تاریخ انتشار :دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۰
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد:

فرآورده های لبنی تست می شوند/ تقلب های احتمالی کشف می شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از راه اندازی آزمون اندازه گیری استرول های گیاهی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی این معاونت خبر داد.
فرآورده های لبنی تست می شوند/ تقلب های احتمالی کشف می شود
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، دکتر علیرضا مبارکی درخصوص اهداف راه اندازی این آزمون اظهار داشت: آزمون اندازه گیری استرول های گیاهی یکی از آزمون های مهم در زمینه کشف تقلب احتمالی در فرآورد ه های لبنی می باشد.
وی گفت: یکی از تقلب های رایج در فرآورده های لبنی، افزودن روغن های نباتی مانند روغن پالم به فرآورده هایی مانند ماست، پنیر، کره و روغن حیوانی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: این آزمون از دی ماه سال 1394 در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی به صورت آزمایشی راه اندازی شد و پس از تکمیل مستندات و تایید نهایی صحت نتایج به دست آمده، از خردادماه امسال به صورت عملی راه اندازی شده است.
انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdce7f8v.jh8nni9bbj.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما