تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۴۱
رئیس مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان هشدار داد

خرید زولبیا و بامیه با رنگ قهوه‎ای تیره ممنوع

رئیس گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه‎ای مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان گفت: زولبیا و بامیه مرغوب باید دارای عطر، طعم خوب و رنگ روشن باشد و سوختگی و تغییر رنگ قهوه‎ای در آن مشاهده نشود.
خرید زولبیا و بامیه با رنگ قهوه‎ای تیره ممنوع
خرید زولبیا و بامیه با رنگ قهوه‎ای تیره ممنوع
به گزارش سرویس سلامت عصر هامون به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، عبدالرزاق پاکزاد گفت: مصرف زولبیا و بامیه به عنوان یک شیرینی سنتی در ایام ماه مبارک رمضان در کشور مرسوم است و در صورتی که در شرایط مطلوب تهیه و نگه‌داری نشود می‎تواند سلامت روزه‌داران را به خطر بیاندازد.
وی افزود: اگر زولبیا و بامیه در شرایط بهداشتی تهیه و به حد تعادل مصرف شود مشکلی برای فرد ایجاد نخواهد کرد.
رئیس گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه‎ای مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: زولبیا و بامیه مرغوب باید دارای عطر، طعم خوب و رنگ روشن باشد و سوختگی و تغییر رنگ قهوه ای در آن مشاهده نشود و در محیط خشک و خنک نگه‌داری شود.
وی ادامه داد: وقتی مردم برای تهیه زولبیا و بامیه به مراکز خرید مراجعه می‎کنند دقت داشته باشند که اگر زولبیا و بامیه رنگ قهوه‌ای تیره باشد نشانگر استفاده بیش از حد روغن در راستای تهیه زولوبیا و بامیه است و باید در تهیه زولبیا و بامیه از روغن سرخ کردنی مخصوص استفاده شود.
پاکزاد گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان بازرسان بهداشت محیط سه مرکز متخلف در زمینه تهیه و تولید زولبیا و بامیه و آش و حلیم در سیستان و بلوچستان را تعطیل کرده‎اند.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی مراتب را با شماره تلفن 2446699 با کارشناسان بهداشتی در میان بگذارند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان نیز گفت: افرادی که به صورت بی‌رویه زولبیا و بامیه مصرف می‎کنند قند خون‌شان به سرعت افزایش می‎یابد و فواصل گرسنگی آنان کوتاه‎تر می‎شود.
مهدیه شیخی تصریح کرد: مصرف زولبیا در افرادی که به بیماری‎های گوارشی مبتلا هستند باعث تشدید علایم و ترش کردن می‎شود و چربی موجود در آن سبب کندی تخلیه معده خواهد شد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcci4qp.2bqp18laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما