تاریخ انتشار :سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۲۸
متخصص تغذیه در خصوص تأثیر تغذیه بر سلامت مو، گفت: افراد گیاه‌خوار به دلیل فقدان ویتامین B5 در گروه غذایی خود، بیشتر در معرض ریزش مو هستند.
گیاه‌خواران بیشتر در معرض ریزش مو هستند
گیاه‌خواران بیشتر در معرض ریزش مو هستند
به گزارش عصر هامون،"پروین افشار"، با بیان این مطلب اظهار کرد: امروزه به نقش تغذیه بر سلامت بیش از پیش توجه می‌شود، اما بسیاری از افراد هستند که می‌خواهند با تغذیه مناسب به شادابی موهای خود بیفزایند که این موضوع در زنان بیشتر هویدا است.

وی افزود: عوامل زیادی می‌تواند در ریزش مو مؤثر باشد که تغذیه نامناسب هم یکی از این عوامل محسوب می‌شود. کمبود پروتئین از جمله مواردی است که باعث ریزش مو می‌شود، از منابع غنی پروتئین می‌توان از گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، لبنیات و به خصوص پروتئین سویا نام برد.

افشار در خصوص ویتامین‎ها، تصریح کرد: در ویتامین‎ها، گروه B نقش بسزایی دارد که از جمله پراهمیت آن‌ها می‎توان به بیوتین و B۵ اشاره کرد که در گوشت، سبزیجات برگ تیره و غلات سبوس‎دار به وفور یافت می‌شود.

این متخصص تغذیه به دیگر عوامل مؤثر در ریزش مو اشاره کرد و یادآور شد: کم‌خونی نیز به دلیل کمبود آهن به ویژه در زنان بیشتر باعث ریزش مو می‌شود که باید از منابع غنی آهن نظیر جگر، گوشت قرمز و حبوبات بهره‌مند شد. ریزش مو در زنان می‎تواند نشانه‎ای از وجود یک مشکل گوارشی و یا نتیجه ناکافی بودن اسید معده یا کمبود پروتئین، روی و دیگر مواد معدنی باشد که از سنین پایین‏‌تر خود را نشان می‎دهد، ولی در مردان در سنین بالا به دلیل مصرف غذاهای پرچرب بیشتر مشاهده می‌شود و می‏‌توان با پیروی از یک رژیم کم چرب میزان این عارضه را کمتر کنند.

افشار تأکید کرد: افرادی که برای کاهش وزن از رژیم‎های غذایی استفاده می‎کنند باید حتماً همه گروه‎های غذایی را در برنامه خود داشته باشند تا دچار ریزش مو نشوند. همچنین حتی‌الامکان باید مصرف شکر، پفک و اسیدهای چرب را در برنامه غذایی خود محدود کنیم تا موهایی سالم و شاداب داشته باشیم. در ضمن افرادی که با مصرف داروهای شیمیایی قصد کنترل ریزش موی خود را دارند حتما باید زیر نظر پزشک متخصص این کار را انجام دهند تا از صدمات احتمالی بکاهند.
انتهای پیام/۴۳۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdccemq0.2bqmo8laa2.html
منبع : شهر خبر
نام شما
آدرس ايميل شما