تاریخ انتشار :شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۱۶
مسؤول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان گفت: اقرار سران جناح ها بعد از انتخابات نشان داد که شورای نگهبان به دنبال مسائل جناحی نیست و براساس قانون و شرع کاندیدا را محک می زند.
هجمه به شورای نگهبان در راستای ضربه زدن به ولایت فقیه است/ اقرار سران جناح ها به عملکرد مثبت شورا بعد از انتخابات
 به گزارش عصرهامون به ‌مناسبت 26 تیر ماه سالروز تاسیس نهاد مقدس شورای نگهبان در سال 1359 به سراغ مسؤول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان سیستان و بلوچستان رفتیم که محمد اسماعیل مجلسی نیز با تبریک سالروز شورای نگهبان به همه مردم ایران گفت: سابقه تشکل نهاد مقدس شورای نگهبان حداقل به دوران مشروطیت می رسید.
وی ادامه داد: هجمه بسیار سنگینی که توسط منور الفکران آن دوران کلید خورد علمای طراز اول جامعه را ترغیب کرد که برای اینکه مصوبات قانونی کشور که با جریان اسلام مطابقت داشته باشد مکانیسمی را برای کنترل مصوبات قانونی مجلس و تطبیق آن با شرع و قانون قرار دهند.
 
ریشه شورای نگهبان از صدر اسلام وجود داشته است
وی ادامه داد: بنده اعتقاد دارم ریشه شورای نگهبان نه تحت این عنوان اما از صدر اسلام وجود است، زیرا جریانی اسلامی با عنوان مرجعیت یا رهبریت همیشه بر مسائل اسلامی کنترل می کرده است و هر کجا این قوانین مغایر اسلام بود ورود پیدا کرده است.
مسؤول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان ادامه داد: بینش بسیار عمیق امام خمینی (ره) و استدلال ایشان از صدر اسلام باعث شد امام امت شاکله جدید شورای نگهبان را به گونه ای طراحی کردند که تا بعد از خود ایشان هم همچنان استوار و پایدار باقی بماند.
وی با بیان اینکه هجمه دشمنان به شورای نگهبان و ولایت فقیه اهمیت تفکر امام خمینی (ره) را عیان می کند گفت: هم در داخل کشور و خارج از کشور عده ای برای حذف و تضعیف شورای نگهبان و ولایت فقیه سازماندهی شده اند  مخالفت آنها هم نشان از درایت امام خمینی(ره) است.
 

اساس شورای نگهبان استفاده از نیروهای مردمی است
مجلسی با بیان اینکه بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای در سال 1379 دفاتر نظارت و بازرسی انتخابات در استان‌ها تشکیل شد اظهار داشت: ضرورت و حسایت موضوع نظارت، مقام معظم رهبری را ترغیب کرد که اجرای این ساختار سازمانی را ابلاغ کنند.
 
وی ادامه داد: افرادی که در دفاتر شورای نگهبان به کار گیری می شوند از شاکله مردمی هستند، ماموریت این دفاتر نظارت بر روند انتخابات و در سالهای غیر انتخاباتی هم رصد کلیه فعالیت های سیاسی مرتبط با مسائل انتخابات است.
مجلس ادامه داد: در هر سال دفاتر تحت نظر شورای نگهبان موظف هستند شبکه خود را پویا، پایدار و تحت آموزش های فصلی قرار دهند.
وی افزود: در 14 شهرستان استان سیستان و بلوچستان دفتر نظارت و بازرسی انتخابات فعال است و سه شهرستان میرجاوه، قصرقند و فنوج برای ایجاد دفتر نظارت و بازرسی انتخابات مجوز اخذ شده است.
 
ناظران دفاتر شورای نگهبان از بافت بومی شیعه و سنی سیستان و بلوچستان هستند
مسؤول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان با بیان اینکه کلیه شبکه نظارت از مردم است گفت: همه ناظران از بافت بومی منطقه شیعه و سنی تشکیل شده است.
این مسئول با تشریح وظایف شورای نگهبان گفت: ، اولا نظارت می شود بر قوانینی که مجلس تصویب می کند، امروز اگر به شورای نگهبان هجمه وارد می کنند در اصل این حمله به اصل ولایت است. ثانیاً ماموریت قانون گذاری و مرجع تفسیر قانون را بر عهده دارد. ثالثاً ماموریت نظارت بر قوانین نیز بر عهده شورای نگهبان قرار گرفته شده است که این مورد مانند تفسیر قانون در حوزه نظارت استصوابی تعبیر می شود.
وی افزود: در داخل بخشی بدون توجیه شورای نگهبان را مورد هجمه قرار می دهند و عده ای گمان می کنند وظیفه شورای نگهبان وقت محدود به انتخابات است، اگر همه نسبت به مامورت و وظیفه شورای نگهبان آگاه شوند برخورد ها تعدیل خواهد شد.
 

همه دلسوزان انقلاب اذعان کردند انتخابات 94 بی حاشیه ترین انتخاب استان بوده است
این مسئول افزود: البته عده ای که عناد دارند را نمی توان کاری کرد زیرا آنها برنامه های خود را از خارج از مرزها دریافت می کنند و مجبور هستند با تاکید دشمن به شورای نگهبان هجمه وارد کنند.
مجلس در خصوص ارزیابی از برگزاری دو انتخابات همزمان در اسفند 94 گفت: فی نفسه برگزاری همزمان انتخابات بد نیست اما نیازمند زیر ساخت هایی است و با نگاهی جدید می تواند اثر گذار باشد.
وی افزود: بنده ارزیابی بسیاری خوبی از انتخابات مجلسین خبرگان و شورای اسلامی در اسفند سال گذشته داشتم و همه همت آنها این بود که انتخابات به بهترین شکل برگزار شود، تقریبا همه دلسوزان نظام اذعان کرده اند که انتخابات اسفند 94 بی حاشیه ترین انتخابات بوده است.
 

شورای نگهبان طبق قانون و شرع کاندیدا را محک می زند
مجلس در خصوص ادعای برخی از افراد که می گویند شورای نگهبان در بررسی صلاحیت نامزدها جناحی عمل می‌کند گفت: این یک حرفی جاهلانه است، 300 نفر در انتخابات سیستان و بلوچستان ثبت نام کردند که بیش از دو سوم آنها برای اولین بار ثبت نام در انتخابات را تجربه کردند.
وی افزود: مردم دنبال خدمت هستند و افراد را براساس خدمت انتخاب می کنند، در مصاحبه های متفاوت گفتیم از این تعداد افراد نزدیک 80 نفر سابقه رد صلاحیت توسط مراجع چهارگانه را داشتند آیا توقع این است که این افراد تایید صلاحیت شوند؟ آیا این جناحی فکر کردن است؟
این مقام مسئول افزود: در روند رسیدگی به اعتراضات نشان دادیم آنهایی که عدم احراز بودند نزدیک به دو سوم آنها تایید صلاحیت شدند، همه اذعان داشتند بهترین دوره از لحاظ تایید صلاحیت بود.
وی افزود: وظیفه ما این است طبق قانون و شرع افراد را محک می زنیم و فرقی نمی کند این افراد از جناح راست باشند و یا چپ.
مجلس ادامه داد: اقرار سران جناح‌های سیاسی به علمکرد مطلوب شورای نگهبان بعد از اعلام نتیجه انتخابات نشان از حرکت صحیح این نهاد در مسیر انقلاب اسلامی است.
مسؤول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان بیان کرد: شورای نگهبان مانند گذشته همچنان بر مدار قانون حرکت می کند و از مسیر خود اندکی خارج نخواهد شد.
مجلس در پایان افزود: عمل به شرع و پیروی از قانون که هم شعار و هم در عمل در تمام لایه های شورای نگهبان سرلوحه است و همه اعضای شورای نگهبان به آن ملزم هستند.
 
 انتهای پیام// 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdccm0q4.2bqe48laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما