تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۵۴
کاهش بنزین در جایگاه‌های سوخت و پدیده قاچاق این ماده ارزشمند به کشور پاکستان، همه روزه بسیاری از رانندگان و مسافران در شهرستان سرباز را سرگردان می کند.
سرگردانی شهروندان سربازی در جایگاه‌های سوخت/ قاچاقچیان همچنان جولان می دهند
سرگردانی شهروندان سربازی در جایگاه‌های سوخت/ قاچاقچیان همچنان جولان می دهند
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، مردم سیستان و بلوچستان سال ها است که به دلیل پدیده رایج قاچاق سوخت در مرز های شرقی تاوان پس می دهند.
افزایش تصادفات جاده ای بر اثر حرکات مخاطره آمیز و سرعت لجام گسیخته رانندگان خودروهای حامل سوخت قاچاق، آتش زدن علایم راهنمایی و رانندگی در طول جاده ها و جان دادن بسیاری از شهروندان و سوختن در آتش قاچاقچیان و همچنین شهادت بسیاری از پرسنل نیروی انتظامی تنها بخشی از معضلات دامنگیر این پدیده در استان است.
به هر کس دلمان بخواهد سوخت می دهیم
یکی از رانندگان بین شهری به خبرنگار یکی از سایت های محلی (پاپایا) گفته بود: تلمبه چی ها و مسوولین تعدادی از پمپ بنزین های شهرستان سرباز با عصبانیت و لحن بسیار تند در پاسخ به اعتراضاتی که نسبت به نبود بنزین و تحویل بنزین به افراد خاص جلوی چشمانمان صورت میگیرد می گویند که به هر کسی دلمان بخواهد بنزین می دهیم و از کسی هم ترس و واهمه ای نداریم.
 شهروند دیگری با ابراز ناراحتی افزود: جایگاه سوخت راسک در ساعات خاصی از روز برای عموم باز میباشد و عصرها و شبها تعطیل میباشد.
بایگان شهروند شهرستان سرباز ادامه داد: بزرگترین مشکل کمبود سوخت در شهرستان سرباز وجود ماشین های تویوتا و ذخیره بنزین توسط صاحبان این خودروها می باشد.
وی اظهار داشت: مالکین خودروهای تویوتا جهت تامین سوخت مورد نیاز خود به صورت روزانه و برای تردد در نقاط مرزی به این جایگاه هجوم می آورند.
عبدالوحید رگوم شهروند شهرستان راسک افزود: سهمیه بنزین جایگاه سوخت شهر راسک هر روز یک تانکر بوده و هر ماشین تویوتایی ظرفیت باکش هشتاد لیتر است که اگر روزانه دویست خودروی تویوتا در این جایگاه سوخت گیری نمایند سهمیه بنزین در این جایگاه به مدت یک روز به اتمام می رسد.
یکی دیگر از شهروندان شهر راسک با انتقاد شدید از مسوولین خاطر نشان کرد: تحویل بنزین خارج از شبکه یکی دیگر از معضلاتی است که اکثریت مردم شهر راسک و توابع با آن مواجه هستند.
بهرامزهی ادامه داد: با بازگشایی مرز وضعیت بنزین در سطح شهرستان بدتر شده و سایر جایگاههای سوخت شهرستان سرباز نیز با نبود بنزین مواجه هستند.
علی دهقانی از اهالی روستای گل کهن بخش مرکزی شهرستان سرباز نیز گفت : درب جایگاه سوخت شهر راسک همیشه به روی مردم و مسافرین که از چابهار به شهرستان سرباز و ایرانشهر سفر می کنند بسته است و باید برای سوختگیری با کارمندان فرمانداری و سایر مسوولین ادارات هماهنگ کنند.
وی بیان کرد: جایگاه سوخت شهر راسک بیشتر مواقع بنا به اظهارات مسوولین جایگاه بنزین ندارد و اگر هم داشته باشد به افرادی که با مسوولین جایگاه رابطه و آشنایی دارند و سوخت کش ها که خارج از باک میزنند و سود بیشتری به آن ها میرسد تعلق می گیرد.
وی در ادامه خواستار حل فوری این معضل بزرگ از سوی مسوولین بالاخص فرماندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی شد و گفت: ما مردم عادی هم اهل شهرستان سرباز هستیم و چه لزومی دارد با توجه به وجود بیش از ۵ جایگاه سوخت در شهرستان بنزین آزاد بزنیم یا از سایر شهرستان های تابعه سوخت گیری کنیم.
شهروند دیگری از اهالی دهستان کیشکور می گوید: بارها شاهد تحویل خارج از باک بنزین و تحویل به افراد خاص و قاچاقچیان سوخت در جایگاه سوخت روستای علی آباد بوده ایم و اگر اعتراضی در این مورد کرده ایم می گویند که سهمیه بنزین ما کم است.
وی ادامه داد : در طول روزهای هفته حتی یک روز هم در جایگاه سوخت علی آباد البته بنا به اظهارات مسوولین جایگاه بنزین وجود ندارد.
وی افزود: اهالی روستاهای حاشیه رودخانه سرباز بالاخص دهستان کیشکور و نصیرآباد باید برای سوختگیری به جایگاه سوخت بخش سرباز کلات یا ایرانشهر مراجعه کنند یا از جایگاه های سوخت شهرستان های تابعه بنزین خارج از باک برای استفاده در طول هفته بگیرند چرا که جایگاه های سوخت علی آباد و شهر راسک هیچوقت بنزین ندارند و اگر هم دارند به راحتی و خارج از باک به ماشینهای سوخت قاچاق میدهند.
کشته و مجروح شدن 33 نفر بر اثر قاچاق سوخت در استان
اگر گریزی به حوادث رانندگی چند روز گذشته داشته باشیم بر اثر سرعت بالای رانندگان قاچاق سوخت در استان 33 نفر از شهروندان استان جان خود را از دست دادند.

پیش از این نیز 13 نفر از شهروندان جان خود را از دست داده بودند که برای مشاهده تصاویر و فیلم این حادثه می توانید اینجا را کلیک کنید.

29 درصد فوت شدگان تصادفات رانندگی در استان مربوط به قاچاق سوخت است
سرهنگ شرافتی خاطر نشان کرد: بیشترین آمار تصادفات در محور خاش و سراوان به دلیل عبور خودرو های حامل سوخت و اتباع غیر مجاز است.
وی ادامه داد: در 4 ماهه نخست سال 29 درصد از تعداد نفرات فوت شده در استان مربوط به قاچاقچیان سوخت و انسان است که این یک معضل ترافیکی در استان سیستان و بلوچستان می باشد.

افزايش 55 درصدي کشف سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان
سرپرست آگاهی سیستان و بلوچستان از کشف بيش از 1 ميليون ليتر سوخت قاچاق در سال جاری در اين استان خبر داد.
سرهنگ ابراهیم ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار انتظامی عصر هامون در راستای تشریح عملکرد و کشفیات فرآورده های قاچاق در استان گفت: با تلاش شبانه روزي ماموران مبارزه با قاچاق کالا اداره آگاهی استان در سه ماهه سال جاری یک میلیون و 387 هزار و 920 لیتر سوخت قاچاق در سطح استان کشف شد که نسبت به سال گذشته رشد 55 درصدی داشته است.

آمار و ارقام های ارائه شده می‌طلبد که مسئولان محلی و بومی بالاخص فرماندار شهرستان سرباز دست در دست هم بگذارند و از پیش آمدن مشکلات احتمالی در شهرستان سرباز و بالا رفتن آمار مرگ و میر های شهروندان بر اثر قاچاق سوخت جلوگیری کنند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdch6kn-.23ni6dftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما