تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۴
عزت‌الله شفیعی گفت:اولویت کمیته امداد محرومیت زدایی و توانمندسازی اقشار ضعیف جامعه می باشد و دراین راستا ۱۷۱خانوار شهرستان سرباز در سال ۹۳ با کمک‌های کمیته امداد خودکفا شده‌اند.
توانمندسازی مددجویان اولویت کمیته امداد/ کمبود اعتبارات مشکل اصلی کمیته امداد
توانمندسازی مددجویان اولویت کمیته امداد/ کمبود اعتبارات مشکل اصلی کمیته امداد

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون، با توجه به نقش کمیته امداد در رفع محرومیت و فقر در جامعه از طریق بررسی و شناخت انواع محرومیت های مادی و معنوی نیازمندان و تبیین و تامین نیازهای حمایتی، معیشتی، فرهنگی و ارتقای سطح زندگی آنها در حد امکان و شناسایی افراد و خانواده های لازم الحمایه در شهر و روستا و عشایر و همچنین راهم آوردن امکانات لازم به منظور خود اتکا نمودن افراد و خانواده های مورد حمایت و سایر نیازمندان از طریق ایجاد اشتغال، اعطای وام، آموزش های فنی و حرفه ای و ارائه خدمات لازم در حد امکان است.

عزت‌الله شفیعی رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان سرباز در گفت و گو با خبرنگار پاپایا،گفت:توانمند سازی مددجویان شامل کلیه حمایت های مادی و معنوی است و جزو اولویت های کاری ماست، که عمدتاً در واحد اشتغال به صورت پرداخت وامهای قرض الحسنه وکارمزدی با کارمزد ۲ درصد به مددجویان در قبال اجرای طرحهای اشتغالزایی پرداخت می گردد. همچنین معرفی مددجویان به مراکز کاریابی و آموزشی درراستای ارتقاء شغلی آنان و نیز کمک های مسکن مددجویی شامل احداث، خرید و یا تعمیر و تکمیل ساختمان در راستای توانمندسازی در آمدی به مددجویان اعطا می گردد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد یک نهاد خدمات‌رسان است و بیشترین و باکیفیت‌ ترین خدمات را به جامعه هدف ارائه می‌کند افزود کمیته امداد سرباز با توزیع بیش سه هزار صندوق‌  کوچک بین نیکوکاران و نصب صندوق‌های صدقات بزرگ در سطح شهرستان سرباز ،برای جمع آوری کمک های مردمی بازهم با مشکل روبه رواست. باتوجه به این که مردم منطقه بیشتر کمک های خود را به مساجد و مدارس علمیه شهرستان پرداخت می کنند،کمک به کمیته امداد از طرف مردم بسیار ناچیز است.

عزت‌الله شفیعی اظهار داشت:وضعیت نامطلوب اقتصادی خانوارها موجب شده است که افراد تحت پوشش و هم فرزندان آنها از آسیب ترین اقشار جامعه در برابر آسیب های اجتماعی باشند.

وی افزود: یکی از راه های مهم در راستای توانمندسازی خانواده ها و افراد مستعد کار حرفه آموزی به آنان به عنوان شیوه ای مطمئن در زمینه خوداشتغالی و ایجاد منبع درآمدی پایدار برای ساماندهی به وضعیت افراد تحت پوشش کمک اصلی در چارچوب توانمندسازی آنان باید مورد توجه قرار گیرد.

سرپرست کمیته امداد سرباز بیان کرد: این درحالی است که طی سال گذشته ۱۷۱ طرح خودکفایی برای مددجویان کمیته امداد اجرا شده که برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۱۱ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریال از محل اعتبارات امداد و تسهیلات بانکی در این شهرستان هزینه شده است.

شفیعی اضافه کرد: از این تعداد طرح سهم اعتبارات امداد برای پرداخت وام ۷۸ فقره بالغ بر ۳ میلیارد و ۲۸۶ میلیون ریال و سهم بانک ها برای پرداخت ۹۳ فقره اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد و ۱۹۰ میلیون ریال می باشد.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های خودکفایی شامل بخش‌های دامداری ، کشاورزی ، خدمات، حمل و نقل، صنفی، صنعتی و مشاغل خانگی از جمله قالیبافی و خیاطی است، افزود: با اجرای این طرح‌ها زمینه اشتغال بیش از ۱۸۰ نفر مددجوی کمیته امداد فراهم شده است.

شفیعی بیان کرد: طرح‌های خودکفایی با توجه به استعداد و علاقه مجریان طرح‌ها و ظرفیت‌ها و توانایی هر منطقه به صورت دقیق کارشناسی می‌شود و پس از انجام مراحل مختلف اداری پرداخت تسهیلات انجام می‌گیرد.

سرپرست کمیته امداد سرباز با بیان اینکه این طرح ها شامل ۶۹ طرح دامپروری ، ۱۹ طرح صنایع دستی و ۵۹ طرح در بخش خدمات می باشند، گفت: بازدید به موقع و مداوم ناظران طرح‌های خودکفایی هم تأثیر بسزایی در کارآمدی و بهره‌وری طرح‌های اشتغال داشته است.

عزت‌الله شفیعی در پایان گفت: با کمک ادارات شهرستان سبد غذایی بین نیازمندان و خانواده های تحت حمایت کمیته امداد شهرستان سرباز در تاریخ بیستم تیر توضیع می شود.

وی همچنین گفت:مردم عزیز و ادارات شهرستان می توانند با مراجعه به مراکز کمیته امداد در شهرستان ما را در این امرخداپسندانه یاری کنند.
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcgyq9u.ak9zz4prra.html
منبع : پاپایا
نام شما
آدرس ايميل شما