تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۴
بعیدی‌نژاد درباره نگارش متن «برجام» گفت: درباره هر موضوع با توجه به سوابق مذاکرات پیشنهادهای کتبی مطرح و در بسیاری از موارد برای وضوح بیشتر پیشنهادها روی صفحه قرار گرفته و بعد از بحث‌های فراوان جرح و تعدیل شده و به متن واحد تبدیل می‌شوند.
متن «فکت شیت» چگونه به نگارش در می‌آید؟+تصویر
متن «فکت شیت» چگونه به نگارش در می‌آید؟+تصویر
به گزارش سرویس سیاسی عصر هامون به نقل از فارس،حمید بعیدی‌نژاد عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای و رئیس هیأت کارشناسی ایران در مذاکرات با 1+5 که در حال حاضر به همراه هیأت مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان در نیویورک به سر می‌برد، در صفحه اینستاگرام خود درباره جلسات نگارش متن پیش نویس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) نوشت: جلسات تدوین متن تفاهم هسته‌ای در طول تمامی هفته جاری روز و شب در نیویورک ادامه دارد. مذاکرات تهیه متن‌ها طی جلسات بسیار طولانی که تا پاسی از شب ادامه می‌یابد، همزمان در سطوح مختلف مدیران و کارشناسان بین ایران و نماینده 1+5 انجام می‌شود.

دو طرف ابتدا در خصوص هر موضوع با توجه به سوابق مذاکرات پیشنهادهای کتبی خود را مطرح می‌کنند و در بسیاری از موارد نیز برای وضوح بیشتر پیشنهادها روی صفحه قرار می‌گیرند و بعد از بحث‌های فراوان پیشنهادات جرح و تعدیل شده و به متن واحد تبدیل می‌شوند.

مواردی که بعد از بحث‌های زیاد مورد توافق قرار نمی‌گیرند، برای بحث‌های بیشتر در پرانتز و یا اصطلاحا در کروشه قرار می‌گیرند.

طبیعت مذاکرات به صورتی است که روی هر یک از جملات، عبارات و کلمات ساعت‌ها مذاکره صورت می‌گیرد و هر جمله و کلمه‌ای با وسواس زیاد و با در نظر گرفتن تمامی ملاحظات فنی، حقوقی و ... مورد بحث و توافق قرار می‌گیرد.

آنگونه که بعیدی‌نژاد عنوان کرده مذاکرات طی روزهای آینده در نیویورک ادامه دارد.

به گزارش فارس، دور جدید رایزنی‌های هسته‌ای در راستای نگارش متن پیش نویس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از روز پنجشنبه 10 اردیبهشت ماه در شهر نیویورک و در حاشیه کنفرانس بازنگری معاهده NPT در جریان است و احتمالا تا روز سه‌شنبه نیز به طول خواهد انجامید.

دهم تیرماه پایان ضرب الاجل هفت ماهه ایران و 1+5 در راستای حصول توافق جامع هسته‌ای است. در سوم آذر ماه 1393 و پس از چند روز مذاکره فشرده در شهر وین به دلیل اختلافات موجود بر سر راه حصول توافق، دو طرف این مذاکرات را برای هفت ماه تمدید کردند و پس از آن رایزنی‌هایی در ژنو، مونیخ، مونترو، زوریخ، استانبول و لوزان برگزار شد. در لوزان 2 و پس از 9 روز رایزنی فشرده، دو طرف به راه‌حل‌هایی در راستای حصول توافق دست یافتند و بعد از آن اعلام شد که گفت‌وگوها برای نگارش متن برنامه جامع اقدام مشترک آغاز خواهد شد که در همین راستا رایزنی‌هایی از دوم اردیبهشت تا چهارم اردیبهشت ماه در شهر وین برگزار شد و قرار شد ادامه گفت‌وگوها در حاشیه کنفرانس بازنگری معاهده NPT در نیویورک دنبال شود.

قرار است بعد از نیویورک، ادامه رایزنی‌ها برای نگارش متن پیش نویس برجام در اروپا دنبال شود.

انتهای پیام/9031

https://www.asrehamoon.ir/vdce7f8p.jh8fni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما