تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۰
مدیر عامل صندوق مهر امام رضا(ع) سيستان و بلوچستان خبر داد؛

پرداخت بیش از ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به بهبود یافتگان از دام اعتیاد/ تصاویر

مدیر عامل صندوق مهر امام رضا(ع) سيستان و بلوچستان گفت: بيش از 10 ميليارد ريال تسهيلات به بهبود يافتگان از دام اعتياد پرداخت مي شود.
پرداخت بیش از ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به بهبود یافتگان از دام اعتیاد/ تصاویر
پرداخت بیش از ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به بهبود یافتگان از دام اعتیاد/ تصاویر
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما،محمدعلی عرب در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان خاش، با بیان اینکه تفتان بعنوان یک ظرفیت و پتانسیل بالقوه است، اظهار داشت: مردم با مشارکت دولت این ظرفیت بالقوه را بالفعل تبدیل کرده و از تسهیلات دولت برای تبدیل شدن این منطقه به قطب گردشگری جنوب شرق ایران استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تا پایان سال ۹۳ حدود ۲ میلیارد تومان تهسیلات به کارآفرینان این شهرستان پرداخت می شود، افزود: آثار دیدنی و بکر این شهرستان همچون رودخانه های زیبای ایرندگان و کارواندر و نیز گل فشان پیرگل و از همه مهمتر آثار دستی هنرمندان منطقه مستعد سرمایه گذاری و دریافت تسهیلات دولتی هستند.

عرب تصریح کرد: هدایت مردمی به بخش های تولیدی، کارآفرینی و نیز بسترسازی جهت ورود بخش تعاون به فعالیت های اقتصادی امری ضروری و حیاتی است.

.

وی با بیان اینکه ایجاد کارگاه های کوچک تولید رب گوجه و انار، بسته بندی محصولات کشاورزی و نیز سبزی خشک کنی باعث رفع بخشی از مشکلات اشتغال جامعه می شود، افزود: بسته بندی محصولات کشاورزی این شهرستان شامل سبزی، داروهای گیایی، خرما، پسته و زعفران در توسعه و رشد اقتصادی منطقه تاثیر بسزایی دارد.

مدیر عامل صندوق مهر امام رضا(ع) استان با اشاره به اینکه برای رفع مشکلات طرح های اشتغالزایی قریب به یکصد میلیون تومان به هر کارفرما تسهیلات پرداخت می شود، گفت: در حال حاضر حدود ۱۰ میلیارد ریال اعتبار جهت بهبود یافتگان از دام اعتیاد وجود دارد که به متقاضیان ایجاد مشاغل پرداخت می شود.
فرماندار خاش نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به اینکه دولت فرصت مناسب ایجاد اشتغال را با حمایت های خود فراهم کرده است، بیان داشت: در این ارتباط هیچ کوتاهی از مسوولان بانک ها و دستگاه های اجرایی خاش پذیرفتنی نیست زیرا تعلل یک دستگاه زحمات و برنامه های دیگران را ناکام می گذارد.

محمداکبر چاکرزهی گفت: بررسی و برنامه ریزی امور اقتصادی و اشتغال در این شهرستان از مهمترین اهداف و برنامه های این کارگروه است.
وی تحقق منافع مردم را محوریت برنامه های مدیران شعب بانک ها ذکر کرد و افزود: تکریم ارباب رجوع یکی از مهمترین وظایف سیستم بانکی است که امیدواریم در شهرستان خاش این مهم محقق شود.
چاکرزهی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال پایدار، کارآمد و موثر با حمایت از طرحهای موفق تولیدی، خدماتی،صنعتی، کشاورزی، گردشگری و نیزحمایت از شرکت های تعاونی روستایی، کارگاههای تولیدی و نیز تقویت بخش خصوصی باید در دستور کار مسوولان باشد و بانک ها نیز بار مالی اجرای طرحها را تامین کنند.

وی ادامه داد: ادارات مرتبط با بحث اشتغال باید در راستای حل مسئله بیکاری اهتمام ورزند چرا که امروزه یکی ازمعضلات اصلی جامعه ما بیکاری می باشد و ما باید با ایجاد شغل امید به زندگی را درخانواده های ایرانی هرچه بیشتر ارتقاء دهیم.

.

نماینده عالی دولت در شهرستان خاش تاکید کرد: آمار واقعی را به مردم بدهیم و راستی آزمایی کنیم و گزارش غلط ارائه نکنیم.
فرماندار خاش ضمن بیان اینکه مراکز فنی و حرفه ای باید آموزش های را به جوانان جویا کار بدهند تا بازار کار داشته باشد، ادامه داد: این مراکز باید آموزش لوله کشی گاز، پتروشیمی و سایر شغل های پر در آمد را به جوانان بدهند.

همه ی افراد بیکار نباید به دنبال استخدامی در ادارات دولتی باشند بلکه امسال نیز با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل هایی که در بخش های کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری شهرستان خاش وجود دارد می توان در جهت ایجاد اشتغال برای سایر افراد بیکاراز یان ظرفیت ها بهره مند شد.
چاکرزهی تصریح کرد:واحدهای غیرفعال را مجدداً به چرخه فعالیت و تولید برگردانید و مشکلات آنان هرچه سریعتر برطرف شود تا این واحدها نیز همانند واحدهای فعال در جهت ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در شهرستان گام بردارند.
وی با اشاره به تحریم ها و کم شدن سهمیه اشتغال برای کشور، بیان کرد: با توجه به سیاست دولت کشاورزی می تواند جایگزین بسیار خوبی برای نفت باشد و به اشتغال جامعه کمک بسزایی کند.
رییس اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان خاش در ادامه نیز با ارائه گزارشی از وضعیت ایجاد اشتغال در این شهرستان اظهار داشت :‌ کار فرمایان ایجاد طرح های کشاورزی، تولیدی، صنعتی، خدماتی و… با حفظ اشتغال موجود می توانند از معافیت ۲۰ درصدی مالیاتی ماده ۸۰ بهره ببرند .

احمد سهرابزهی افزود: در شهرستان خاش جمعاً ۱۳ تعاونی وجود دارد که از این تعداد یک تعاونی غیر فعال است.

وی با اشاره به فعالیت واحدهای تعاونی مرزنشینان در حوزه شهرستان خاش اذعان داشت: کلیه واحدهای تعاونی مرزنشینان که سهمیه ارزی خود را دریافت کرده اند باید تقسیم سود، گزارش فعالیت و عملکرد واردات و صادارت را به صورت عادلانه، واضح و شفاف ارائه دهند.

سهرابزهی در پایان با بیان اینکه ۱۷۶ نفر از کارگران ساختمانی و فصلی بیمه شده اند، اظهار داشت: کارگرانی که مهارت و توانایی کار دارند می توانند به فنی و حرفه ای مراجعه کنند و پس از گذراندن دوره های مهارتی و نیز کسب نمره قبولی در امتحانات شفاهی و کتبی می توانند تحت پوشش بیمه شوند.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcao6ni.49ny615kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما