ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> حضرت زینب (س) با جمله ما رایت الا جمیلا دشمن را به ذلت کشاند | عصر هامون
تاریخ انتشار :جمعه ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۲۲
معاون تهذیب حوزه علمیه سفیران هدایت دلگان:

حضرت زینب (س) با جمله "ما رایت الا جمیلا" دشمن را به ذلت کشاند

حجت الاسلام والمسلمین نجف بامری گفت: حضرت زینب (س) با جمله "ما رایت الا جمیلا" دشمن را در اوج تکبر و سرمست از پیروزی ظاهری به ذلت می‌کشاند.
حضرت زینب (س) با جمله "ما رایت الا جمیلا" دشمن را به ذلت کشاند
به گزارش عصرهامون، حجت الاسلام والمسلمین نجف بامری معاون تهذیب حوزه علمیه سفیران هدایت دلگان در گفتگو با دلگان پرس ضمن تسلیت ایام به مناسبت سالروز وفات حضرت زینب (س) اظهار کرد: برای شخصیت حضرت زینب (س) القاب زیادی ذکر شده که یکی از آن القاب  «عالمه غیر معلمه» است.
وی با بیان اینکه از یک جهت شاید ریشه این موضوع را بتوان از حیث وراثت بررسی کرد، افزود: ایشان از یک سو در دامن حضرت زهرای اطهر(س) و پدر بزرگوارشان حضرت علی(ع) پرورش یافته و از سوی دیگر عالمه بودن آن حضرت را باید در مقام -ولیة الله- بودن حضرت زینب (س) بررسی کرد.
معاون تهذیب حوزه علمیه سفیران هدایت دلگان تصریح کرد: حضرت زینب (س) ولی خداست و به مقام ولایت الهی رسیده است، لذا همه ویژگی‌ها و صفات آن حضرت مانند شریکة الحسین، نائبة الزهرا، عقیله بنی هاشم و غیره قابل تبیین خواهد بود. 
حجت الاسلام والمسلمین نجف بامری اضافه کرد: در موضوع شیوه اقناعی حضرت زینب(س) در مواجهه با دشمن آمده است که بنی‌امیه بعد از واقعه عاشورا تبلیغاتی را ترتیب داد که بتواند خود را از این جنایتی که در کربلا انجام داده است تبرئه کند.
این کارشناس حوزوی با بیان اینکه حضرت زینب(س) تربیت شده مکتب فاطمی و علوی است، گقت: روش ایشان در مواجهه با دشمنان اسلام  همان روش پدر و مادر بزرگوارشان است. به طوریکه ما می‌بینیم حضرت امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه و حضرت زهرا(س) در خطبه فدکیه وقتی می خواهند با کسانی که در قالب اسلام بر علیه اسلام عمل می‌کنند، برخورد کنند به قرآن استناد می کنند.
وی با تاکید بر اینکه چون قرآن وفاق مشترک بین فرقه‌های مختلف اسلامی است،اضافه کرد: در خطبه حضرت زینب(س) در مجلس یزید یا عبیدالله می‌بینیم که استناد به قرآن حرف اول را می‌زند.
حجت الاسلام والمسلمین نجف بامری با اشاره به اینکه وقتی به حضرت امیر (ع) عرض می‌کنند پیامبر(ص) را توصیف کنید ایشان می‌فرمایند «خُلقُه القرآن»، یعنی خُلق پیامبر قرآن بود، بیان کرد: علی (ع) که به تعبیر قرآن نفس پیامبر(ص) است خُلق او هم خُلق قرآن است؛ لذا حضرت زینب(س) تربیت شده همین مکتب است و با این روش هیمنه دشمن را شکست.  
معاون تهذیب حوزه علمیه سفیران هدایت دلگان ادامه داد: در مورد جمله زیبای آن پیام رسان حادثه عاشورا -ما رایت الا جمیلا" - آمده است که حضرت زینب با این جمله دشمن را در اوج تکبر و سرمست از پیروزی ظاهری به ذلت می‌کشاند.
این کارشناس حوزوی با بیان اینکه در این جمله نکات دقیقی نهفته است، آن چیزی که دیده می‌شود فقط و فقط زیبایی است و چیز دیگری غیر از آن دیده نمی‌شود، افزود: علاوه بر صلابت حضرت زینب(س) استناد ایشان به آیات قرآن باعث شکسته شدن دشمن شد.
حجت الاسلام والمسلمین نجف بامری خاطرنشان کرد: در جامعه امروز هم اگر قرآن در مواجهه با فرقه‌ها و جریان‌های مختلف مستمسک ما قرار بگیرد، آنها را خلع سلاح خواهد کرد.
انتهای پیام/8306
https://www.asrehamoon.ir/vdci3pa3.t1apw2bcct.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما