ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> مصاحبه ای که می تواند پایان واکنش ها به رییس دانشگاه و نماینده مردم زابل باشد | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۵۶
رییس دانشگاه زابل گفت: پس از رفتن از این دانشگاه کتاب ناگفته هایم را چاپ خواهم کرد.
مصاحبه ای که می تواند پایان واکنش ها به رییس دانشگاه و نماینده زابل باشد
مصاحبه ای که می تواند پایان واکنش ها به رییس دانشگاه و نماینده زابل باشد
به گزارش عصرهامون، پس از اظهارات سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان  در خصوص تذکر خود به وزیر علوم در مورد ریاست دانشگاه زابل که بیان کرده بود" اخیراً اقداماتی در دانشگاه زابل انجام می گیرد و صحبتی از طرف رئیس دانشگاه در خصوص تخریب نمایندگان سیستان مطرح می شود، اینگونه جهت گیریها مغراضانه و خلاف قانون است".این اظهارات با واکنش رییس دانشگاه زابل روبرو شد به گونه ای که  جوابیه ای در قالب 10 صفحه ازسوی دکتر اوکاتی صادر و بر روی خروجی سایت دانشگاه زابل قرار گرفت.
همچنین این اقدام واکنش هایی را از سوی تشکل های دانشجویی به همراه داشت که طی آن نامه ای از سوی آنان خطاب به نمایندگان سیستان نوشته شد.
براساس این گزارش خبر اظهارات نماینده سیستان در خصوص ریاست دانشگاه زابل، در ماه جاری یکی از پر بحث ترین اخبار عصرهامون قرار گرفت به گونه ای که بسیاری از مخاطبان عصرهامون در خصوص اظهارات هر دو طرف واکنش هایی را نشان دادند و خواستار پیگیری رسانه ای این موضوع شدند بر همین اساس طی تماسی که پایگاه خبری عصر هامون با دکتر اوکاتی ریاست دانشگاه زابل برقرار کرد این رسانه از سوی دانشگاه زابل به سیستان و گفت و گویی تفصیلی در دفتر ریاست دانشگاه دعوت شد.
گفتنی است، مشروح این نشست و سوالات مطرح شده که عمدتا مسائل علمی مرتبط با دانشگاه زابل بوده است در روزهای آتی از عصرهامون با توجه به رسالت اطلاع رسانی این پایگاه خبری تحلیلی، منتشر خواهد شد و تصمیم گیری با مخاطبین خواهد بود.

 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcauwnm.49nyw15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

امیدوارم از افت جایگاه علمی دانشگاه سوال کرده باشید عصر هامون وگرنه مدیونید.
سعید
لطفاً از جناب اوکاتی در رابطه با جذب هیئت علمی غیربومی سوال می کردید . چرا وقتی از بچه های بومی در همان مقطع و گرایش فارغ التحصیل ممتاز داریم جناب اوکاتی درپی جذب غیر بومیها هستند علتش چی هست آیا جوابی برای این موضوع داشته اند .
محسن
امیدواریم جناب اوکاتی در ناگفته هایشان از نحوه جذب هیئت علمی غیر بومی و جذب همسراشان به صورت هیئت علمی و بورسیه دکترای همسرشان نیز پرده برداری کنند . با مطالبی که اخیراً آشکار شد مشخص شد حرفهای سید باقر بی پایه و اساس نبوده و دکتر اوکاتی قصد داشتند با شلوغ کاری و مظلوم نمایی حقایق را پنهان نمایند . امیدوارم مسئولین عصر هامون مانند سایت گندم پرس پس از تطمیع چرخش 180 درجه ای در کتمان حقایق و دفاع از شخص خاصی نداشته باشند . اگر سایت حقیقت گویی هستی بیطرف باش .
یک سیستانی مهاجر-هیئت علمی
جناب اقای دکتر اکاتی...همواره بسان شما بوده اند افرادی که با جملاتی زیبا و استفاده از همکارانی وارد در این کار سعی در فریب مردم این منطقه را داشته باشند اما تاریخ به درست انها را قضاوت می کند...کاش این صفحه و این خبرگزاری فرصتی میداد تا با انتشار نامه هایی اداری و مستند کارهای شما را برای همه روشن می ساختم...اگر توانستم که خوش بحال مردمی که پشت نقاب بظاهر درست و منطقی شما را می بینند ولی اگر خداوند این نیرو فرصت را به ما نداد باشد برای پل صراط ،مطمین باشید در ان جایگاه دیگر تظاهر وریا و فریب اوام مردم جایگاهی ندارد...
باشد برای انروز....
سیستانی
ابهامات در مورد دانشگاه زابل بسیار زیاد است. امیدواریم این مصاحبه هرچه سریع تر منتشر شود... خدا کنه عصر هامون مثل بقیه سایت ها منطقه فقط شنوده و بیننده اقای رییس نباشد و یک مصاحبه چالشی را منتشر کند.
سیستانی
دکتر اوکاتی جذب هیئت علمی غیر بومی در دانشگاه زابل انجام داده ا ند. در آزمون استخدامی هم مبلغ 40 هزار تومان از جوانان بیکار و جویای کار بابت حق شرکت در آزمون دریافت شد . و در نهایت هم فامیلها و نزدیکان جناب دکتر جذب شدند. جناب سید باقر نماینده سیستان بهتر است با جدیت تمام به دنبال عزل دکتر اوکاتی باشند . به اندازه کافی هم مدرک مستدل جهت ارائه وجود دارد . متاسفانه برخی سایتهای خبری استان هم تا کنون توسط دکتر اوکاتی تطمیع شده اند و مطالب و نظرات نادرست را درج می کنند . سید باقر و سرکار خانم عالی کاری را که شروع کرده اید تمام کنید و تا این آقا رو عزل نکردید دست برندارید .
بیننده
ماشالله چه دفتری دارن این آقای اوکاتی... معلومه دیگه کسی رو تحویل نمیگیره، بدانید و آگاه باشید هیچوقت خورشید پشت ابر نمی مونه. این وسط معلومه کی د ر و غ می گه..
معلم
دست شمامدیران سایت عصر هامون دردنکندمطالب ازهرکسی است نمایش داده می شودولی سایت گ پ هرچه توهین به سیدبودمی گذاشت.گرچه به اینا عادت داریم
علی
سلام لطفا کمی بخود زحمت دهید و دنبال حقایق باشید معلومه که همه شما فقط کور کورانه می خواهید ساز مخالف سر دهید . اولا خانم دکتر اوکاتی قبل از اینکه ایشان مسئولیت دانشگاه زابل را بپذیرند عضو هیئت علمی دانشگاه زابل بودند . دوما مبلمان دفتر ایشان ماندگار ریاست قبلی دانشگاه بوده . یعنی ایشان باید اونا رو جمع میکردند و دور می ریختند در حالی که بعضی از مبلمان روسای دانشکده ها نیز از این وضعیت بالاترند . در استخدام اعضای هیئت علمی همیشه در شرایط مساوی اونی که بار علمی آن بالاتر هست اولویت دارد . حال قضاوت کنید بدون غرض ورزی.
سامان
دادش این مبلمان و دکوراسیون که ما دیدیم عمراً متعلق به چند سال پیش باشه .
مریم
خب آدم کوتاه بین ناسلامتی رییس یه دانشگاه هست میخواستی بره رو گلیم بشینه دلت خنک بشه انصافا خوب چیزیه والا تنگ نظر نباشید
اتفاقا مبلمان متعلق به دفتر دکتر قنبری بوده و دکتر قنبری مدتی در همین دفتر در کسوت ریاست داشگاه بودیم. بهتر از قضاوت بر اساس حدس و گمان باشد وگر نه دین خیلی ها را در آخرت باید پاسخگو باشیم
دانشجویان پردیس 2 و فارغ التحصیلان
دکتر اوکاتی دو سال است پردیس 2 را راه اندازي كرده. جوانان سیستانی بسيار پول مي دهند. مدرک .... ميگيرند . با همان اساتید و سخت گیری بسیار بیشتر. دو سال دانشجوی ارشد بودیم.ده بار مراجعه کردیم یک بار این آقا درب اتاقش را بازنکرد. پاسخی که به در خواست هایمان نداد.هیچ. از ارشد های پردیس که بعضا بسیار باسوادتر از روزانه ها هستند در دانشگاه هیچ استفاده ای نمی کند. هیچ. که دفاعی هم از آنها نمیکند لااقل دانشگاه آزاد و پیام نور از آنها استفاده کند. و هزار درد دیگر. کجا یک انسان بی کس و بدون پارتی و گرفتار را بفرستید و ببینید درب اتاقش را به روی او باز می کند.؟
دوست عزیزی که مدرک کارشناسی ارشد گرفته اید .
1-چرا پردیس از روزانه با سواد تر است ؟
2-دانشگاه آزاد و پیام نور مگر زیر مجموعه کاری دکتر اوکاتی هستند که به آنها بگوید از شما استفاده کند ؟
م.شهرکی
من واقعا تشکر میکنم از عصرهامون که نظرات موافق و مخالف را منتشر میکند این یعنی تضارب آرای رسانه ای نه بر خلاف بعضی از سایتها گلچین می کنند.
آرزوی پیروزی و موفقیت برایتان دارم
شهروند
م.شهرکی کدوم تضارب آرا این سایت جیره خور نماینده هست فقط داره به نفع نماینده نظر میزاره الان کوهی از نظرات رو داره که بر علیه نماینده فرستاده شده ولی نمیزاره من اینجا تو زاهدان باهاشونم آدم روش نمیشه چیزی بگه اینقد بدبختن که حاضرن حقیقت رو برای دو لقمه نون ضبح کنن الان به همینا اگه دکتر اوکاتی بگه یه نفر روبراتون استخدام میکنم ببینید چکارمیکنن 360 درجه نظرشون عوض میشه انشاءالله نوری به قلبشون بتابه
شهروند سیستانی
در سیستان کار کردن بسیار مشکل است. چنانچه فردی بخواهد کاری کند در هر سمت و سازمانی باشد، با مشکلات بسیار زیاد مواجه می شود. اخذ برخی پستهای سازمانی، اداری و اجرایی متاسفانه برای برخی از افراد با روحیه خان تباری یک نوع عرضه تلقی می شود. بعد از گرفتن پست و ارضای افراد حامی نیز به عنوان یک تشکر در بسیاری از شهرستان های ایران نیز به صورت ناآگاهانه اتفاق می افتد این فرهنگ ها یک شبه درست نمی شود مگر اینکه نسل جدیدی رو کار بیاید.
افرادی که به عنوان مسئول در منطقه سیستان کار می کنند چنانچه بخواهند قانون را عملیاتی کنند و سلیقه ابتکاری خود را بر اساس تجربیات اجرا نمایند نیز با مشکلات زیادی مواجه می شوند.
قبول کنیم در سازمان ها، ادارات و ... منطقه سیستان افراد با سابقه کارآمد و مبتکر به سبب مسائل طبیعی و انسانی منطقه یا محدود هستند یا دستشان بسته است یا در اجرای کارشان با دست اندازی های ناشی از عدم شفافیتها و ناهنجاریهای خرده فرهنگ دوره خان و خان بازی در سیستان مواجه هستند.
ممنون و متشکریم از رسانه ها که مردم را آگاه می نمایند کار بسیار مهم و مثبتی انجام می دهند اگر سیستان می خواهد پیشرفت کند باید از یک جایی شروع شود در این میان رسانه ها هستند که خود را فدای پیشرفت واقعی می سازند.
پیشنهاد می کنیم که همین روند ادامه داشته باشد و بدون توهین با ذکر دلایل عالمانه و تخصصی در جهت پیشرفت منطقه سیستان و کشور قدم برداریم.
در این شرایط به عنوان یک شهروند و رسانه محترم و مسئولینی که زندگیشان را فدای خدمت به مردم نمودند، باید با برگزاری نشست های علمی، تخصصی و کارشناسانه در صدد حل مشکلات باشند و از این به بعد اجازه ندهند از این اتفاقات در سطح منطقه سیستان انجام شود.
در همه جای دنیا، اختلاف سلیقه وجود دارد. اما مهم این است با عقلمان، دانشمان، تخصصمان و انسان بودمان بیایم بنشینیم کنار هم و ضمن تلف نکردن وقت به عنوان مسئولین که در برابر تک تک مردم وظیفه دارد به فکر راه کارها و پیشرفت منطقه سیستان باشند و روی مواردی که مانع پشرفت و توسعه منطقه سیستان است پافشاری ننماییم.
اینجانب نیز به عنوان یک شهروندان حق دارم در برخی از نشستهای عمومی در سطح منطقه سیستان حاضر باشم یا از طریق نشستن در جمع، یا از طریق رادیو زابل، یا تلویزیون زابل و .... یا از طریق همین رسانه الکترونیکی و اینترنتی.
در زابل اینجانب به عنوان یک شهروندان دیده ام که در سازمانی برای یکی چگونه پاپوش یا مدرک عدم صلاحیت درست می کنند. بعضی موقع ها به خاطر فامیل بازی و باند بازی و .... بازی بازی .... شخصیت حتی افراد لایق و شایسته را نیز خراب می کنند مثل قوم ....
متاسفیم در این کوشه مملکت این گونه وضعی را می بینیم و برای خودمان افسوس می خوریم ....
شندیم حتی برای شهردار زابل که یک فرد متخصص است و زندگیش را فدای کار برای شهر نموده است نیز می خواهند پاپوش درست کنند آنهم چه پاپوشی..... که مبادا ایشان چند سال دیگر ... فلان کاره شود و یا .... نماینده مجلس .... شود؟؟؟
چقدر عقب ماندگی؟ چقدر خفت؟؟؟؟
کارمندیهای یک سازمان با هم یکی شدند و بی گناه یک فردی را ....
چقدر فلاکت و بدبختی؟
یک کمی درست کار باشیم. دیگران ما را مسخره نکنند.
نا سلامتی ما شهر دانشگاهی داریم
ادعای علم و دانش داریم
خجالت دارد شرم است ..... اگر این چیزها ... نیست حداقل انسان باشیم و پا را فراتر نگذاریم ...
درود بر رسانه های خردمند و عاقل که نظر شهروندان را نسبت به وضعیت ها منعکس می کنند.
انعکاس این نظرات باعث می شود تا مسئولین بهتر بتوانند از این به بعد گزارش کارشان را به مردم بدهند.

شهردار قبلی و شهردار کنونی شهر زابل برخی از امور شهر را جهت اطلاعات شهروندان در سایت ها و تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر منعکس می نمایند کارشان خوب است جلوی دزدی، پارتی بازی، خان و خان بازی، ظلم، اجحاف و ... را می گیرند و توقعات مردم را نسبت به مسائل شهری شفاف می کنند.
اگر منطقه سیستان استان می شد این مشکلات کمتر می شد. تلویزیونی مخصوص منطقه سیستان نداریم و مشکلات و بدبختی روی هم روی هم روی هم انباشته می شوند و مسئولین نیز نمی توانند یک روزه یا یک ساله همه آنها را اصلاح یا حل کنند بنابراین فاجعه پشت فاجعه به بار می آید.

رسانه محترم، ای کاش تیتری نیز راجع همین دو سه سطر بالا منتشر نمایید و .... نظر مردم ....

به عنوان یک شهروند سیستانی هر چه مطلب بخواهم بنویسیم تمام نمی شود زیرا تاکنون رسانه ندیدیم رسانه ای که منجر به اصلاح روش های ارایه گزارش مسئولین در قبال شهروندان منطقه سیستان باشد آنهم با شفافیت، عدالت، بدور از خرده فرهنگهای خان و خان بازی، مردم مدار، احترام به پیشرفت در کارو وظیفه اش و سایر سازمانهای مرتبطش.

با دیگر دورد می فرستیم به رسانه های الکترونیکی و دیجیتال و خیری استان و منطقه سیستان که ما مردم سیستان را نسبت به اتفاقات آگاه می سازند و دروازه ای برای پیشرفت واقعی منطقه سیستان (هم برای مردم شریف و هم برای مسئولین کاربلد و کاردان و وظیفه شناس) مهیا می کنند.
صدای کویر
با سلام.
نظرات پیشین رو خواندم و خیلی از آنها تکه پرانی های بی پایه و اساس بود مثل مثل مبلمان و ...
در اینجا فقط باید ذکر کنم دست آوردهای دانشگاه زابل در دو سال گذشته خود جواب گوی تمام انتقادات به دکتر اوکاتی است. دانشگاه زابل در دو سال گذشته در زمینه های علمی جایگاهی درخشان در ایران یافته و رشدی چندین برابر را شاهد بوده که همه در سایه مدیریت دکتر اوکاتی و تمام مجموعه دانشگاه از مدیران و هیات علمی و کارکنان و ... می باشد.
اما در رابطه با جذب بومی یا غیر بومی استاد. اولا تا جایی که تمام آگاهان می دانند جذب هیات علمی از طریق وزارت علوم است نه دانشگاه. در ثانی جذب متخصصان غیر بومی برای پیشبرد و ترقی سیستان کاریست اصولی و دلسوزانه.
از طرف دیگر همانطور که اساتید غیر بومی در زابل فعال هستند بسیاری از اساتید زابلی در دانشگاه های دیگر کشور چون فردوسی ، تهران، اصفهان و ... مشغول هستند. این بومی یا غیر بومی بودن جز اختلاف افکنی در بین جامعه عزیز ایرانی بازدهی ندارد.
در پایان باید عرض کنم چه بهتر است به جای بهانه جویی از مدیری چون دکتر اوکاتی، و مجموعه دانشگاه زابل، به فکر مردم سیستان باشیم مردمی که لیاقت بهترین ها را دارند آن هم از طریق ایجاد کارخانه و شرکت و سازمان های .
ای دشنه کشیده به جان برادران / دشنه بی افکن که برادر کشی خطاست
گل بکار در باغی که امیدش به توست/ که آتش زدن به خانه باغبان جفاست
شمقدری
پاسخ به هم از روی ترس، از روی نفاق، از روی زیاده خواهی، از روی ارضاء نشدن میل نفس، از روی کامل نبودن شخصیت و از روی نفرت گاه انسان را تبدیل به شبهی سرخ چشم و آلوده میکتد. شبهی که روزی از گزند آسیبی که به دیگران میرساند هیچگاه رهاهی نخواهد یافت. فرق نمیکند کجای قضیه باشیم. فرق نمیکند کدام طرف قضیه باشیم. فقط انسانی بیاندیشیم، انسانی بگوییم و انسانی عمل کنیم تا در برزخ اعمال خود گرفتار نشویم.
تیزبین
پاسخ دکتر قنبری رییس سابق دانشگاه زابل به دکتر اوکاتی رییس فعلی دانشگاه
ندای هامون
نقد منصفانه و شفافیت سبب سلامت و نظارت سیستمهای دولتی می گردد و روزنامه ها به عنوان رکن اساسی در دموکراسی هستند و جمهوری اسلامی ایران و به تبع مسئولین که یک نظام دموکراسی بر حسب شایسته سالاری و رای مردم میباشد مسلما از این نقدها استقبال خواهد نمود.
برادر عزیز جناب آقای دکتر اوکاتی : شما فرمودی که در سال ۹۰ به دانشگاه زابل آمدم و بنده و خیلی دوستان در خاطرشان هست که در اولین سخنرانی خود به عنوان ریاست دانشگاه در تودیع و معارفه فرمودید که دوستان دیگر کار سخت افزاری نموده اند ، ولی از بنده توقع اینکه کار سخت افزاری بکنم نداشته باشیدو فقط کار نرم افزاری انجام میدهم. ولی زیربنا و وجود هر کار نرم افزاری وجود سخت افزار می باشد در اینجا باید از پیشگامان تحول ایجاد سخت افزاری و نرم افزاری در دانشگاه زابل جناب آقای دکتر حبیب الله دهمرده و دکتر غلامرضا نوری و دیگر عزیزان که امکان فراهم کردن ادامه مسیر را برای بنده و دیگر دوستان فراهم نمودند تشکر و قدردانی کنم، همانطور که گئومات تاریخ ساز نشد ولی سنگ بنایی را گذاشت که به دست داریوش بالا رفت بنابراین اگر داریوش موفقیتی در ایجاد حکومت هخامنشی داشت با تکیه بر اصلاحاتی بود که گئومات انجام داده بودو شما نیز باید مدیون خدمات سخت افزاری و نرم افزاری مدیران گذشته باشید نه اینکه تبر بر ریشه فعالیت های گذشته فرود آورید.
دوست و همکار عزیز شما فرموده اید که در سالهای گذشته در بخش فرهنگی و توسعه فرهنگی فعالیت انجام نشده و آنچنان سخن بر قلم رانده اید که گویا این سرزمین بی هیچ فرهنگ و هویتی وجود داشته و با حضور شما فرهنگ سربرآورده است این تنها توهین و اهانت به سرزمین فرهنگ مدار و ولایت مدار سیستان و مردمانش هست که نه تنها من بلکه هیچ سیستانی این گمان شما را قبول نخواهد کرد و دلیل مستند واقعی این مدعا انتخاب دانشگاه ملی زابل به عنوان دانشگاه برتر و برگزیده فرهنگی در سال تحصیلی ۸۹-۹۰در مدیریت قبل از شما بوده است و خودتان فرموده اید که در خرداد سال ۹۰ به عنوان رئیس دانشگاه آمده اید.
دوست گرامی برای حل کردن مشکلات یک جامعه عقب مانده آیا فقط ایجاد دانشگاه و فارغ التحصیل شدن کافی است یا نه یکسری الزامات دیگر هم ضروری است. علیرغم اینکه دانشگاه زابل توانسته است بخش زیادی از حل مشکلات جامعه را تحقق بخشد به عنوان مثال : الگوهای نوین کشاورزی را به منطقه معرفی نموده است هرچند که راه درازی در پیش رو داریم.
دوست گرامی چه نیک سخن گفته ای از سیستم نرم افزاری که در دانشگاه جای سپاس دارد ولی آیا می دانید که دانشگاه زابل به عنوان اولین دانشگاه هوشمند کشور مدنظر بوده و اعتباراتی نیز در گذشته تخصیص یافته که بعنوان یک مدل دانشگاه هوشمند برای آموزش عالی کشور باشد و برای انجام این طرح، مشاور اقداماتی هم انجام داده است در حالی که شما به آن اشاره ای نکرده اید. نکند خدای نکرده در نتیجه بی توجهی این طرح از دانشگاه زابل رخت بربسته و یا در دست فراموشی و یا در بایگانی اسناد قرار گرفته است.
ازجمله کارهای نرم افزاری حضرتعالی اصلاح چارت سازمانی می باشد که فرموده اید بسیار قدیمی است در حالی که چارت دانشگاه در سال ۸۶ بازنویسی شده و به تائید هیات امنا رسیده و طبق قانون هر چهار سال یکبار باید چارت حسب نیاز دانشگاه بازنویسی و به تائید هیات امنا برسد و این کار بسیار روتین است که توسط طرح و برنامه دانشگاه انجام می شود. شما بیان کرده اید که اخذ مجوز استخدام ۱۳۶ نفر را از هیات امنا گرفته اید و این در حالی است که شما باید مدیون کسانی باشید که چالش ده ساله دانشگاه را علیرغم پی گیریهای زیاد که نه وزیر و نه نمایندگان محترم وقت توان آن را نداشتند تبدیل به فرصت کرده و با الزامی بودن بیمه برای کارکنان با عدم بکارگیری افراد فاقد بیمه دانشگاه و فشار پی در پی ذینفعان و انعکاس موضوع در رسانه های داخل و خارج وزیر وقت و هیات امنا به دلیل فشار های داخلی و خارجی ناشی از عدم بکارگیری افراد بدون بیمه دانشگاه ، یک چالش تبدیل به یک فرصت شد هرچند از لحاظ سیاسی به ضرر بنده شد که باکی نیست. در نتیجه مجوز استخدام قراردادی ۱۳۶ نفر صادر شد. امیدواریم که افراد ذیحق به کار گرفته شده .
و اما در خصوص تاسیس پردیس جدید این همان ۱۴ هکتار سابق می باشد که با همت مدیران گذشته این دانشگاه به اینجا رسیده است و پیش از حضور شما افتتاح شده است.
و اما در خصوص فعالیت های سخت افزاری در زمینه فضای سبز، شهر بدون درخت و بدون فضای سبز شهری مرده است می توان در قطب موز و در استوا سیب تولید کرد پس چه می شود تکلیف فرمول اصل اقتصادی نسبت سود به زیان . برای ایجاد چهار کرت چمن با هزینه های گزاف چند هزار اصله درخت چند ساله زیتون ، نخل ،انار ، کاج ، خرزهره، اکالیپتوس و گز و من جمله بوستان یاس (بوستان شهدای گمنام ) و بوستان شهدای سیستان را بانه از بیخ و بن درآوردند.
درخصوص ساختمان بعثت معاونت فرهنگی ودانشجویی، برادر گرامی این ساختمان در سال ۸۶ لغایت ۸۹ تحت عنوان رستوران و فروشگاه آزاد ساخته شده بود و جنابعالی تغییر کاربری و جزیی کارهایی نیز انجام داده اید و اما در خصوص باغ گیاه شناسی و گلخانه که کلنگ ان را توسط استاندار محترم بر زمین زده اید، چه بسیار نیکوست اما مکانی که انتخاب کرده اید جای بسی تاسف دارد. دانشگاه زابل به حول و قوه الهی بیش از ۱۳۵ هکتار زمین محصور و سندی دارد چه نیازی به تخریب مجتمع فرهنگی شهید چمران که توسط امام جمعه محترم زاهدان افتتاح گردیده می باشد. و شنیده ها حاکی از آن است که برای انجام این کار رقابت وجود دارد رقابتی که مبتنی بر قطع صدها درخت توت و ده ها درخت باعمر بیش از صد سال را دارند مگر نمی شود این طرح در جای دیگر دانشگاه اجرا شود؟!
اما درخصوص سالن اجتماعات ۸۰۰نفری برادر گویا همکارانتان فراموش کردند که این پروژه در قالب نمایشگاه دائمی کتاب در طبقه دوم و کلینیک دامپزشکی در سالهای ۸۷ کارهای سخت افزاری آن انجام شده و تغییر کاربری این پروژه و کارهای نرم افزاری ابتدای کار جدید است. در خصوص دانشکده منابع طبیعی با ساخت ۱۲هزار مترمربع و بزرگترین آمفی تئاتر منطقه با ۱۶هزار مترمربع مجوز ان توسط همکاران دانشگاه قبلا اخذ گردیده و مشاور تهیه طرح نموده و باید در سال ۹۰ شروع بکار می نمود.این جای تاسف دارد که کلنگ این دو پروژه بزرگ نیز برزمین زده نشده و معلق مانده ، نکند خدای نکرده در اثر عدم پیگیری از طرحهای دانشگاه حذف گردد و علاوه براین ، پروژه های دانشکده مهندسی ، کتابخانه مرکزی امام خمینی دانشگاه، دو بلوک خوابگاه دخترانه، یک بلوک خوابگاه پسرانه و برج IT دانشگاه و آزمایشگاه مرکزی با پیشرفت بین ۲۵ تا ۸۵ درصد در سال ۸۹ متاسفانه هنوز تکمیل نشده است.
درخصوص ایجاد پژوهشکده تالاب بین المللی هامون، می دانید مجوز ایجاد و تاسیس پژوهشکده های تالاب هامون، پژ.هشکده دام های خاص و زیست فناوری در یک روز توسط مدیران دانشگاه دریافت شد.
درخصوص رفاه کارکنان و اساتید آیا مگر نه این است که در اثر اعتماد همکاران هیات علمی و کارمند و ایجاد شرکت تعاونی مسکن کارکنان صندوق این تعاون بیشتر از یک و نیم میلیارد تومان موجودی داشته با هیات مدیره مشخص که خرید زمین در مجاورت دانشگاه و ایجاد یک شهرک دانشگاهی را فراهم می نمود. چه کسی تصمیم بر انحلال و برگشت پول کارکنان و اساتید گرفت و این پروژه بزرگ را که حاصل ان صدها واحد مسکونی و یک شهرک دانشگاهی می شد به نابودی کشاند؟
و اما در خصوص کمبود جایگاه برگزاری همایش ها، برادر عزیز ضرورت تخریب مهمانسرای دانشگاه که با بهترین امکانات توسط دکتر دهمرده در سایت قدیم ساخته شده بود چه بود؟ و آیا می دانید که در سال ۸۶ با امکانات کمتر از حال، بیش از شش همایش ملی و بین المللی، من جمله همایش های بین المللی بحران آب، همایش افتخارات سیستان که حتی اخیراً توسط دکتر رجبی دوانی در بازدید اخیر ایشان از دانشگاه زابل پیشنهاد گردید، انجام شد. این ادعاها صورت مسئله پاک کردن است که به دلیل کمبود جا همایش برگزار نمی کنید.
در ادامه در رابطه با دبیرستان دانشگاه عرض می کنم این دبیرستان دارای اعتبار از سازمان مدیریت و مجوز تاسیس از آموزش و پرورش را دارد در جهت فراهم نمودن امکان فرصت و ادامه تحصیل برای فرزندان نخبه سیستان بوده و می باشد. و هیچگاه وزارت علوم درخصوص انحلال و یا ادامه کار این دبیرستان ها اظهار نظر نکرده و نمی کند و بعید می دانم وزیر علوم تاکید بر انحلال افتخار و نقطه عطف قوت سیستان بکند و اگر این باشد جای تاسف دارد. ولی جنابعالی به عنوان یکی از فرزندان سیستان انتظار نمی رود از این دبیرستان به عنوان یک بخش مصرفی و هزینه بر نام ببریدکه بصورت غیرانتفایی اداره شود و این در حالی است که بسیاری از مفاخر علمی ما فارغ التحصیل همین دبیرستان ها بوده اند که سرمایه فکری انسانی و اجتماعی منطقه می باشند و اگر در اعلام موفقیت های دبیرستان ها نیز از کلی گویی پرهیز و رعایت اصل بهبود شرایط در نتیجه گذرای زمان را در نظر بگیریم می بینیم که در یک مقطع با گذر زمان قبول شدگان رشته های برتر رو به افزایش بوده است ولی اگر برحسب شاخص درنظر بگیریم در دوره اخیر این شاخص روند منفی به خود گرفته است.
برادر گرامی جناب آقای اوکاتی میدانی و می دانم و می دانند که اعتبار دانشگاه برحسب تعداد دانشجویان آن داده می شود در حالی که در نتیجه زحمات مدیران و همکاران دانشگاه در دوره های گذشته آمار ان ۱۵۰۰۰ دانشجو در دوره های روزانه و شبانه مورد تائید وزارت علوم بوده است. از شما می پرسم اکنون وضعیت چگونه است ؟
برادر عزیز بخش زیادی از ۱۶۰۰۰۰ متر بنای تکمیل شده ، احداث و افتتاح شده در سنوات گذشته و ۸۰۰۰۰ متر مربع فضای در حال احداث پردیس جدید از اعتبارات صرفه جویی شده از بخش جاری و انتقال به بخش تملک دارایی بوده است و نه از اعتبارات تخصیص یافته عمرانی و همانطور که می دانید اعتبارات جاری طی سالهای مدیریت شما نیز بوده و چندین برابر افزایش یافته و اما اتفاق خاصی نیفتاده است.
در پایان با آرزوی موفقیت برای جنابعالی و همکارانتان امیدوارم در راستای منافع مردم و نظام حرکت نمائید و هیچ وقت واقعیت را فدای مصلحت نکرده که ما رهروان پیر فرزانه (سخنران چهارم آبان ۴۳ خمینی کبیر ره ) و پیرو رهبر انقلابی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای و پیرو مظهر عدل و عدالت حضرت علی (ع) هستیم.
دکتر احمد قنبری – استاد گروه زراعت و ریاست اسبق دانشگاه زابل