تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۴۵
گزارش عصر هامون از عواقب ورود مهاجران افغانی و پاکستانی؛

تحمیل بیماری از مرزهای شرقی ادامه دارد/ سرخک مهمان ناخوانده ای دیگر در جنوب شرق کشور

مجاورت با کشورهای افغانستان و پاکستان سیستان و بلوچستان را دروازه ورود بسیاری از بیماری ها از قبیل تب کنگو، سرخک و سرخجه و فلج اطفال نموده است.
تحمیل بیماری از مرزهای شرقی/ سرخک مهمان ناخوانده ای دیگر در جنوب شرق کشور
تحمیل بیماری از مرزهای شرقی/ سرخک مهمان ناخوانده ای دیگر در جنوب شرق کشور
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، به منظور جلوگیری از شیوع بیماری های واگیردار در استان و کشور سالیانه انواع واکسن ها و طرح های پیشگیری در استان اجرایی می شود که هزینه های گزافی را بر دوش دولت می گذارد.
سرخک و سرخجه از جمله بیماری هایی است که خطر شیوع آن در سیستان و بلوچستان به دلیل مجاورت با کشورهای بیماری خیز وجود دارد که در این راستا طرح واکسیناسیون در استان از 23 آبان تا 5 آذر ادامه خواهد داشت.
والدین می توانند با تزریق واکسن به فرزندان نه ماه تا 15 سال خود از شیوع آن در جامعه کاسته و علاوه بر تضمین سلامتی فرزند خود باری را از دوش دولت بردارند.

طرح همیار واکسن در سیستان و بلوچستان اجرایی می شود
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: به منظور موفقیت بیشتر در اجرای واکسیناسیون، طرح همیار واکسن با الگوبرداری از طرح همیار پلیس در سیستان و بلوچستان اجرایی می شود.
دکتر مهدی طباطبایی افزود: در طرح همیار واکسن، دانش آموزان دریافت واکسن را در خانواده و اقوام خود پیگیری کرده و سپس افراد تحت پوشش را به مراکز بهداشتی معرفی می کنند.
وی ادامه داد: طرح تکمیلی واکسیناسیون سرخک و سرخجه با هدف حذف این بیماری ها همزمان با هفت دانشگاه علوم پزشکی جنوب و جنوب شرق کشور توسط تیم های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز شده است.
وی با بیان اینکه، واکسیناسیون یکی از موثرترین راه های جلوگیری از شیوع بسیاری از بیماری ها به شمار می رود گفت: انجام واکسیناسیون سرخک و سرخجه سبب افزایش سطح ایمنی در مقابل این بیماری ها در سیستان و بلوچستان می شود.

650 هزار کودک واکسینه می شوند
معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان داشت: 650 هزار کودک 9 ماه تا 15 سال در مناطق تحت پوشش این دانشگاه در سیستان و بلوچستان واکسن سرخک و سرخجه دریافت می کنند.
طباطبایی بیان داشت: در این طرح یک هزار و 441 تیم بهداشتی سیار و ثابت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مناطق شهری، روستایی و عشایری با مراجعه حضوری در مدارس و مهدهای کودک و همچنین استقرار در مراکز بهداشتی تزریق واکسن سرخجه و سرخک به گروه سنی هدف را انجام می دهند.
وی افزود: با توجه به همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان که از کشورهای آلوده به سرخک می باشند واکسیناسیون در استان باید جدی گرفته شود.
به گزارش عصر هامون، تب بالا، سرفه، آب ریزش بینی، ریزش اشک، بیحالی، قرمزی، التهاب و دانه های قرمز بدون رنگ و بدون خارش عمده علائم بیماری سرخک می باشد.
انتهای پیام/9031-1 https://www.asrehamoon.ir/vdcdkf05.yt0js6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما