> وحدت و اراده ملت ایران دو رکن اساسی برای حفظ دستاوردهای نظام وحدت گروه های سیاسی راهی برای بالندگی جامعه | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۸
جانشین سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در همایش وحدت گفت: یکی از مسایلی که می تواند به شکل گیری امید و باور سازی در جامعه تاثیرگذار باشد وحدت سیاسی است زیرا وحدت گروههای سیاسی راهی برای بالندگی جامعه است که می تواند یک چشم انداز سیاسی نسبت به آینده برای ما ترسیم کند.
وحدت و اراده ملت ایران دو رکن اساسی برای حفظ دستاوردهای نظام / وحدت گروه های سیاسی راهی برای بالندگی جامعه
وحدت و اراده ملت ایران دو رکن اساسی برای حفظ دستاوردهای نظام / وحدت گروه های سیاسی راهی برای بالندگی جامعه
به گزارش سرویس اجتمای عصرهامون به نقل از زاهدانه، سرهنگ محمد ناظری در همایش وحدت با حضورعلما و روحانیون که پیش از ظهر امروز در سالن تبلیغات اسلامی زاهدان برگزار شد، وحدت سیاسی را یکی از اهداف و موضوعات بسیار مهم در جامعه دانست و اظهار داشت: دشمنان از گذشته تا به امروز در پی ضربه زدن به دو رکن اساسی وحدت و اراده ملت ایران بوده اند چرا که این دو رکن دستاوردهای نظام را حفظ می کند و دشمن سعی در از بین بردن آن با نیرنگ های مخلتف در عرصه های سیاسی و غیر سیاسی دارد.
وی گفت: قرآن کریم همواره وحدت و همبستگی را ستایش کرده و آن را نعمتی الهی و فلسفه بعثت پیامبران بزرگوار برای رفع اختلافات و برقراری وحدت و انسجام در جامعه معرفی می کند.
وی بر اساس آیات قران کریم همه مسلمانان را یک امت واحده عنوان کرد و افزود: صریح ترین اصل قانون اساسی جمهوری اسلامی اصل یازدهم است که در آن ذکر شده "ایران موظف است سیاست خود را بر پایه ائتلاف و اتحاد ملل اسلامی دهد و کوشش کند تا وحدت سیاسی و اعتقادی و فرهنگی جهان اسلام را تحقق ببخشد".
وی ادامه داد: در اصل سوم قانون اساسی که بیان کننده سیاست های دولت جمهوری اسلامی است در بند 16 آن نیز دولت را موظف کرده است تا همه امکانات خود را برای تنظیم سیاست خارجی کشور بر اساس معیارهای اسلام و تعهد برادرانه نسبت به همه مسلمانان و حمایت بی دریغ از مستضعفان جهان به کار بندد.
جانشین سپاه سلمان سیستان و بلوچستان بیان داشت: اگر امروز نظام جمهوری اسلامی از مردم مظلوم سوریه، یمن، افغانستان و دیگرنقاط دفاع می کند مبتنی بر همین اصل قانون اساسی است.
وی ادامه داد: اصل 152 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران سیاست خارجی را مبتنی بر دفاع همه جانبه از حقوق همه مسلمانان جهان استوار می داند؛ مفتخریم که قانون اساسی جمهوری اسلامی اصول زیادی در خصوص وحدت و بویژه وحدت سیاسی ارائه کرده است.
سرهنگ ناظری خاطر نشان کرد: یکی از مقتضیات این سیاست بیرون آمدن ما از دایره تنگ ملیت و احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت امت اسلام در جامعه جهانی است.
وی وحدت گروههای سیاسی در کشور را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: یکی از مسایلی که می تواند به شکل گیری امید و باور سازی در جامعه تاثیرگذار باشد وحدت سیاسی است؛ وحدت گروههای سیاسی راهی برای بالندگی جامعه است و می تواند یک چشم انداز سیاسی نسبت به آینده برای ما ترسیم کند.
این مسئول با اشاره به راهکارهای وحدت در جهان اسلام افزود: همبستگی واقعی بین انسانها بدون اشتراک در عقیده و آرمان تقریبا غیر ممکن است و اشتراک در عقیده قدیمی ترین عامل برای همبستگی و اتحاد خواهد بود پس باید جهان اسلام از این امیتاز به نحو چشم گیری استفاده کند
وی بیان داشت: اندیشه ناسیونالیستی و ملی گرایی که دانشمندان آن را ارائه می کنند در حالت افراطی خود هم خطرات انسانی و هم با ایده جهانی شدن در تضاد قرار دارد.
وی ادامه داد: تفکر جهانی سازی که دنیا را به سان یک دهکده کوچک می انگارد امروز می تواند به مدد اندیشه اسلامی دست مایه ی خوبی برای باز خوانی وحدت اسلامی باشد تا اگر صدر صدر آن را نمی توانیم عملی کنیم حداقل به تحقق نسبی آن امیدوار باشیم.
سرهنگ ناظری خاطر نشان کرد: چند کارگی کنونی در جهان اسلام امروز یک امر تحمیلی است که توسط برخی دولت های سلطه گر غربی و دست نشانده آنها در منطقه رخ داده و شاهد آن هستیم با تکثر دولتهای اسلامی به دولتهای کوچک تر و ضیعف تر عملی شده لذا بیداری اسلامی و شناخت دسیسه های غرب می تواند اندیشه بازگشت به وضعیت سابق را با هدف نقاط ضعف آن هموار کند.
جانشین سپاه سلمان سیستان و بلوچستان ادامه داد: ما باید سعی کنیم در اینگونه جلسات مولفه های تقویت وحدت را بشناسیم و سپس آسیب شناسی و موانع وحدت و همبستگی را به عنوان استراتژی مسلمانان بشناسیم و به آنها بپردازیم.
وی ادامه داد: برای تحقق وحدت سیاسی در دولتهای ملی تنها نیازمند وحدت در تابعیت هستیم و وحدت در ابعاد دیگر نظیر وحدت مذهبی یا دینی، وحدت نژادی یا قومی، وحدت فرهنگی و زبانی مطرح نیست.
وی اختلافات مذهبی را یکی از موانع وحدت سیاسی جهان اسلام برشمرد و افزود: اختلافات نمیگذارد دولتها از مزایای خوب اتحاد بهرمند شوند بنابراین باید از توان بالای علمی دفاع کنیم و از منابع و ذخایر خدادی در منطقه و کشورهای اسلامی بهره بجوییم و وحدت سیاسی را با حفظ ثبات سیاسی کشورهای اسلامی در دست اقدام داشته باشیم.
سرهنگ ناظری اختلافات زبانی را از دیگر موانع وحدت سیاسی جهان اسلام برشمرد و تاکید کرد: بسیج طلاب و روحانیون تغذیه بسیجیان از لحاظ تعمیق بصیرت و آگاهی مانند سابق مورد توجه قرار دهد.
وی ادامه داد: اگر ملت ما بر خلاف تمام توطئه های دشمنان همیشه در صحنه حاضر بودند و مشت محکمی بر دهان یاوگویان زده است در ابتدا به واسطه فرمان مقام معظم رهبری و سپس بواسطه ارشاد و راهنمایی قشر روحانیت بوده است.
وی در پایان بر نهادینه سازی دو فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد.
انتهای پیام/4382
  https://www.asrehamoon.ir/vdcjtmeo.uqe8vzsffu.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما