تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۷
یک کارآفرین اقتصادی با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط رهبر انقلاب به عنوان اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل گفت: ما کارآفرینان بسیجی توانسته ایم فرمایشات مقام معظم رهبری را هم اقدام و هم عملی کنیم.
کارآفرینان بسیجی فرامین رهبری را محقق کردند/ از گلایه کارآفرین زاهدانی تا اشتغالزایی برای 11نفر
به گزارش سرویس اقتصاد مقاومتی عصرهامون به نقل از زاهدانه، برای رسیدن به مزرعه ای که در آن اقدام به پرورش شتر مرغ کرده اند باید شش کیلومتر از شهر دور شد؛ اواسط بزرگراه خلیج فارس کمی آنطرف تر از کلاته رزاق زاده یک واحد تولیدی که چند کارآفرین نمونه آنرا برپا کردند تا زمینه کار را برای خود و چند جوان دیگر فراهم کنند به چشم می خورد.
از آنجایی که موضوع اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی از مباحثی است که بارها مورد تاکید مقام معظم رهبری و کارشناسان اقتصادی بوده متاسفانه هنوز مشاهده می شود اکثر افراد کار را فقط پشت میز نشینی می دانند و کمتر کسی رغبت می کند در شغلی غیر مرتبط با رشته تحصیلی اش مشغول به کار شود.

چرخ اقتصاد مقاومتی در مزرعه کوچک هم می چرخد
اما کافی است با کمی تلاش و خلاقیت و داشتن ایده ای نو در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشت و شرایط اقتصادی را به نفع خود تغییر داد.  در این زمینه کم نیستند افراد کارآفرینی که با پشتکار و خلاقیت این مسیر را طی نموده و به موفقیت رسیده اند. به این بهانه راهی مزرعه پرورش شتر مرغ می شویم تا گفتگویی با کارآفرین موفق زاهدانی در این عرصه داشته باشیم.
محمد حسین واعظی از همان مجریان موفقی است که توانسته با اجرایی کردن طرح های اقتصاد مقاومتی و مردمی حرفی برای گفتن داشته باشد و با ورود به موقع و عملی خود در این عرصه شاهد اقتصادی بسیار عالی برای خود و چند تن دیگر بصورت مستقیم و غیر مستقیم شود.
این کارآفرین اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه اظهار داشت: فعالیت خود را از سال 94 با خرید 30 جوجه شتر مرغ که کمتر از دوازده میلیون و نیم برایشان هزینه در بر داشت آغاز کرده است.

اشتغالزایی برای جوانان زاهدانی
واعظی با اشاره به اینکه از تسهیلات بسیج سازندگی در این عرصه کمک گرفته است، گفت: در این راستا زمینه اشتغالزایی برای بیش از یازده نفر فراهم شده که از این تعداد چهار نفر بصورت مستقیم و مابقی بصورت غیر مستقیم می باشد.
وی با اشاره به اینکه شتر مرغ فواید بسیار زیادی در سلامتی انسان ها دارد، بیان داشت: گوشت شترمرغ با گوشت حیوانات کشتاری دیگر فرق دارد؛ از جمله این تفاوت‌ها میزان پایین چربی، ترکیب مناسب آمینو اسیدها و درصد بالای آمینواسیدهای اشباع و غیراشباع است که مصرف آن برای افرادی که مبتلا به ناراحتی‌های قلبی، فشارخون بالا و در حال رژیم غذایی هستند پیشنهاد می‌شود.

به سخنان رهبر عمل و آنها را اجرا کردیم
وی در تکمیل این مطلب ادامه داد: هم اکنون علاوه بر فروش گوشت این پرنده از پرها و پوست آن نیز استفاده می کنیم که هم سودآور بوده و هم زمینه کار و اشتغال را برای افراد بیشتری فراهم می کند.
 

ما فرمایشات رهبری را محقق کردیم
این کارآفرین اقتصادی با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط رهبر انقلاب به عنوان اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل گفت: ما کارآفرینان بسیجی توانسته ایم فرمایشات مقام معظم رهبری را  هم اقدام و هم عمل کنیم زیرا علاوه بر ایجاد اشتغال خودمان زمینه کار را برای چند نفر دیگر هم فراهم کرده ایم.

گلایه کارآفرین زاهدانی از مسئولین
وی در ادامه به پاره ای از مشکلات خود در این راستا اشاره کرد و افزود: دایر کردن این مجموعه یک کار مقدماتی است که برای ادامه آن نیاز به یکسری نیازها همچون حمایت مسئولان است چرا که این مهم یک تجربه بود که تاکنون موفق آمیز بوده و اگر در سطح بزرگتری ایجاد شود هم اشتغالزایی بیشتری در پی دارد هم بازدهی بیشتری خواهد داشت.
واعظی در ادامه با اشاره به اینکه مزرعه شترمرغ وی در کنار جاده وجود دارد با گلایه از مسئولین گفت: مسئولان باید به صنعت شترمرغ توجه ویژه‌ای داشته باشند و به افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند کمک کنند و حداقل زمین مورد نیاز برای پرورش شترمرغ را در اختیار آنها قرار دهند تا افراد علاقمند به این کار سرمایه خود را برای پرورش شتر مرغ به کار گیرند و نگرانی در زمینه تأمین زمین برای پرورش آن نداشته باشند.
واعظی در ادامه با بیان اینکه بازار خرید این محصول در استان مشکل دارد از مسئولین خواست تا شرایط را برای فروش محصولات شترمرغ در استان فراهم نمایند.

کشتارگاهی برای ذبح شترمرغ ها در زاهدان وجود ندارد
وی ادامه داد: اقدامی که در این زمینه صورت گرفته این است که با بخش هایی همچون بانک انصار و غیره در خصوص بازار یابی را داخلی مشارکت داشته بدین نحو که محصولات ما بدون اینکه برندی داشته باشد فقط تحت نظارت وزرات بهداشت که کشتار شده بصورت فرد به فرد بفروش برسد که این کار هم در زمانی که محصول زیاد می شود پاسخگوی مشکل فروش نیست.
مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان نیز با بیان اینکه کشتارگاهی برای ذبح شترمرغ ها در زاهدان وجود ندارد، گفت: این کارآفرینان شترمرغ ها را به شهرستان زابل برده که این مهم هزینه رفت و برگشت رابر آنان متحمل می شود.
سرهنگ علی اکبر جعفری بیان داشت: هر کیلو گوشت شتر مرغ در بازار آزاد بین 36 تا 45 هزار تومان بفروش می رسد که این کارآفرینان عرصه اقتصاد مقاومتی آنرا به مبلغ هر کیلو 32 هزار تومان به شهروندان عرضه می کنند.

انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdchwmn6.23nkidftt2.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها