تاریخ انتشار :چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۹
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه دولت در کلیات بودجه سال 94 توجه جدی به معادن نکرده است، گفت: استفاده بهینه از معادن کمک شایانی به اقتصاد مقاومتی خواهد کرد.
استفاده بهینه از معادن کمک شایانی به اقتصاد مقاومتی خواهد کرد/ عدم توجه دولت به معادن در بودجه سال 94
استفاده بهینه از معادن کمک شایانی به اقتصاد مقاومتی خواهد کرد/ عدم توجه دولت به معادن در بودجه سال 94
به گزارش سرويس اقتصادي عصر هامون، "روح‌الله عباس‌پور" سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه دولت در کلیات بودجه سال 94 توجه جدی به معادن نکرده است، گفت: همچنین دولت در لایحه خروج از رکود و یا در لایحه تولید رقابتی و حمایت از تولید که به صورت تلفیقی در مجلس مورد بررسی قرار گرفت متأسفانه توجه جدی به نقش معادن نکرده است.

نماینده بوئین زهرا و آوج نیز معادن را به عنوان ذخیره‌های ارزشمند داخلی دانست که نیازمند توجه ویژه دولت هستند، تصریح کرد: کمیسیون صنایع و معادن اگر کوتاهی در زمینه استفاده از معادن صورت گرفته باشد به آن رسیدگی خواهد کرد و به طور حتم نقش معادن را در اقتصاد مقاومتی مدنظر قرار خواهد داد زیرا کشورمان از لحاظ معادن بسیار غنی است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌های مربوطه حتما مواردی را که باید به بودجه سال 94 دولت اضافه شود را پیشنهاد خواهند داد و به طور حتم مسئولیت پیگیری و تثبیت آن بر دوش کمیسیون تلفیق خواهد بود. 

حال بسیاری از مجلسیان و صاحب‌نظران کاهش قیمت نفت را بهانه‌ای برای پرداختن به سایر ذخایر و منابع کشور می‌دانند و "معادن" یکی از این ذخایر مهم داخلی است که مورد بی‌مهری قرار گرفته و در همین راستا نیز لاریجانی در سومین همایش نقش پژوهش در فرآیند قانون‌گذاری که در روز دوشنبه 24 آذر برگزار شده بود اعلام کرد که معادن در کشور ما دچار احتکار دولتی شده‌اند، دولت‌ها آمده‌اند و روی معادن دست گذاشته و نمی‌گذارند که بخش خصوصی استفاده کند.
 
همچنین رئیس مجلس در ادامه گفته بود که در همه حوزه‌های انتخابیه که نگاه می‌کنیم معادن بسیار غنی وجود دارد، اگر بخواهیم رونق به وجود بیاید، باید معادن را باز کنیم، همچنین اگر می‌خواهیم تحولی در شرایط امروز رخ دهد و تک محصولی نباشیم باید به معادن توجه کنیم چرا که با آینده کشور هم‌راستا است.

این در صورتی است که در ماه‌های اخیر با کاهش شدید قیمت جهانی نفت مواجه شده‌ایم که می‌توان این امر را موهبت و فرصتی برای اقتصاد وابسته به نفت کشورمان بدانیم تا اقتصاد مقاومتی که تنها راه برون رفت ایران از رکود و تورم است را اجرایی کنیم و این امر مسئولیتی عظیم بر دوش دولتمردان ما قرار خواهد داد.

"رضا عبداللهی" عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نیز چندی پیش در ادامه کاهش قیمت نفت گفته بود که یک زمانی در مجلس قیمت نفت 7 الی 8 دلار بود و می‌گفتیم اگر قیمت نفت به 13 الی 14 دلار برسد، ایران را گلستان می‌کنیم، ولی به 100 دلار رسید و هیچ اتفاقی هم نیفتاد، بنابراین نباید نگران کاهش قمیت نفت هم باشیم.

این سخن نشان می‌دهد که مسئله اصلی در عدم رونق اقتصاد کشور در این سال‌ها نوسانات قیمت نفت نبوده و حتی می‌توان گفت که تحریم‌ها نیز آنچنان تاثیری بر روی اقتصاد ما نداشته است بلکه به گفته لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی سوء مدیریت‌ها است بیشتر به اقتصاد کشورمان ضربه می‌زند.
 
اکنون باید دید خانه ملت و دولت تا چه اندازه می‌توانند در استفاده بهینه از معادن برای کمک به اقتصاد مقاومتی و یا اقتصادی بدون تکیه بر نفت موفق عمل کنند و چشم انتظار روزی هستیم که با مدیریت‌های اصولی و توجه به تمامی ذخایر باارزشمند داخلی کشورمان، شاهد اقتصادی پررونق باشیم.

انتهای پیام/ 4030 https://www.asrehamoon.ir/vdceef8p.jh8wpi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما