تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۳
علی اکبر جعفری گفت: در رسانه های انقلابی و شبکه های اجتماعی پویشی با عنوان #بلوچستان_جان_ایران جهت کمک و امداد به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان راه اندازی شده است.
پویش #بلوچستان_جان_ایران در شبکه های اجتماعی برای کمک به سیل زدگان/ بارندگی های اخیر بر اثر بی تدبیری ها برای محرومان مایه دردسر شد
به گزارش عصرهامون، علی اکبر جعفری مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دلگان پرس، با اشاره به وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: بازرسان بسیج سازندگی حول چند محور از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان بازدید داشته اند.
وی با بیان اینکه از شهرستان های سیل زده ایرانشهر، خاش و دلگان بازدید انجام شده است، افزود: هر چند که باران برای هر شهری و علی الخصوص در منطقه خشکی مانند سیستان و بلوچستان باید مایه رحمت باشد، اما بر اثر بی تدبیری ها برای این مردم محروم و مستضعف مایه دردسر و زحمت شده و رحمت پروردگار تبدیل به نغمت شده است.
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه علی رغم هشدارهای که قبل از بارش باران از طرف سازمان هواشناسی شده بود و پیش زمینه های قبلی که در خصوص سیلاب در این مناطق بود، تصریح کرد: اما با کمبود امکانات و یا بر اثر بی تدبیری ها نتوانسته بودند وظیفه خود را به نحو احسن انجام بدهند.
علی اکبر جعفری با اشاره به اینکه بعد از وقوع سیلاب اطلاع رسانی مردمی به خوبی انجام شده بود، اظهار کرد: در این راستا گروه های جهادی و بسیجیان از این امتحان ها هم مثل گذشته سربلند بیرون آمدند.
وی با بیان اینکه طبق گزارشات مردمی و تصاویر و اخباری که رسانه ها و پایگاه های خبری به صورت لحظه ای منتشر می کردند، اولین کسانی که پای کار آمدند همین گروه های جهادی بودند، اضافه کرد: در مرحله اول سیلاب 25 گروه جهادی که چیزی بالغ بر 800 نفر بوده است به مناطق سیل زده اعزام شده و به امدادرسانی و کمک مشغول شده اند.
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان بیان کرد: از نکات جالب توجه این بود که این گروه های جهادی که اکثر آنها از بومیان بوده اند، علاوه بر اینکه به کمک و امداد به مردم، دام و احشام مردم را هم نجات داده اند.
علی اکبر جعفری باتاکید بر اینکه علاوه بر آن پرسنل سپاه پاسداران هم از همان لحظات اولیه سیلاب به کمک سیل زدگان شتافته اند، گفت: تمام نواحی سطح استان امکانات خود را برای کمک به سیل زدگان آماده کرده بودند.
وی با اشاره به اینکه نواحی سیستان و بلوچستان با تجهیزات کامل، حتی سوله های صالحین و نمازخانه ها را برای اسکان سیل زدگان آماده کرده بودند، اظهار کرد: فرمانده هان سپاه در شهرستان ها این را به فرمانداری ها اعلام کرده بودند.
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان اضافه کرد: حتی برنامه ریزی هایی که انجام شده بود تا در خود این سوله ها و محل های اسکان داخل سپاه، تغذیه و خوارک سیل زدگان فراهم شده بود تا دستگاه های متولی و اجرایی کار اسکان سیل زدگان را انجام دهند.
جعفری با بیان اینکه بازدیدی که انجام شده بود تا از میزان خسارت ها بصورت حضوری بازدیدی انجام شود و فقط صرف به گزارش نباشد، افزود: در کنار آن هم برآوردی از اینکه چگونه بتوانیم گروه های جهادی کشوری و کمک ها و مساعدت های مردمی را به سمت و سوی مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان جهت دهی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در سایت های بسیج سازندگی، رسانه های انقلابی و شبکه های اجتماعی پویشی با عنوان #بلوچستان_جان_ایران جهت کمک به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: این پویش تاکنون به خوبی جواب داده است و تبلیغاتی خوبی انجام شده است.
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان ادامه داد: برنامه ریزی هایی برای اعزام گروه های جهادی کشوری به منطقه سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان انجام شده است که امیداواریم این گروه های جهادی تا قبل از نوروز در این مناطق حضور پیدا کنند.
جعفری با اشاره به اینکه با تلفیق گروه های جهادی بومی با گروه های کشوری و با کمک مسوولان مناطق سیل زده بازسازی شود، اضافه کرد: حداقل با این کمک ها، تسکینی بر آلام و دردهای مردم محروم و مستضعف جنوب سیستان و بلوچستان انجام شود.
وی با بیان اینکه بسیاری از مردم این منطقه علاوه بر اینکه محرومیت دامنگیر آنها است و حتی برای ارتزاق روزانه خود دچار مشکل هستند، تصریح کرد: کمکهایی به سیل زدگان از طرف دستگاه های امدادی شده بود، اما با توجه به سردی هوا، اسکان در چادر با پتو و بدون امکانات کفاف سیل زدگان را می کند.
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان با تاکید بر اینکه مجموعه های اجرایی خود شهرستان دلگان معلوم بود آنچه که در توانشان بوده است بکارگیری کرده اند، افزود: اما باید امکانات ابزاری و امدادی از مرکز استان سیستان و بلوچستان به شهرستان ارسال شود.
جعفری اضافه کرد: با این حجم گسترده سیلاب و امکانات اندکی که شهرستان دلگان دارد، قطعا جوابگو نیست و باید به این منطقه محروم و مستضعف کمک شود.
وی ادامه داد: گله و سکایتی که اکثر مردم سیل زده شهرستان دلگان داشته اند، به غیر از مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان و مسوول بسیج سازندگی سپاه سلمان استان، تاکنون که نوزده روز از سیلاب می گذرد، هیچ مسوول دولتی از مناطق سیل زده بازدید نکرده است.
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: انتظار این است که مسوولان دولتی کشوری و استانی یا خودشان و یا معاونین خود را جهت بازدید به منطقه سیل زده اعزام کنند.
علی اکبر جعفری با بیان اینکه وظیفه ما خدمت رسانی به مردم محروم و مستضعفین است، اضافه کرد: هر چند وظیفه اصلی بر عهده متولیان امر در دولت و دستگاه های اجرایی است.
خبرنگار مجید بامری
انتهای پیام/8306 https://www.asrehamoon.ir/vdcao6no.49nuw15kk4.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما