> وقتی دیش ماهواره واجب تر از نان شب می شود جمع آوری 300 دستگاه ماهواره در زاهدان | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۴۷
جانشین فرمانده بسیج سپاه زاهدان گفت: تحویل 300 دستگاه رسیور از سوی مردم یکی از اقدامات بسیج می باشد که در نتیجه برگزاری نشست های روشنگری و بصیرت افزایی انجام شده است.
وقتی دیش ماهواره واجب تر از نان شب می شود/ جمع آوری 300 دستگاه ماهواره در زاهدان
وقتی دیش ماهواره واجب تر از نان شب می شود/ جمع آوری 300 دستگاه ماهواره در زاهدان
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، ماهواره همان ابزار یا بشقاب سمی روی پشت بام خانه ها که دشمن برای از بین بردن اعتقادات، باورها، ارزش ها و آرمان های اسلامی آنرا راه اندازی کرد و امروز از چنان محبوبیتی در بین اعضای خانواده ها برخوردار است که می توان گفت داشتن یک رسیور و دیش ماهواره برای برخی از نان شب هم واجب تر شده است.
شبکه هایی که نه تنها از روی دلسوزی و محبت به خانواده های ایرانی راه اندازی نشد بلکه باعث عادی سازی روابط زن و مرد، نادیده گرفتن حکم شرعی و اسلامی محرم و نامحرم، ترویج دوستی های خیابانی، افزایش آمار طلاق و فروپاشی کانون گرم خانواده ها هم شد.
براستی که امروزه استفاده از شبکه های ماهواره ای بیش از حد مرسوم شده است بگونه ای که به وضوح می توان دریافت عدهای از افراد تمام وقت خود را صرف تماشای این برنامه ها می کنند حتی می توان گفت که مشتری پرو پا قرص این برنامه ها که هدفی جز نابودی باورها و اعتقادات را در پی ندارند جوانان به ویژه زوج های جوانی هستند که با الگو گیری از شخصیت های دروغین سریال های موجود در این ابزار زندگی را به کام خود و اطرافیانشان تلخ می کنند.
استفاده از ابزار لهو و لعب حرام شرعی است
در این زمینه امام جماعت مسجد آل علی(ع) زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و احکام فقهی که در فقه تشیع جاری است استفاده از ابزار و آلاتی که ترویج لهو و لعب یا بی بند و باری می کنند، شرعا حرام می باشد.
حجت الاسلام امین کریمی پور گفت: ماهواره از جمله ابزار و آلاتی است که در ترویج مفاسد اجتماعی نقش بسیار تاثیرگذاری دارد لذا با توجه به فتوای علما و نظرات مراجع شریف استفاده از این ابزار حرام شرعی بوده اما در بعضی موارد ضرورت ایجاد می کند که از این ابزار به نفع اسلام و در ترویج فرهنگ ناب محمدی استفاده شود بعنوان مثال ترویج اسلام ناب محمدی با استفاده از ابزار ماهواره در سراسر دنیا راهکاری در راستای اعتدال و پیروزی اسلام خواهد بود.
وی بالارفتن آمار طلاق، ایجاد بد بینی و بد دلی در کانون خانواده، کم ارزش شدن بنیان خانواده و ترویج مفاسد اخلاقی را از جمله آسیب های ماهواره ای عنوان کرد.
این کارشناس مذهبی ایجاد شبکه های مفرح سالم به دور از ابتذال و منکرات اخلاقی را راهکاری مناسب در جهت جایگزینی استفاده از شبکه های ماهواره بیان کرد.
ماهواره خانواده را به فساد می کشاند
وی با بیان اینکه استفاده از ماهواره خانواده را به فساد می کشاند، گفت: شبکه‌ های ماهواره ‌ای علاوه بر اینکه ارتباط نامشروع بین محارم را زیبا جلوه می‌ دهند، قبح آن را از بین برده و هم‌ جنس‌ بازی را معیار حقوق بشر نشان می دهند.
امام جماعت مسجد آل علی(ع) زاهدان با اشاره به اینکه ماهواره در پی القای سبک زندگی شیطانی است، بیان داشت: از میان رفتن قبح روابط زن و مرد، بی احترامی به پدر و مادر، برگزاری جشن طلاق، بی بند و باری و بدحجابی از جمله معایبی است که این روزها با تماشای برنامه های ماهواره ای در جامعه رونق گرفته است.
وی از جمله پیامدهای سوء ماهواره را تماشای خانوادگی و بدون در نظر گرفتن مرز و محدوده برای گروه های سنی عنوان کرد و ادامه داد: کودکان و نوجوانان قربانیان بی توجهی والدین هستند چرا که دیدن برنامه های ماهواره به ویژه سریال ها باعث بلوغ زود رس فرزندان و عاملی مخرب در بزرگسالی آنان محسوب می شود.
کریمی پور در تکمیل این مطلب از بین رفتن زمینه های تقوا در کودکان را از مهم ترین پیامدهای سوء دیدن برنامه های ماهواره ای عنوان کرد و افزود: کسی که زمینه های پرورش تقوا را در کودکی از دست داده باشد در پذیرش بذر هدایت و رشد معنوی موفق نخواهد بود.
وی با بیان اینکه شبکه های ماهواره ای به سه دسته تقسیم می شوند، تصریح کرد: دسته اول شبکه هایی هستند که صرفا اخلاقی و معنوی بوده و همه ادیان و مذاهب از آن بهره می برند.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه دسته دوم شبکه های ماهواره ای صرفا سیاسی وبرای پیشبرد اهداف و منویات حزب، گروه و تشکل خاصی هستند، گفت: برخی شبکه ها نیز به دنبال ترویج لهو و لعب و ابتذال در جامعه می باشند که این نیز در گروه سوم از شبکه های ماهواره ای جای دارد.
وی بلوغ جنسی زودرس و از بین رفتن عفت و حیا در کودکان و نوجوانان را از پیامدهای سوء دیدن برنامه‌های ماهواره‌ای بیان کرد و اظهار داشت: درگیر شدن با این مسائل نه تنها باعث آزار روحی و جسمی افراد می شود بلکه آنها را از داشتن زندگی سالم زناشویی در آینده هم بی ‌نصیب می ‌کند.
کریمی پور اظهار داشت: در دو دسته اول شاید بتوان فعالیت هایی در راستای ترویج اسلام انجام داد اما دسته سه مورد قبول و پذیرش اسلام نبوده و از لحاظ شرعی کاملا ترد شده است.
وی همچنین بار دیگر بر مساله لزوم توجه به آموزه‌های دینی و معنویت گرایی تاکید کرد و افزود: متاسفانه در جامعه ما غیرت برای مردان و حیا برای زنان مقداری کمرنگ شده و این زنگ خطر جدی است که نباید آن را نادیده گرفت.
حکم قانون در مورد ماهواره
بر اساس قانون ممنوعیت به کارگیری تجهیزات دریافت از ماهواره مصوب 23 بهمن ماه 1373مجلس شورای اسلامی، توزیع و استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره جز در مواردی که قانون تعیین کرده است ممنوع می باشد و وزارت کشور موظف است با استفاده از نیروی انتظامی و یا نیروی مقاومت بسیج در اسرع وقت نسبت به جمع آوری تجهیزات دریافت از ماهواره اقدام کند.
برابر آمار موجود حدود ۱۷ هزار شبکه ماهواره ای باز و بدون محدودیت وجود دارد که شامل ۳۸۰ کانال خاص موسیقی، ۲۵۲ کانال کودک و نوجوان و ۷۴ شبکه مد است؛ در این میان بیش از ۴۰ شبکه فارسی زبان وجود دارد که مضامین سیاسی، فیلم و سریال، شو و موسیقی و تبلیغ کالا را دربر دارند.
300 دستگاه بشقاب های سمی در زاهدان جمع آوری شد
در این راستا جانشین فرمانده بسیج سپاه زاهدان در همایش بشقاب های سمی در زاهدان بیان داشت: تحویل 300 دستگاه رسیور از سوی مردم یکی از اقدامات بسیج می باشد که در نتیجه برگزاری نشست های روشنگری و بصیرت افزایی انجام شده است.
سرهنگ مسعود پناهی گفت: از آنجایی که تهاجم فرهنگی باورهای صحیح را از مردم می گیرد شهروندان بصیر سیستان و بلوچستان دریافته اند که ماهواره گندابی بیش نیست که آسیب های زیادی برای خانواده ها در پی دارد.
وی افزود: مجموعه بسیج در مقابل تحویل دستگاههای ماهواره یک دستگاه دیجیتال به شهروندان هدیه می دهد.
این مسئول اولین قدم در تهاجم فرهنگی را تغییر اساس، پشتوانه فکری و ارزشی یک ملت عنوان کرد زیرا هر ملتی بر اساس فکر و اندیشه اش اقدام به کاری می کند و اگر دشمن بر چنین کاری پیروز شود آغازگر بدبختی این ملت خواهد گردید.
جانشین فرمانده بسیج سپاه زاهدان مهمترین وظیفه مردم را شناخت فرهنگ مذهبی، ملی و منطقه ای عنوان کرد و گفت: از طریق آشنایی با مظاهر تهاجم فرهنگی دشمن می توانیم به حراست از فرهنگ خودمان بپردازیم.
گزارش: نجمه خسروپرست
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcf10dc.w6d0tagiiw.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما