تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۱
مدیر مرکز بهداشت شهرستان میرجاوه از تشدید بازرسی‌های بهداشتی از مراکز تهیه و تولید غذا در ماه مبارک رمضان در میرجاوه خبر داد.
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون،حسن شهریاری در گفت و گو با خبرنگار لادیز اظهار کرد: طرح کنترل و نظارت بهداشتی چند روز قبل از ماه رمضان آغاز و تا اخر ماه مبارک ادامه خواهد داشت و تاکنون 3 نوبت آزمایش از مواد مورد مصرف در قنادی های سطح شهرستان گرفته شده است.
وی افزود: در این طرح به منظور رعایت ضوابط بهداشتی از جمله بهداشت فردی، محیطی و مواد غذایی در مراکز و اماکن مذکور و جلوگیری از بروز مسمومیت‌های ناشی از آب و مواد غذایی و در راستای حفظ و ارتقاء سلامت روزه داران تشدید نظارت‌های بهداشتی از ابتدای ماه مبارک رمضان در دستور کار واحد بهداشت محیط قرار گرفته است و با توجه به اینکه شهرستان میرجاوه شهرستانی تازه تاسیس است سایر ادارات و نهادها مانند صنعت و معدن، اتاق اصناف، اتحادیه ها و صنوف نیز باید شکل گیرد و در امر نظارت یاریگر مرکز بهداشت باشند.
وی خاطر نشان کرد: در این طرح  تمام اماکن حساس که با خوراک مردم سر و کار دارند مانند قنادی ها ،لبنیاتی ها، نانوایی ها و حتی خوار وبارفروشی ها و سوپر مارکت ها مورد بازدید قرار خواهند گرفت و کیفیت محصولات ،تاریخ مصرف اجناس و سایر موارد بهداشتی مورد کنترل قرار خواهد گرفت و در صورت مشاهده تخلف، در نوبت اول تذکر داده می شود و در صورت تکرار، متخلفین به مراجع قانونی ارجاع داده می شوند.
شهریاری  تاکید کرد : نظارت لازم بر کار قنادی های شهرستان انجام شده است و با توجه به موارد مشاهده شده و با دستور مراجع قضایی، قنادی های متخلف چند روزی پلمپ شده اند و در صورت احراز تخلف  اعمال قانون می شوند.
وی با اشاره به مسمویت تعدادی از مردم میرجاوه براثر استفاده از شیرینی خامه ای در سال گذشته ، بیان کرد: با توجه به تشدید گرمای هوا و نمونه گیری انجام شده از مواد مصرفی قنادی ها ، برای جلوگیری از مسمومیت مردم در فصل گرما، پخت شیرینی خامه ای تا پایان فصل گرما برای قنادی های شهرستان  میرجاوه ممنوع است.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgxt97.ak9n74prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما