تاریخ انتشار :دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۳
گزارش عصرهامون از تمایل تیم تدبیر به مجلسی دولت ساخته:

وقتی دولتمردان به سمت اصلاح طلبان غش می کنند/ آیا مجری انتخابات بی طرف است؟!

سخنان آتشین برخی از دولتمردان در حمله به نتایج بررسی صلاحیت در نوع خود جالب است به نظر می رسد این سخنان را باید دلربایی دولت برای بخشی از هوادارانش دانست تا همچنان همراهی آنان را حفظ کند.
وقتی دولتمردان به سمت اصلاح طلبان غش می کنند/ آیا مجری انتخابات بی طرف است؟!
به گزارش عصرهامون، تا قبل از اعلام نتایج بررسی صلاحیت ها که فضا بسیار آرام بود، اما همه چیز درست از صبح روز 27 دی ماه شروع شد هنگامه ای که کارنامه بیش از 12 هزار داوطلب مجلس دهم از سوی شورای نگهبان به آنها ارائه شد.
تاخت و تاز هم از همان روز آغاز شد، از همان جایی که عده ای به جای طی مراحل قانونی راه جار و جنجال را برگزیدند و در پازل دشمن حرکت کردند.
ثبت نام کنندگان بیشمار این دوره از مجلس که با فراخوان لیدرهای جریان خاص وارد گود شده بودند در نوع خود جالب بود، همه آمده بودند، از فتنه گران، اختلاس گران و زمین خوران گرفته تا عناصر وابسته به گروهک های تروریستی و ضد انقلاب.
سیامک ره‌پیک معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان با حضور در برنامه گفت‌‌وگوی ویژه خبری گفته بود: حدود 700 نفر از داوطلبان انتخابات مجلس دارای سوءپیشینه کیفری هستند
حضور افرادی با این سبقه نشان از عقبه برنامه ریزی شده برای تحمیل فشار به شورای نگهبان بود آگاهان سیاسی همان ابتدا کلید واژه رد صلاحیت را رمز فتنه جدید معرفی کردند.
هدف مشخص بود، لیدرها، شورای نگهبان را نشانه گرفتند و بی محابا به آن تاختند آنها با کلید واژه رد صلاحیت پرشمار این نهاد انقلابی را متهم به تصمیم جناحی کردند.
اما سخنان رئیس جمهور در جمع استانداران و فرمانداران این آتش را شعله ور تر و عده ای را جسورتر کرد، حسن روحانی ضمن حملات لفظی شدید به رد صلاحیت تعدادی از داوطلبان حضور در رقابت های انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: همانطور که رهبری گفتند باید مر قانون انجام شود نه اینکه مر سلیقه انجام شود.
وی گفت: من نمی‌دانم در این قانون اساسی، یهودی‌ها و زرتشتی‌ها هرکدام نماینده خود را دارند و این خیلی خوب است، اما مگر ما چند یهودی و زرتشتی در کشور داریم، حال جناحی که در این کشور جمعیت ۷ یا ۱۰ میلیونی دارد ما قانون اساسی را چگونه تفسیر می‌کنیم و چگونه اجرا می‌کنیم؟ چرا که اسم مجلس خانه ملت است و این خانه یک جناح نیست.
برخی معتقدند این سخنان نشان از تقلای رئیس جمهور برای دلربایی از طیف اصلاح طلبان داشت، روحانی در طول دو سال اخیر بارها مورد فشار اصلاح طلبان بوده است، آنها وی را متهم می کنند که از آغاز ریاست جمهوری تا کنون علی رغم وعده های در خصوص حصر سران فتنه و ممنوع التصویری رئیس دولت اصلاحات کاری انجام نداده است.
روحانی هم مجبور است برای خلاصی از این فشارها تاکتیک فرا رو به جلو را در برنامه قرار دهد و توپ را به زمین سایر نهادها بیاندازد.
در استان سیستان و بلوچستان هم که با توصیه بزرگان در انتخابات ریاست جمهوری 92 سبد روحانی را پرتر از نقاط دیگر کشور کرد و با تحمیل نظرات افرادی خاص، مردم عملا مجبور شدند رای بالایی را به سبد روحانی بریزند که به موجب آن در نظرسنجی ها این استان را اصلاح طلب ترین استان کشور لقب دادند.
استاندار سیستان و بلوچستان هم از نخستین روزهای کلید داری در این استان پهناور، با تمرکز به طیفی خاص که سبدهای تضمین شده ای در دست دارند تلاش کرده در جهت منویات دولت، مجلسی دولت ساخته را در استان کلید بزند، اما نتایج بررسی صلاحیت های هیات نظارت آب سردی بر پیکره دولتمردان بود و نقشه آنها را نقش بر آب کرد.
اوسط هاشمی چندی پیش و در جشن 94 سالگی کلان شهر مشکلات ایران با تاکتیک دولتی ها بدون ذکر نام از شورای نگهبان از نتیجه کار این نهاد انقلابی انتقاد کرد و گفت: فرآیند رسیدگی به نظارت و رسیدگی به صلاحیت ها و نهایی کردن امر نظارت تکثر پذیری باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کثرت در عین وحدت هنر مدیریت است.
هاشمی با بیان اینکه مشارکت حداکثری لازمه جذب حداکثری با وسعت دید وسیع است گفت: همانطور که رئیس جمهور گفتند به خانه ملت بیاندیشیم نه خانه یک جناح.
آگاهان سیاسی بر این باورند که آتش تند دولتی ها تنها برای جذب نظر اصلاح طلبان است و محدود به یک یا دو سخنرانی دیگر خواهد بود.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcftmdc.w6dy1agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما