تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۷
مولوی رئیسی اظهار داشت: درسی که ما از مولانا جنگی زهی می‌گیریم این است که بصیرتمان را افزایش دهیم و نسبت به پیشبرد اهداف نظام و انقلاب اسلامی بیشتر کوشا باشیم، اتحاد و وحدت خود را با توجه به بحران های منطقه و اقدامات گروه های تروریستی افزایش دهیم تا استکبار نتواند آنطور که می‌خواهد از اسلام و مسلمین بهره برداری کنند.
شهید جنگی‌زهی، الگوی میهن دوستی و بصیرت برای طلاب امروز
شهید جنگی‌زهی، الگوی میهن دوستی و بصیرت برای طلاب امروز

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از سنت نیوز، با عنایت به شرایط حساس منطقه و تفرقه افکنی‌های غرب و آمریکا در کشورهای اسلامی لازم است به نقش سازنده و بسیار استثنایی علما و نخبگان برای روشنگری و بصیرت افزایی بپردازیم.

در همین زمینه به معرفی شهید بصیرت، مولوی مصطفی جنگی‌زهی می‎‌پردازیم که در راه وحدت و اخوت امت مسلمان تا پای جان ایستاد و به شهادت رسید.

مولوی شهید جنگی زهی فرزند احمد در ۱۶ مرداد ۱۳۳۳ در روستای تیغ آب پشامک از توابع شهر راسک شهرستان سرباز استان سیستان و بلوچستان به دنیا آمد. وی تحصیلات ابتدایی خود را نزد پدرش گذراند و با علاقه ای که به تحصیل علوم دینی داشت ، در سال ۱۳۴۱ به پاکستان عزیمت نمودو دروس ابتدایی حوزه را در مدرسه تعلیم الفرقان کراچی آغاز نمود. تحصیل وی در این مدرسه به مدت ۲ سال بطول انجامید. سپس در بین سالهای ۱۳۴۳ تا۱۳۴۴ در مدرسه حاجی دلمراد کراچی به ادامه تحصیل پرداخت و پس از طی این مدت به ایران مراجعت نمود و در مدرسه دارالعلوم عزیزیه انزاء سرباز به مدت ۴ سال از محضر اساتید بنامی چون مولانا تاج محمد بزرگزاده ، مولانا محمد عثمان فقیر زاده ، مولانا عبد العزیز ملازهی و حاج غلام محمد ملا زهی کسب فیض نمود.

وی در ادامه سیر تحصیلات حوزوی ، مجدداً به پاکستان رفت و به مدت ۲ سال در مدرسه مطهر العلوم پاکستان به کسب علم و دانش پرداخت و پس از گذراندن این مدت ، جهت تکمیل تحصیلات دینی به مدرسه دارالعلوم کراچی رفت و از محضر اساتید بنامی مانند مفتی محمد شفیع عثمانی ، مفتی محمد تقی عثمانی ، شیخ الحدیث سبحان محمود ، مولانا شمس الحق و مفتی عزیز الرحمان بهره های فراوانی گرفت. نهایتاً پس از تکمیل مدارج علمی در سال ۱۳۵۳ موفق به کسب مدرک مولویت از مدرسه دارالعلوم کراچی گردید. مولوی مصطفی جنگی زهی پس از کسب مدرک مولویت در بازگشت به ایران جهت انجام خدمت سربازی اقدام نمود و دوران سربازی اش را در ژاندارمری گذراند.

شهید به دلیل علاقه شدید به نظام و پیوستن به نظام باعث شد در همان زمان او را به عنوان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید محمد ریگی در خاش انتخاب کنند .

 از همان ابتدا چون علم خدا و کلام خدا را در سینه داشت وظیفه خود دانست که عدالت و وحدت را در بین مردم روستا برقرارنماید انسانی پاک با اراده قوی و تعصب به اعتقادات قوی و از او یک انسان کامل با تقوا ، اهل دین و عدالت ساخت و با اهالی روستا رابطه ی بسیار خوبی پیدا کرده بود و عاشقانه او را دوست داشتند و از اینکه چنین شخصیت با تقوا و با ایمانی به روستایشان آمده بود احساس غرور و افتخار می کردند. به مساجد زیاد سر می زد وسعی می کرد از مشکلات مردم خود را با خبر سازد و برای رفع مشکلات آنان سعی و تلاش نماید.

علاقه ای که شهید به وحدت اسلامی بیشتر از همه اتحاد و برادری بین شیعه و سنی داشت باعث شد روز به روز به مسئولین نظام شهرستان سرباز ، ادارات دولتی نزدیکتر شود و صادقانه کار تبلیغ وحدت را در بین مردم ادامه دهد.

شهید تا هفت سال به انسجام وحدت و یکپارچگی در بین مردم ادامه داد. در این مدت انسانی که سعی و تلاش خود را برای برقراری صلح و امنیت در یک محل یا منطقه انجام دهد بیشتر از هر شخصیتی دشمنان او را زیر نظر می گیرند و سعی می کنند او را از سر راه بردارند.

شهید جنگی زهی در سال ۱۳۸۹ به امامت نماز جمعه مسجد خضری شهرستان راسک از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم ولی فقیه در امور اهل سنت انتخاب شد.

توصیه اخلاقی شهید به ملت ایران : توسیه من از مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای حفظه الله به شما مردم عزیز این است.

امروز مهمترین وظیفه آحاد مردم حضور در صحنه و اعتماد به مسئولین است ، اصلی ترین وظیفه مسئولان تلاش بی وقفه برای کار و خدمت به مردم است. این دو مسئله بنحو احسن انجام بگیرد . ما ایرانی آباد و دور از دسترس دشمنان خواهیم داشت.

همزمان با کشته شدن محمد جنگی زهی پسر شهید ، یک شب گروهک تروریستی به خانه شهید آمده و ایشان و خانواده اش را تحت فشار قرار داده اما این تهدیدادت هیچ وقت باعث نشد که آن بزرگوار راه وحدت و برادری شیعه و سنی را تمام کند بیشتر کینه و عداوت دشمنان زمانی آغاز شد که شهید در دادگاه رسیدگی به جنایتهای عبد المالک ریگی او را جنایتکار جنگی معرفی نموده بود که در اسلام و مذهب به دور بود و او را انسانی وحشی و کاملاً تحت سلطه آمریکا و برده ی آن رژیم معرفی کرده بود.

مولوی رئیسی

مولوی رئیسی امام جمعه اهل سنت سرباز به جایگاه ویژه مولوی جنگی‌زهی اشاره کرد و گفت: درسی که ما از مولانا جنگی زهی می‌گیریم این است که بصیرتمان را افزایش دهیم و نسبت به پیشبرد اهداف نظام و انقلاب اسلامی بیشتر کوشا باشیم، اتحاد و وحدت خود را با توجه به بحران های منطقه و اقدامات گروه های تروریستی افزایش دهیم تا استکبار نتواند آنطور که می‌خواهد از اسلام و مسلمین بهره برداری کنند.

مولوی حسین‌زهیی

 مولوی شیردل حسین‌زهی به نقش شهید جنگی‌زهی در استحکام وحدت اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی که مردم شهید جنگی زهی را نگاه می کنند و به یاد او می افتند اشک از چشمانشان جاری می شود. او شهید بصیرت است و تنها فکر او وحدت میان امت های اسلامی بود و اینکه کشور امنیت داشته و در اتحاد و هم دلی باشد.

در پایان شهید جنگی زهی در تاریخ ۱۳۹۰/۱۰/۳۰ توسط دشمنان قسم خورده اسلام و مزدوران خود فروخته استکبار بعد از اقامه نماز جمعه در مسیر بازگشت به منزل، به همراه فردی از اهالی محل بنام سلیمان کوهساری، توسط راکبان دو دستگاه موتور سیکلت ترور و به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcc40qe.2bq4m8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما