تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۹
شب قدر یکی از پر فضیلت ترین شب های سال است، که طبق روایاتی در آن شب، به شب زنده داری و راز نیاز با پروردگار سفارش شده است.
پروردگارا!در این شب عزیز گناهانم را ببخش
پروردگارا!در این شب عزیز گناهانم را ببخش
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از  پهره، امام صادق (ع) فرمودند:آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است؛ در آن شب برنامه سال آینده نوشته مى‏شود.>> شب قدر یکی از پر فضیلت ترین شب های سال است که در آن شب قران نازل میشود،این شب دارای برکات زیادی است که در حدیث های متعددی شب زنده داری و دعا به درگاه پرودگار سفارش شده است.

شب قدر یکی از شبهای ماه رمضان است که همه  مسلمانان در وجود آن هیچ شک و شبهه ای ندارند؛ بدون هیچگونه تردیدی شب قدر یکی از پر فضیلت ترین شبهای سال است زیرا که در آن شب اموری محقق میشود که در شبهای دیگر نمیشود،آمرزش گناهان یکی از فضیلت های اصلی این شب است که باعث میشود مردم باتوجه بیشتری در این شب به راز نیاز با خداوند بزرگ بپردازند.

حجت الاسلام والمسلمین “مهدی پیکرستان” کارشناس مسائل مذهبی و مدرس حوزه، در رابطه با فضلیت های شب قدر به خبرنگار پهره  گفت: شب قدر شبی سرنوشت ساز است،این شب را اگر از هر لحاظ بنگریم شب با عظمتی است،حال اگر از لحاظ سرنوشت دنیا لحاظ کنیم شبی است که هر اتفاقی که در این سال تا سال آینده و یا به عبارتی این شب قدر تا شب قدر آینده قرار است روی دهد مشخص می شود.

وی اظهار کرد: حتی تعداد افتادن برگ های درختان، تعداد قطرات باران که از آسمان ببارد، رویش علف در زمین، مرگ و میر و تولدها، عاقبت به خیر و شر شدن و خلاصه هر اتفاقی که در دنیا بخواهد روی دهد چه زیاد و چه کم، چه با ارزش و چه بی ارزش در این شب معلوم خواهد شد.

و همچنین اگر این شب را از لحاظ عظمت در نظر بگیریم، میتوان به روایتی از امام صادق(ع) اشاره کرد که چند روز قبل از ماه رمضان فرمودند: «این ماه آقای همه ی ماه هاست»؛ وی ادامه داد: باتوجه به فضیلت و راستی این ماه، در قرآن آمده: تعداد ماه های نزد خدا دوازده ماه است، آقا و بزرگ این ماه ها ماه الله است، که قلب ماه رمضان شب قدر است.

وی افزود: شب قدر بهتر از هزار ماه است،شبی است که اتفاقات و رویدادهایی که از این شب قدر تا شب قدر سال بعد روی می دهد به امضای امام زمان میرسد؛پس هر شخص برای عاقبت بخیری و سعادتش در این شب باید نهایت سعی خود را برای استغفار، دعا و عاقبت بخیری کند.

مدرس حوزه تصریح کرد:بنا بر بعضی روایات،شب قدر،شب حضرت فاطمه(س) است؛و دلیل آن که این شب را شب فاطمه نامیده اند، به بیان سِر و رازی است که به حضرت زهرا مربوط می شود،وگرنه معنا ندارد که اهل بیت این شب را شب فاطمه بنامند؛ زیرا آنها معصوم هستند و کلامشان، کلام خداست.

پیکرستان بیان کرد: نکته مهم در این شب این است که اعمال، باید به تأیید امضای امام زمان برسد؛ همان گونه که در سوره قدر آمده است؛ که ملائکه نازل می شوند بر حجت خدا، و این حجت خدا کسی لایق تر از امام زمان(ع) نیست.

انتهای پیام/۴۳۸۲

 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcce1qm.2bqxm8laa2.html
منبع : سایت پهره
نام شما
آدرس ايميل شما