تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۵۹
معاون برنامه‌ریزی استاندار سیستان و بلوچستان:

استفاده از منابع انرژی پاک در پروژه منارید ضروری است

معاون برنامه‌ریزی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان پیشنهاددهنده طرح تدوین سند راهبردی برای این پروژه بوده، اما در اجرا کند پیش می‌رود.
استفاده از منابع انرژی پاک در پروژه منارید ضروری است
به گزارش عصر هامون، عباس نخعی عصر دوشنبه در جلسه کمیته استانی برنامه‌ریزی و پایش پروژه بین‌المللی منارید که با حضور مدیر ملی کشوری برگزار شد، اظهار داشت: با گذشت یک سال و نیم از اجرای پروژه بین‌المللی منارید به عنوان پایلوت در استان کمیته‌های کارشناسی با کوتاه کردن فاصله زمانی جلسات باید آسیب شناسی‌ها انجام و شرح خدمات و برنامه‌های مصوب شده را شفاف ارائه دهند.

وی بر استفاده از نظرات کارشناسی و توان بیشتر دانشگاه‌ها تأکید کرد و راه‌های برون‌رفت از آسیب‌ها را شناسایی منظم و مکرر در جلسات مطرح تا خروجی آن مطلوب و در پیشبرد کار تأثیرگذار باشد.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان از مسئولان اجرایی استانی پروژه خواست تا از یافته‌ها و تجارب مدیران قبلی استفاده و شرایط موجود را برای رسیدن به شرایط مطلوب مورد بررسی و ارزیابی دقیق کارشناسانه قرار دهند و در تهیه سند راهبردی به اسناد بالادستی توجه کنند.

نخعی استفاده از مشاوران، معتمدان و نخبگان ملی و محلی را ضروری دانست و گفت: با دادن فراخوان در مراحل تصمیم‌گیری از توان همه اقشار محلی، شهری و شورایی بهره بگیریم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه به شرح اقدامات انجام شده پرداخت و ابراز داشت: استفاده از منابع انرژی پاک و نوین بادی، خورشیدی، آبی و گازی در این پروژه ضروری احساس می‌شود.

نبی یاری، پایش و تهیه سیستم اطلاعات به منظور تعیین، تغییر کاربری اراضی، وضعیت زمین و آب، ارزیابی تخریب اکوسیستم، تجزیه و تحلیل‌های اقتصادی، تجاری و تعیین هزینه‌های تخریب درون حوضه به صورت مستند، فهرست نمونه‌های موفق از موارد تحقیقاتی، نوآوری دانش بومی در سطح منطقه و کشور، افزایش آگاهی در تمام سطوح به منظور بهره‌مندی از مدیریت یکپارچه منابع طبیعی، مشاهده شواهدی از نمونه‌های سایت‌های دیگر تلاش برای پیاده‌سازی نمونه موفق مدیریت کاربری اراضی مردم‌پسند که در برابر تغییرات اقلیمی نیز مقاوم باشد را از جمله فعالیت‌های شاخص برنامه‌های کاری پروژه در سه سطح ملی، استانی و محلی سال ۲۰۱۲ نام برد.

وی، تعمیم حوضه پروژه از هامون شهر به کل سیستان، استفاده از صندوق توسعه استان به ویژه در رابطه با اشتغال بانوان، شناسایی مناطق آسیب‌پذیر در حاشیه شهرهای سیستان و استفاده بهینه از انرژی‌های پاک نوین را خواستار شد.

انتهای پیام/۹۰۳۱ https://www.asrehamoon.ir/vdcb.8baurhbf5iupr.html
نام شما
آدرس ايميل شما