تاریخ انتشار :شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۶
این روزها در حالی بسیاری از دانش آموزان در استان آماده حضور در مدارس هوشمند می شوند که تعدادی از محصلان مناطق محروم استان جایگاهی بهتر از حصیرهای چوبی در زیر سایبان کپرها ندارند.
مدارس کپری، قطعه ناقص پازل مدارس استان/ نخعی: پیگیر رفع مدارس غیراستاندارد هستیم
مدارس کپری، قطعه ناقص پازل مدارس استان/ نخعی: پیگیر رفع مدارس غیراستاندارد هستیم
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، سال تحصیلی جدید در حالی از راه می رسد که در سال جاری 580 هزار دانش آموز سیستانی و بلوچ در مقاطع مختلف به کلاس درس خواهند رفت.
بیش از 23 هزار معلم در انتظار حضور دانش آموزان هستند، دانش آموزانی که امسال برخی از آنها به صورت الکترونیکی ثبت نام کرده اند و سال تحصیلی را در مدارس هوشمند آغاز می کنند.
در حالیکه 95 مدرسه از مدارس شهرهای سیستان و بلوچستان طی سالهای گذشته و سال جاری رنگ و روی نو به خود گرفته اند اما هنوز هستند مدارسی که عنوان کپری را با خود یدک می کشند و یا مدارسی با طول عمر آنچنان بالا که هر آن بیم فرو ریختن سقف آنها می رود و این درحالی است که مسئولان بارها از حذف مدارس کپری سخن گفته اند و جشن کپرزدایی برگزار کرده اند.
یکی از بحث ها و دغدغه های این روز های برخی والدین سیستانی و بلوچ سرویسهای مدارس و ایمنی رفت و آمد کودکان است اماهمچنان بحث تجمیع مدارس در مناطق روستایی استان سیستان و بلوچستان هر روز صدها کودک را در مجاورت جاده ها پیاده روانه مدرسه ای در روستاهای مجاور و یا روانه مدارس کپری که هر آن بیم فرو ریختن آن وجود دارد می کند.
در این میان همه 69 هزار نو آموزی که در جشن غنچه ها شرکت می کنند در مدارس ایمن آموزش خود را آغاز نخواهند کرد.
نمونه شهرستانهایی که در سیستان و بلوچستان همچنان در آنها مدارس کپری وجود دارد را در روستاهای جنوب و شمال استان به سادگی می توان دید.
یکی از اهالی روستای پیتاب جم شهرستان نیکشهر گفت: امسال نیز چون سال های گذشته فرزندم باید در مدارس کپری درس بخواند و هر روز بیم آن را داشته باشم که چه زمانی سقف این مدرسه فرود می آید.
برای رفع مدارس غیر استاندارد پیگیر هستیم
علیرضا نخعی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصر هامون در خصوص اینکه برای رفع مدارس غیر استاندارد پیگیر هستیم، گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 95 مدرسه در قالب 365 کلاس درس افتتاح و تحویل ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها شده است.
وی با اشاره به اینکه مسلما در روستایی که خانه های آن از گل ساخته شده است مدارسش نیز از همین جنس است، ادامه داد: برنامه ریزی و اولویت بندی کرده ایم که با مشارکت خیرین مدرسه ساز، مردم و سازمان نوسازی مدارس مشکل فضای غیر استاندارد در استان کاهش یابد.
نخعی بیان کرد: در سال جاری 95 مدرسه افتتاح و  1024 کلاس در قالب 638 مدرسه در استان برای سال تحصیلی جدید هوشمند سازی شده است.
به گزارش عصر هامون، با وجود تمام این کمبودها نباید از یاد برد که طی سالهای اخیر اقداماتی نیز در راستای بهسازی مدارس در استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته است و در زمینه کپر زدایی مدارس نیز شاهد اقدامات بی نظیر در سالهای گذشته بوده ایم که در صورت حذف مدارس باقیمانده و مقاوم سازی آنها می توان پازل مدارس استان را کامل کرد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcdxf0k.yt0n56a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما