَلِّموا تَسْليماً.[۶]
تبعيض در پذيرش و ايمان وباور به احكام خدا جايز نيست و همان نُؤْمِنُ بِبَعْض وَ نَكْفُرُ بِبِعْض[۷] است كه قائلان آن را خدا در قرآن مجيد چنين توصيف مي‎فرمايد:
اُولئِكَ هُمُ الْكافِرونَ حَقّاً وَ اَعْتَدْنا لِلْكافِرينَ عَذاباً مُهيناً.[۸]
از اين‎ها مهم‎تر مسأله هويت اسلامي است كه هر مسلماني به آن هويت افتخار دارد. مسلمان پيش از اينكه هويت نژادي يا آسيايي يا اروپايي يا آفريقايي داشته باشد، هويتش اسلامي است. افتخارش به اسلام، به قرآن، به تاريخ اسلام، به مفاخر عالم اسلام، به آثار اسلامي، به مسجد الحرام، به مسجد مدينه، به مسجد الاقصي، به مسجد كوفه، به مساجد ويران شده اسپانيا، به مساجد عظيم هند و تركيه و مشاهده مشرفه و مقامات مقدّسه اهل بيت‌عليهم‎السّلام، و صدها و هزارها سوابق گوناگون تاريخي وعظمت تمدن اسلامي و شاهكارهاي علم وآثار نبوغ مسلمين است.
مسلمان به اسم محمّد و علي و حسن و حسين و حمزه و جعفر طيار، رجال بزرگ اسلام، افتخار كرده و مباهات دارد كه با اين نام‎ها، نام داشته باشد.
تمدّن، تمدّن اسلام و قانون و برنامه ومقررات و احكام، همه اسلام است و غير از اسلام چيزي نيست و اسلام همه چيز و همه خوبي‌ها و ارزش‌ها و خيرات است.
حقوق بشر و حقوق انسان همان است كه قرآن بيان كرده است. مسلمانان در اين معاني به جايي و نقطه اي و مجمع و مركزي نياز ندارند. مسأله نيازهاي تكنيكي و صنعتي غير از اين مطالب است كه البته در آن هم بايد مسلمانان خودكفا باشند.
بايد قوي‎ترين سپاه و ارتش و پيشرفته ترين صنايع و علوم مورد نياز بشر را داشته باشند و از بيگانگان خود را بي‎نياز سازند.
يكي از توطئه‎هاي خطرناك دشمنان اسلام كه با آن در صدد ضربه زدن به هويت اسلامي مسلمانان هستند، همين موضوع ايجاد قوميت‎هاي جداگانه و احياي مليت‎هاي مرده، در بين مسلمانان است كه مؤسساتي از استعمارگران، به عناوين به ظاهر فريبنده تأسيس شده و مزدوران آنها، اين برنامه را از يكصد سال پيش تا حال، در بين مسلمانان ترويج مي‎كنند و سعي دارند در هر نقطه‎اي، فرهنگ‌هايي غيراسلامي بسازند و از آن براي تضعيف فرهنگ اسلامي، كه جوامع مسلمان به آن ايمان دارند، استفاده كنند و به عبارت ديگر چون بازگشت به آن فرهنگ‌هاي مرده نيز ممكن نيست، در واقع جوامع مسلمان را بي‎فرهنگ سازند و همين زمزمه‎ها بود كه پيش از انقلاب عظيم اسلامي مردم مسلمان ايران، تا آنجا پيش رفت كه تاريخ اسلامي را به تاريخ به اصطلاح شاهنشاهي تغيير داد و همين‎ها بودند كه وقتي بنابراين شد كه مجلس شورايي كه از بركت قيام مسلمانان و جانبازي‌ها و فداكاري‌ها و شهادت ده هزار جوان برومند تشكيل شود، مخالفتشان بلند شد كه بايد ملّي باشد نه اسلامي.
اين سياست باز هم ادامه دارد و باز هم دشمنان اسلام، ايران منهاي اسلام، مصر و تركيه و هر جاي ديگر را منهاي اسلام مي‎خواهند.
بايد مسلمانان، مخصوصاً جوانان غيرتمند را در اين ماه رمضان به اين توطئه‎هاي خطرناك و صداهايي كه بلند است، متوجه سازند.
بايد همه در برابر اين تهاجم بزرگ فرهنگي بايستند و به سوابق اسلامي خود و تاريخ عظيم پر از افتخار اسلام فخر و مباهات كنند.
آن دوران‌ها، دوران فرعون‌هاي مصر و بر پاكنندگان ستمگر اهرام و شاهنشاهان ستمكار ايران، با ظهور اسلام از ميان رفت؛ استعباد و استيلاي آنها را اسلام نابود كرد و خلاصه ما امروز هر چه داريم از اسلام است؛ دين ما اسلام است؛ حكومت و قانون و سياست ما اسلام است؛ افتخار ما به جانبازان صدر اسلام و مناديان آزادي و عزت و كرامت و شرف انسان و به رجال علم و فضيلت و چهارده قرن سوابق درخشان است.
مردان به پاخاسته ايران به جاي افتخار به افسانه‎هاي رستم و سهراب و اسفنديار و هفت خوان و ضحاك مار بردوش، به ده‌ها هزار شهيدان جنگ تحميلي كه جان بركف، اسلام را ياري كردند و حماسه‎ها آفريدند و براي دفاع از دين و نواميس اسلام و مسلمين دليرانه و بي‎باكانه جنگيدند و تاريخ ايران را به سرافرازي و عزت و همّت اسلامي، درخشان ساختند، افتخار مي‎كنند.
بايد اين فرهنگ بازگشت به اسلام را همه ترويج كنيم و شخصيت مستقل اسلامي را به تمام معنا در خودمان و در جامعه برقرار سازيم. اين مسؤوليت هر مسلمان، هر زن مسلمان و هر مرد مسلمان است؛ اسلام باقي است، جاودان است، دين آينده تمام بشر و قانون تمام ملل و امم خواهد شد.
فَلا تَمُوتُنَّ اِلاّ وَ اَنْتُمْ مُسْلِمُونَ[۹]
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته/لطف الله صافي

پيام دوم[۱۰]
بسم الله الرّحمن الرّحيم. قال الله تعالي: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ.
مسلمانان امت اسلام، ماه مبارك رمضان عيد اولياءالله و ميعاد اصفياء الله و بهار قرائت قرآن كريم و موسم حضور در مساجد و ضيافت و ميهماني خدا و بازگشايي يكي از بزرگترين مدرسه‌هاي عام آموزشي و تربيتي اسلامي را كه شامل همگان از پير و جوان و مرد و زن و عوام و خواص و دانشجو و استاد و كارگر و كارفرما و لشكري و كشوري و شهري و روستايي است، به همه تبريك و تهنيت عرض مي‌نمايم.
مدرسه‌اي كه كلاس‌هاي بزرگ آن مساجد و نماز جماعت‌ها و مجالس موعظه و تبليغ معارف و احكام و هدايت همگان است و همه در هر درجه از علم و معرفت باشند، در آن شرف شركت مي‌يابند و در رأس همه قطب عالم امكان و عدل يگانه قرآن، حضرت صاحب الزمان مولانا المهدي،‌عليه السلام در آن حضور دارند و بيشتر از هر كس از رحمت‌ها و عنايات الهي كه در اين ماه نازل و متواتر است بهره‌مند مي‌باشند.
مدرسه‌اي كه كلاس‌هاي كوچك آن خانه‌هاي شخصي و اطاق‌هاي فردي است، كتاب‌هاي درسي آن قرآن مجيد و نهج البلاغه و احاديث شريفه و صحيفه كامله و دعاي افتتاح و دعاي جامع و معرفت بخش و سازندة ابوحمزه است.
راستي اين ماه بزرگ چه ماه جامعي است، ما مسلمانان بايد خدا را از اين برنامه‌ها و فرصت‌هاي خوب و سازنده‌اي كه به امت اسلام موهبت شده است سپاسگزار باشيم.
بايد قدر اين هدايت‌ها را بشناسيم و در حقايق آن تفكر و انديشه داشته باشيم، در معاني دعاها تأمل كنيم، پيام‌هايي را كه روزه و اين دعاها به جامعه ما، به مسئولين امور، به افراد و اشخاص، به مقامات و به لشكري و كشوري و به توانگران و به فقرا و به علماء و دانشمندان و نويسندگان و همه اقشار دارند به گوش جان بشنويم.
عزيزان، برادران و خواهران، خدا مي‌داند اكنون كه اين سطور را براي آن كه تقديم خدمت شما بنمايم مي‌نويسم، جمال ماه رمضان را چنان زيبا و عالم آرا مي‌بينم و از آن بقدري احساس لذت و ايمان مي‌نمايم. كه خود را از توصيف آن عاجز مي‌يابم من بايد بگويم اگر امثال اين بنده حقير ناچيز اين ماه شريف را به اين جمال مي‌بينيم، اهل الله و كساني كه بيشتر و بيشتر به معاني اين ماه و آداب و برنامه‌هاي آن آگاهي دارند آن را در چه جمالي مي‌بينند.
حضرت رسول اكرم،صلي‌الله عليه و آله و ائمه طاهرين‌عليهم السلام، اين ماه عزيز را در چه جمالي ديده و مي‌بينند كه در عين حال بخشي و جلوه‌اي از جمال اسلام است.
برادران و خواهران به اين دين و به اين افتخارات، به اسلام، به قرآن به هويت اسلامي، به عزت اسلامي خود، به ماه رمضان، به ولايت اهل، بيتعليهم السلام، بباليد. در اين ماه مبارك با اسلام، با قرآن با احكام خدا تجديد عهد نماييد؛ العزة لله و لرسوله و للمؤمنين عزت اسلامي، دين خدا و اخلاق و سنت‌هاي اسلامي را عزيز و گرامي بداريد. در مساجد و مراسم اين ماه شركت نماييد و شكوه التزام خود را به دين و شعائر اسلام نشان بدهيد؛ در هر كجا و در هر شهر و روستا هر مسجدي را اهلش خالي بگذارند، آن مسجد به خدا از اهلش شكايت مي‌نمايد.
فاضل‌ترين اعمال در اين ماه و در همه ماه‌ها ترك گناه، ترك حرام، ترك معصيت است، مواظب و مراقب خود باشيد، دشمنان اسلام براي ضربه زدن به حيثيت اسلامي ما كمين گرفته و دائماً در توطئه هستند؛ به اسم آزادي، به اسم حقوق بشر، به اسم تساوي زن و مرد و به اسم‌هاي ديگر مي‌خواهند ما را از اسلام جدا كنند و به شخصيت اسلامي ما ضربه بزنند، با ايادي خود، با قلم‌هاي مسموم، با تبليغات، با اختياط زن و مرد، با زير سؤال بردن احكام خدا معروف را منكر و منكررا معروف جلوه مي‌دهند، به خوش باشيد، در جاي خود بايستيد، سنت‌هاي اسلامي را محكم نگاه داريد، دشمن موسيقي را به اسم هنر، بي‌بند و باري و بي‌اعتنايي به احكام و آداب را به اسم آزادي ترويج مي‌نمايد.
ديگران اگر در تكنيك و صنعت و زور و استيلا و استكبار قدرت يافته‌اند و با اين زور و قلدري مي‌خواهند فرهنگ منحط و فاسد خود را بر دنيا حاكم كنند، در اخلاق، در انسانيت در حيا و شرافت و وجدان و كرامت بشري بسيار پست و پوچ و بي محتوا و مصداق "يَعْلَمُونَ ظَاهِرًا مِنَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ عَنِ الآخِرَةِ هُمْ غَافِلُونَ" و "... أُولَئِكَ كَالأنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ..."، مي‌باشند، ارزش‌هايشان ضد ارزش و هنرهايشان عيب است، در برابر چشم ميلياردها انسان مظالمي كه در تاريخ بشريت بي‌سابقه است، مرتكب مي‌شوند و از كسي حيا نمي‌كنند و خود را متمدن مي‌شمارند.
در چنين دنيايي مؤمنان به اسلام و احكام اسلام بينديشند و در حفظ مواقف و مواضع اسلامي سستي نكنند. اين وعده خداست بايد هشيار باشند، هم بر خود واجب بدانند كه در برابر اين زورگويي‌ها آماده دفاع باشند و به هر سلاح لازم مسلح باشند و هم خطر هجوم‌هاي به اصطلاح فرهنگي آنها را به اسلام و به اخلاق و آداب و سنن اسلامي كم نگيرند و استقلال اسلامي خود را در برابر دشمنان حتي در ظاهر لباس و عادات متعارف حفظ نمايند و فقط به اسلام و احكام اسلام بينديشند و در حفظ مواقف و مواضع اسلامي سستي نكنند، اين وعده خداست: "وَلا تَهِنُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الأعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ". لطف الله صافي




پيام سوم[۱۱]
بسم اللّه الرحمن الرحيم. شَهرُ رَمَضان الّذي أنزِلَ فيه القُرآن
حلول ماه مبارك رمضان و حضور مسلمانان را در ضيافة اللّه به آستان فرشته پاسبان حضرت بقية اللّه ارواح العالمين له الفداء و عموم مسلمانان جهان، امّت قرآن و روزه داران عزيز تبريك عرض مي‌‌نمايم و اين فرصت الهي را كه از بزرگترين عطيّات معنوي و نعمت‌هائي است كه خداوند متعال مؤمنان را به آن سرافراز فرموده گرامي مي‌دارم.
در اين ماه است كه شوكت اسلام و عزّت ايمان و نفوذ امر الهي پس از چهارده قرن در معرض نمايش قرار مي‌گيرد و وجود و حيات اسلامي جامعه بزرگ و جهاني مسلمين، اطاعت و التزام و احترام همگان از احكام، و تعبّد و پرستش انسان در برابر خداوند متعال ظاهر مي‌شود و بركات الهي همه را غرق در وجد و سرور و نشاط و اقبال به خدا مي‌نمايد.
مكتب خاص تربيت الهي در همه نقاط عالم افتتاح و كلاس‌هاي آن در همه قاره ها و كشورها و شهرها، در روستاها و خانه‌ها و برّ و بحر تشكيل مي‌شود. پس از آن خطبه شريفه نبويه رمضانيه، بيشتر و برتر از آن نمي‌توان از فضايل اين ماه چيزي گفت. از همان جمله قرآني و وحي الهي جاودان هميشه زنده(الذي انزل فيه القرآن) عظمت اين ماه عزيز معلوم مي شود.
ما مسلمانان بايد اين فرصت را بسيار غنيمت بدانيم و از برنامه‌هاي انسان ساز و معرفت بخش آن؛ از تلاوت قرآن، از دعاهاي عالية‌ المضامين و مناجات‌ها و خودداري‌ها و خودسازي‌ها و از رسيدگي به حال يكديگر و بررسي نقاط ضعف و كمبودهايي كه در جوامع اسلامي در مسائل مختلف در فرهنگ و سياست و در اقتصاد اگر وجود داشته باشد و تلاش براي رفع آنها از اين ماه مبارك استفاده نماييم.
از همه جهت وسايل مغفرت الهي را فراهم نموده و اين ماه را، ماه محاسبه احوال و اعمال شخصي و اجتماعي همه مسلمانان قرار دهيم و تعهّد خود را به سنت‌هاي اسلامي، به استقلال اسلامي، به هويّت و شخصيّت اسلامي تجديد نماييم.
مبادا مبادا در احترام از اين ماه شريف كوتاهي كنيم و از فيض اين همه بركات الهي محروم بمانيم. مبادا مبادا كسي العياذ باللّه تظاهر به روزه خواري كند و احترام اين ماه را بشكند.
بايد حضور در مجالس ديني و جماعات و اظهار احساسات ديني و امر بمعروف و نهي از منكر و اهتمام به همبستگي اسلامي در همه و همه جا مخصوصاً نسل جوان و مسئولان امور و دانشگاهيان معظّم چشم گير و دشمن‌ شكن باشد و عمق ايمان و تعهّد مسلمانان را به اسلام، به قرآن ، به استقلال و افتخار به حيثيات اسلامي به نمايش بگذاريم و با ماه رمضان نشان دهيم كه دنياي مادّي و مادي‌گرايي كنوني، اين ملت عزيز و اين امّت وسط را متزلزل نكرده و نخواهد كرد و اگر در غرب، ارزش معنويات در معرض زوال و تمام است و مسيحيت رو به انقراض است؛ در عالم اسلام، مسلمانان با تعهّد تمام بر ارزش‌هاي ديني و مكارم اخلاق حقيقي و ايمان به خدا و معاد پاي‌فشاري و با قاطعيت از مواضع ديني و شرف حقيقي انسان پاسداري مي نمايند. والسلام عليكم و رحمة اللّه/لطف اللّه صافي

پيام چهارم[۱۲]
بسم الله الرحمن الرحيم. سلام بر ماه مبارك رمضان، سلام و تحيّات بر روزه داران، غفران و رحمت الهي بر روزه داراني كه نداي الهي را لبيّك گفته، و بر سر سفره رحمت خداوند متعال نشسته و از نعمت‌هاي بيكران آن بهره‌مند مي‌شويد. بر خود بباليد،‌ و به اين سعادت بزرگ افتخار نماييد، و شكر خداي منّان را بجا آوريد.
كدام لذّت دنيايي را مي‌توان با اين لذّات حالات خوش معنوي مقايسه نمود؟ كجايند آنان كه به فكر عيش و نوش مادّي و تفريح‌هاي غيرسالم همراه با گناه و لذّات زودگذر دنيا هستند.
أين الملوك و ابناء الملوك؟ آيا مي‌توان براي قُرب به خداوند و رسيدن به مقام والاي انسانيّت ارزش مادّي معيّن نمود؟ آيا مي‌توان لحظه‌هاي پرفيض و با نشاط سحر و افطار شما روزه داران را با زمان ديگران مقايسه نمود؟ هرگز، هرگز، اينجاست كه بايد آية شريفه قرآن را با توجّه و تدبّر تلاوت نمود:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ …؛ اي كساني كه به خدا و پيامبر ايمان آورده‌ايد، به خداوند و پيامبر او پاسخ بگوييد‌ آن‌گاه كه شما را مي‌خوانند تا حيات و زندگي واقعي به شما هديه كنند.
آري! اين است حيات حقيقي و اين است زندگي سرشار از معنويّت و روح پاك و تهذيب نفس و تقرّب به خداوند متعال، خود را براي انجام وظايف و تكاليف الهي آماده مي‌كنيم و به پيامبر بزرگ رحمت حضرت ختمي مرتبت‌‌صلّي الله عليه و آله عرض مي‌كنيم: در اين دوره كه وجود نازنين و شريف دوازدهمين فرزند برومند شما امام عصر‌عجّل الله تعالي فرجه الشريف در غيبت بسر مي‌برند، ما روزه‌داران با تمام وجود اعلام مي‌نماييم كه مانند يك سرباز فداكار و آماده، از احكام نوراني اسلام و معارف غني اهل بيت‌عليهم السلام حمايت نموده و وظيفه خود مي‌دانيم امر به معروف و نهي از منكر را ميان جامعه خود انجام داده و با بدعت‌ها و مطالب انحرافي از دين برخورد داشته و اين افتخار را تا ظهور موفور السرور آن وليّ دوران و قطب عالم امكان براي خود محفوظ بداريم. https://www.asrehamoon.ir/vdcb.0bfurhb95iupr.html
منبع : پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العضمی صافی گلپایگانی
نام شما
آدرس ايميل شما