تاریخ انتشار :يکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۳
ایران و 1+5 پس از 10 سال مذاکره به توافق دست یافتند؛ توافقی که دو طرف، از آن بعنوان گام اول برای اعتمادسازی تعبیر کردند. حال تمام جهان چه بصورت علنی و چه بصورت ضمنی، حق غنی‌سازی توسط ایران را به رسمیت شناخته اند و این به معنای نتیجه بخش بودن مقاومت مردم ایران در طول سال های اخیر است.برای بررسی با امید نوری پور، نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان آلمان و عضو حزب سبزهای این کشور، گفتگویی داشته‌ایم که در ادامه از نظر مخاطبان محترم می‌گذرد:
نماینده پارلمان آلمان: بعد از این توافق بزرگ، آلمان آماده کمک به ایران است
نماینده پارلمان آلمان: بعد از این توافق بزرگ، آلمان آماده کمک به ایران است
به گزارش عصر هامون،باشگاه خبرنگاران: نظر شما در مورد مذاکرات ایران با E۳ / EU ۳ در ژنو چیست؟
نوری پور: برای اولین بار در سال های اخیر ، به نظر می رسد تمام شرکت کنندگان در مذاکرات هسته ای واقعا به انجام یک توافق احتمالی تمایل داشتند. نتیجه با این حال نشان داد که هنوز موانع زیادی برای این توافق احتمالی وجود دارد. با این حال، من خوش بینانه به این توافق نگاه می کنم.

باشگاه خبرنگاران: آیا شما با کاهش تحریم ها علیه ایران موافق هستید؟ چرا؟
نوری پور: تحریم ها علیه ایران عمدتا با این استدلال مقرر شده که ایران ، بخشی از وظایف خود در قبال جامعه بین المللی را نقض کرده و فعالیت های هسته ای خود را فراتر از ابعاد منطقی از یک برنامه صلح آمیز، پیش برده است. اگر این فعالیت ها متوقف شود، هیچ دلیلی وجود ندارد که از تحریم‌ها بیش از این حمایت شود.

باشگاه خبرنگاران: پیام شما برای کاترین اشتون و جواد ظریف چیست؟
نوری پور: کاترین اشتون باید منافع کشورهای مختلف اروپایی را محافظت کند و باید اطمینان دهد که این توافق ، منافع تمام اعضای اتحادیه اروپا در تیم مذاکره کننده را تأمین می کند. ظریف نیز باید برای برطرف کردن شک و تردید در مورد نقاط ضعف را برطرف کند حتی در یک دوره کوتاه مدت. قطعاً کارها هر دوی اینها، بسیار دشوار است. آرزو می‌کنم هر دوی آنها موفق شوند.

باشگاه خبرنگاران: نقش آلمان در حل و فصل موضوع هسته ای ایران چیست؟
نوری پور: آلمان می تواند در نقش یک میانجی ارتباطی خوب بین ایران و مذاکره‌کنندگان دیگر ایجاد کند .

باشگاه خبرنگاران: نظر شما در مورد توسعه روابط بین تهران و برلین چیست؟
نوری پور: پس از یک توافق بزرگ هسته ای ، تهران و برلین می‌توانند به آرامی رابطه‌ای کارساز را از سر بگیرند. آلمان می تواند در ایران و دراجرای زیرساخت های پایدار یا در بخش منابع تجدیدپذیر انرژی که در نهایت به ارائه تولید انرژی هسته‌ای صلح آمیز ، کمک کند، فعالیت نماید.


انتهای پیام/۵۰۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcivva5.t1a5w2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما