کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

گزارش از فرکانس های شیطانی؛

هدف شبکه های ماهواره ای حیازدایی از زنان و غیرت‌زدایی از مردان است

پایگاه خبری زاهدانه , 19 شهريور 1394 ساعت 8:25

کارشناس مرکز مشاوره مهر گفت: تماشای سریال های ماهواره ای علاوه بر اینکه منجر به بلوغ زودرس در افراد می شود، باعث الگو پذیری در ظاهر و باطن افراد هم شده که این مهم نقش بسیار بدی در بطن خانواده ها و فرهنگ موجود در جامعه وارد می کند.


به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، انقلاب اسلامی یادگار گران بهایی است که حاصل تلاش و از خود گذشتگی خیل عظیمی از انسانهای آزادی خواه و از خود گذشته است. انقلابی که موجب امیدواری مومنان و مستضعفان جهان و باعث یاس و نومیدی ظالمان و مستکبران جهان شده است بر همین اساس دشمنان بشریت مصمم اند تا با روش ها و ابزار های گوناگون با این انقلاب مقابله کنند. در این راستا کشورهای اروپایی و غربی با اجرایی نمودن پروژه ی جنگ نرم و با هدف تغییر در فرهنگ اسلامی و باورها و اعتقادات ملت ایران اقدام به تهاجم فرهنگی در ابعاد مختلف کرده اند که از جمله مهم ترین آنها گسترش شبکه های ماهواره ای (موسوم به دجال واره) است که چون دسترسی به آنها آسان بوده متاسفانه اخیرا شیوع بیشتری در سطح جامعه اسلامی ما داشته است.
در عصر کنونی به دلایل متفاوتی، عده زیادی از افراد در کشور به تماشای برنامه ها و سریالهای ماهواره روی آورده اند، به طوری که این روز ها وقتی بر روی پشت بام خانه ها می روید به وضوح با فاجعه سنگین و تاسف باری روبرو می شوید که آن هم وجود تعداد زیادی دیش ماهواره است.
ماهواره ای که از نان شب واجب تر شد و در سایه بی توجهی برخی از مسئولان امروز بر پشت بام خانه های کلنگی و فرسوده روستاها هم به چشم می خورد و جالب است که هیچ نهاد و ارگانی هم پاسخگوی رواج روز افزون این فقر فرهنگی نیست.
از زمانی که ماهواره به خانواده‌های ایرانی ورود پیدا کرد، پخش فیلم‌های متعدد در شبکه‌های آن مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و به مرور زمان نیز با گسترش این شبکه‌ها و کاهش سختگیری مسئولان فرهنگی، استقبال آنان افزایش قابل توجهی یافته است.

هدف اصلی ماهواره، سست کردن بنیان خانواده است

از آنجایی که هدف اصلی ماهواره سست کردن بنیان خانواده است لذا باید در کاهش اثرات منفی این ابزار آحاد جامعه به ویژه زنان و مردان با آسیب‌های استفاده از ماهواره آشنا شوند و نسبت به معضلات آن هوشیار باشند تا رغبت بهره‌گیری آنان از ماهواره کاهش پیدا کند.
کارشناس و روانشناس مرکز مشاوره مهر در زاهدان با اشاره به جذابیت و تنوع فیلم ها وسریال های موجود در شبکه های ماهواره ای در بین خانواده ها بیان کرد: این برنامه ها که با هدف تضعیف و فروپاشی کانون گرم خانواده ها راه اندازی شده است از چنان تنوع و سرگرمی برخوردار است که برخی از افراد بیشترین وقت خود را صرف تماشای این برنامه ها می کنند.

آسیب‌ شبکه‌های ماهواره‌ای در روابط خانوادگی

حمیرا مهدوی فر افزود: تماشای این سریالها علاوه بر اینکه منجر به بلوغ زودرس در افراد می شود، باعث الگو پذیری در ظاهر و باطن افراد هم شده که این مهم نقش بسیار بدی در بطن خانواده ها و فرهنگ موجود در جامعه وارد می کند.
وی روی آوردن به زندگی های تجملاتی که باعث افزایش سن ازدواج در جامعه شده است را یکی از عوامل منفی ماهواره عنوان کرد و گفت: شکنندگی در روابط بین زوجین و خدشه‌دار کردن روابط آنها، کاهش روابط عاطفی بین والدین و فرزندان، شکسته شدن حرمت‌ها، رواج روابط پنهانی و خارج از خانه و کاهش روابط عاطفی در درون منزل را از دیگر اثرات و آسیب‌های شبکه‌های ماهواره‌ای در روابط خانوادگی بیان کرد.
این کارشناس با اشاره به اینکه حیازدایی از زنان و غیرت‌زدایی از مردان از دیگر اهداف و تاثیرات شبکه‌های ماهواره‌ای در سبک زندگی افراد است، بیان کرد: انس گرفتن بیش از حد و اعتماد کردن به برنامه‌های ماهواره باعث از بین رفتن غیرت و حیا در جامعه می شود.
مهدوی فر ادامه داد: اگر از ماهواره وشبکه های اینترنتی و... استفاده های درست و مناسبی صورت بگیرد بسیاری از نیازهای علمی و پژوهشی افراد در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و.. بر طرف خواهد شد و با بهره گیری از علوم روز می توانیم آنها را ساماندهی و ارتقاء دهیم.
وی در ادامه برای مقابله با ماهواره اظهار کرد: اگر نیازهای مردم برای سرگرمی یا بهره گیری علمی و تخصصی از رادیو و تلویزیون داخلی کشور تامین شود شاهد اثرپذیری کمتر افراد ازماهواره در جامعه خواهیم بود و از طرفی با شناخت نیازهای افراد جامعه، تعلیم، آگاهی بخشیدن و آشنا کردن افراد از این ابزارها می توان بطور جدی با این معضل کنارآمد.

الگو گیری اشتباه ازشبکه های ماهواره ای منجر به طلاق در زندگی می شود

مشاور مرکز مهر تصریح کرد: استفاده و اعتیاد به برنامه‌های مخرب ماهواره‌ای ارزش‌های اخلاقی و خانوادگی اجتماعی را به شدت تهدید می‌کند و بسیاری از افرادی که زمان زیادی از شبانه‌روز را به تماشای برنامه‌های ماهواره و اینترنت اختصاص می‌دهند از همین راه به انحراف کشانده می شوند.
وی تاکید کرد: از آنجایی که ماهــواره می تواند در هوشیار کردن و اطلاع رسانی افراد جامعه نقش مهمی از خود بروز دهد؛ برنامه های تخریبی و نابهنجاری هم دارد که لازم است دست اندرکارن اقدامات جدی در این زمینه در دستور کاری خود قرار دهند.
مهدوی فربا توجه به آمار روز افزون طلاق در جامعه بیان کرد: امروز اثرات منفی ورود ماهواره به بطن خانواده ها گویای این است که بر اساس ارزیابی های موجود بیش از نیمی از آمار طلاق مربوط به الگو گیری غلط برخی افراد از شبکه های ماهواره ای است که خواسته یا ناخواسته از آن تبعیت می کنند و منجر به ایجاد شکاف و فاصله عاطفی و احساسی در بین افراد خانواده می شوند.

سخنان گوهربار رهبری در دیدار جوانان و فرهنگیان در مصلای رشت ۱۲/۲/۱۳۸۰

یک راه دو طرفه است. اگر دشمن می‌تواند از علوم ارتباطات و از پیشرفتها و تازه‌های علمی این رشته استفاده کند، ما هم می‌توانیم استفاده کنیم؛ ما هم باید دنبالش برویم تا استفاده کنیم؛ چه مانعی دارد؟ از همان شیوه‌هایی که ضلالت را منتشر می‌کنند، می‌شود ما استفاده کنیم و هدایت را منتشر کنیم. استعداد ما در استفاده از ابزارها، استعداد بالایی است.
کسانی این‌طور وانمود می‌کنند نسلی که روی کار می‌آید که اصطلاحاً به آن «نسل سوم انقلاب» می‌گویند: پشت‌کرده‌ی به انقلاب و رویگردان از ارزشهای دینی است؛ یا اگر هم نیست، به طور اجتناب‌ناپذیری این‌گونه خواهد شد! بنده صددرصد حرف آنها را رد می‌کنم. نه این‌که من عوامل فسادبرانگیز فرهنگی را نمی‌بینم یا نمی‌شناسم یا از آنها خبر ندارم؛ نخیر، بنده از ماهواره و اینترنت و رمانها و فیلمها و آهنگها و حرفهای فاسد کاملا خبر دارم و آنها را دست کم نمی‌گیرم. من عمرم را در میان جوانان گذرانده‌ام. از دورانی که خودم جوان بودم، با جوانان دانشگاهی که خارج از محیط ما بودند، ارتباط برقرار کردم؛ تا امروز هم ارتباط من با جوانان قطع نشده است. بنابراین می‌دانم حال و هوای جوانی چیست و امروز در فضای جوانی ما چه می‌گذرد؛ اما معتقدم نسل کنونی امروز این قدر هم آسیب‌پذیر و شکننده نیست؛ این را بد فهمیده‌اند. این نسل در محیطی بار آمده که از محیط سی سال و سی‌وپنج سال قبل به مراتب پاکیزه‌تر و بهتر است. کسانی که در این محیط متولد شده‌اند، به برکت هدایت دینی توانستند آن کار عظیم را انجام دهند و آن ایمان‌های پولادین و استوار را عرضه کنند. من معتقدم که این نسل نسبت به آن نسل، در محیط بهتری پرورش یافته و آمادگی‌ها و آگاهی‌های به مراتب بهتر و بالاتری دارد. بنده وقتی حدود بیست سالم بود، هرگز آگاهی‌هایی که امروز شما جوان بیست ساله دارید، نداشتم. امروز جوان ایرانی، آگاه و بامعرفت و بصیر و سیاسی و اهل تحلیل است و از همه بالاتر باایمان است.

سخن پایانی:

اگر دگمه قرمز این جعبه سیاه که بشقاب آن بر بام های خانه ما حکم فرمایی می کند را فشار دهید، پنجره ای باز خواهد شد که شاید برای ساعت‌ها سرگرم‌تان كند و گذر زمان را احساس نکنید اما باعث می شود بسیاری از اعتقادات دینی، مذهبی و حرمت هایی که در زندگی برایتان حائز اهمیت است را از دست بدهید. حالا انتخاب با شما است...

انتهای پیام/0720


کد مطلب: 74177

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/74177/هدف-شبکه-های-ماهواره-حیازدایی-زنان-غیرت-زدایی-مردان

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir