تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۰۲
مجوزی گفت: رشد و توسعه منطقه و به نوعی حل معضلات و مشکلات منطقه با همکاری مجموعه های دانشگاهی در منطقه به نوعی اثر گذاری مطلوبی خواهد داشت.
از تقویت حوزه فرهنگی و آموزش عالی تا افزایش رشته های تحصیلی در دانشگاه آزاد واحد زابل
از تقویت حوزه فرهنگی و آموزش عالی تا افزایش رشته های تحصیلی در دانشگاه آزاد واحد زابل
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا،در مراسم تودیع و معارفه،محمد مجوزی رییس دانشگاه آزاد زابل گفت: تقویت آموزش عالی در این منطقه از اولویت اول کاری من هست.
وی افزود: رشد و توسعه منطقه و به نوعی حل معضلات و مشکلات منطقه با همکاری مجموعه های دانشگاهی در منطقه به نوعی اثر گذاری مطلوبی خواهد داشت.
مجوزی بیان کرد: علم و دانش و دغدغه ای که در دانشگاهها وجود دارد،در جهت توسعه و تعالی منطقه با ارائه خط مش موثر خواهد بود.
وی با بیان اینکه آموزش عالی در منطقه سیستان باید توسعه پیدا کند،گفت: با توسعه و پیشرفت در زمینه های آموزشی و پژوهشی در حل مشکلات جامعه قطعا نقشی تاثیرگذار و موثر حاصل می گردد.
رییس دانشگاه آزاد زابل با اشاره به اولویت هایی کاری خود اظهار کرد: با تعهد اخلاقی و اداری به اجرای برنامه ها و اولویت های کاری در این دانشگاه خواهم پرداخت تا روزی که این مسئولیت به شخص دیگری تحویل داده شود،در آن روز پاسخگوی عمل به این تعهدات خواهم بود.
مجوزی تصریح کرد: اولویت اول در برنامه هایم و مهمترین بحث،ایجاد فرهنگ و فضای همدلی ،تعامل است که خود زمینه ساز رشد علم و پژوهش در جامعه خواهد بود.
وی در ادامه گفت: وقتی در جامعه نسبت به دیدگاههای دانشگاهی دید مثبتی داشته باشیم می توانیم زمینه را برای مشارکت مردم در پیشبرد اهداف و برنامه ها رشد و توسعه بیشتری دهیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با تاکید بر اینکه حوزه فرهنگی حوزه وسیعی است،افزود: وقتی که از فرهنگ صحبت می شود،یک بخش آن به شور و نشاط علمی در بین انجمن ها ،تشکل ها و کانون ها و بخش دیگر این نشاط علمی مربوط به اساتید که این موضوع خود باعث ایجاد همدلی بیشتر بین اساتید می شود.
وی یادآور شد: افزایش رشته های تحصیلی جزء برنامه ها و اولویت های کاری است و از امکانات دانشگاه ملی در این زمینه قول های مساعدی گرفته شده است.
وی عنوان کرد: سوق دادن دانشجو به طرح های مورد نیاز جامعه می تواند باعث حل مشکلات منطقه شود.
انتهای پیام/4382
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjttei.uqeovzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما