تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۲
زمزمه حضور علی شکوری راد در سیستان و بلوچستان

چه کسی برای حضور حامیان فتنه در استان ریل گذاری می کند؟

شنیده ها حاکی از آن است که علی شکوری راد حامی یکی از سران فتنه در حوادث سال 88 جهت سخنرانی در یکی از دانشگاه های استان به سیستان و بلوچستان سفر می کند.
چه کسی برای حضور حامیان فتنه در استان ریل گذاری می کند؟
چه کسی برای حضور حامیان فتنه در استان ریل گذاری می کند؟
به گزارش سرویس سیاسی عصر هامون، هنوز چند روزی از اعتراض مردمی در خصوص حضور آذر منصوری یکی از اعضای حزب منحله مشارکت و حامی فتنه در زاهدان و کنسل شدن این سفر به استان نگذشته است که زمزمه حضور علی شکوری راد عضو دیگری از حزب منحله مشارکت به دعوت یک تشکل غیر قانونی دانشجویی جهت سخنرانی در یکی از دانشگاه های استان به گوش می رسد.
این ریل گذاری برای حضور حامیان و محکومین فتنه در استان در حالی انجام می شود که بارها مردم سیستان و بلوچستان نسبت به این اقدامات واکنش گسترده نشان داده اند و از حضور این گونه شخصیت ها در استان به مسئولین امرهشدارداده و ابراز نگرانی کرده اند. که باید دید پشت پرده این دعوت ها از حامیان فتنه در استان چه کسی است و با چه هدفی این گونه اقدامات صورت می گیرد؟!

علی شکوری راد کیست؟
علی شکوری‌راد، پزشک اصلاح طلب، اهل زنجان است.وی از حامیان یکی از سران فتنه در سال 88 می باشد.
او نماینده مردم تهران در مجلس ششم و یکی از متحصنین آن دوره مجلس و عضو حزب منحله مشارکت بوده که در اولین کنگره حزب اتحاد ملت ایران به عنوان دبیرکل این حزب انتخاب می شود .
وی از طرفداران دولت یازدهم است که پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۹۲ را از دستاوردهای حمایت اصلاح‌طلبان از وی می‌داند.
شکوری در 20 مهرماه 1389 به اتهام مسایل امنیتی بازداشت می شود، وی پیش از این اعلام کرده بود که جرمی به نام فتنه نداریم.
او چندی پیش نیز در شهریور ماه گذشته بازداشت می شود و مراجع قضایی علت بازداشت وی را اصرار بر تخلفات قبلی و اقدامات فتنه‌گرانه او اعلام کرده اند.
شکوری‌راد با حمله به شورای نگهبان گفته است: ما امروز با معضلی به نام نظارت استصوابی روبرو هستیم که با روح قانون اساسی در تعارض است. نباید با توجه به یک متن قانونی، اختیار را از مردم سلب کنیم. قانون اساسی ۱۷۷ اصل دارد که هیچ کدام فرع نیستند و نباید از اصول آن عدول شود.
شکوری‌راد تاکید داشته است که شورای نگهبان نباید قانون اساسی را به گونه‌ای تفسیر کند تا حق مردم سلب شود؛ این‌طور نیست که قانون اساسی حق حاکمان و حد مردم باشد، بلکه قانون اساسی، حق مردم و حد کارگزاران نظام است.
وی با بیان این ادعا که شأن نظارتی شورای نگهبان، تعیین صلاحیت نامزدهای انتخابات نیست گفته است: وزارت کشور و هیات‌های اجرایی باید صلاحیت نامزدها را تائید کنند و اگر بی‌مورد رد صلاحیتی صورت گیرد، شورای نگهبان می‌تواند مداخله کند، اما احراز صلاحیت کار شورای نگهبان نیست.
شکوری راد در جای دیگری درباره حوادث عاشورای سال 88 با حمله به صدا و سیما می‌گوید: عاشورای 88 دروغ بزرگ صدا و سیما بود که به خورد مردم داد و اکثر صحنه‌های فیلم‌برداری صحنه‌سازی شده بودند.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdci5uay.t1ayz2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما