تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۵
استفاده از ظرفیت بومی وسرمایه گذاران محلی باعث اشتغال زایی، خودکفایی و در نتیجه افزایش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی را در پی خواهد داشت.
افزایش تولیدات بومی و محلی موجب تعدیل بازار و تحقق اقتصاد مقاومتی می شود/ پرورش شتر مرغ در چابهار اقتصادی و بازدهی بالایی دارد
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون، عبدالله جهانگیری در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران، با اشاره به سرمایه گذارهای بومی در توسعه پایدار را بسیارمهم ارزیابی و اظهار کرد: استفاده از ظرفیت بومی باعث اشتغال زایی، خودکفایی و افزایش تولیدات می شود و در بازه زمانی میان مدت باعث توسعه بخش کشاورزی خواهد شد.
وی افزود: طرح تولید مرغ گوشتی را با استفاده از کمک شرکت تعاونی کشاورزی و دریافت وام طرح ریزی و اجرا نمودم.
وی میزان کل سرمایه طرح را ۱۰ میلیارد ریال ذکر کرد و بیان کرد: آورده اولیه ۳۵۰میلیون تومان بوده است که پس از همکاری بانک کشاورزی مبلغ ۶۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی به طرح تعلق گرفت که  کل سرمایه یک میلیارد تومان برآورد و هزینه شد.
سرمایه گذار چابهاری با اشاره به اشتغال زایی این پروژه تصریح کرد: با افتتاح و بهره برداری از این طرح  ۱۲ نفر به صورت مستقیم و۵۰۰ خانوار در هر دوره مشغول بکار می شوند.
وی بیان کرد: در این راستا پس از تاکیدات مقام معظم رهبری در اجرای اقتصاد مقاومتی ارگانهایی همچون سپاه پاسداران وبسیج نیز اقداماتی را در این زمینه اجرا کردند.
جهانگیری افزود: از جمله اقدامات بسیج فعال شدن شرکت نصر سپاه و اعطای وام به طرح های اقتصاد مقاومتی است که در سال گذشته بیش از دو ملیارد ریال به متقاضیان دارای شرایط وام اعطا گردید.
مجری طرح سرمایه گذاری در شهرستان چابهار گفت: طرح های توجیهی از جمله شیلات، آبزیان، پرورش قارچ، توسعه پرورش مرغ بومی و ماکیان همچون بلدرچین، کبک و پرورش زنبور عسل از جمله عرصه‌هایی است که توسط شرکت نگار نصر و بسیج سازندگی مورد حمایت قرار می‌گیرد و گذراندن دوره‌های آموزشی و مهارتی نیز از الزامات آن است.
انتهای پیام/0852
https://www.asrehamoon.ir/vdcb8sbz.rhbf0piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما