تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۵۹
استاد دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: در کمتر از 70 روز توانستیم امر رهبر انقلاب را تحقق بخشیم و اکنون روزانه 400 هزار تومان سود دریافت می کنیم.
اجرای امر رهبری در کمتر از 70 روز توسط استاد دانشگاه/ اشتغال زایی برای 212 خانوار/ استاد دانشگاه: "ما می توانیم" را به اثبات رساندیم
غلامرضا نوری کار آفرین سیستان و بلوچستان در حاشیه نمایشگاه اقتصاد مقاومتی که در بسیج دانشجویی زاهدان برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی عصرهامون با بیان اینکه محصولاتی که اکنون در این نمایشگاه ارائه دادیم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: سال ها به دنبال این کار بودیم تا اینکه مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مردم نهاد تاکید کردند و از مردم خواستند تا در کنار دولت وارد صحنه شوند.
 
وی با اشاره به تجربه وقابلیت در این کارها، افزود: با برخی دوستان در قالب شرکت های دانش بنیان کار را آغاز کردیم و در نهایت بعد از ماه ها پیگیری هیچ گونه تسهیلاتی علی رغم وعده مسئولین و بانک ها به ما داده نشد.
 
نوری اضافه کرد: با کمک مردم در 10 اسفند پروژه آغاز به کار کرد و 20 اسفند اولین محموله جوجه شترمرغ و 23 اسفند مبدل شترمرغ ها وارد شد که با گذشت کمتر از 70 روز 34 محصول در این نمایشگاه ارائه و بیش از 35 خبر علمی از کارهای تحقیقاتی نیز منتشر شد.
این کارآفرین سیستانی صنعت شترمرغ را پرسودترین صنعت دانست و خاطر نشان کرد: در سیستان و بلوچستان این صنعت به صورت علمی و کاربردی انجام نشده به همین دلیل زمین گیر شده است.
 
عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان صنعت شترمرغ را شامل پرورش جوجه، پرواربندی ، مولد ، تخم و جوجه کشی و بال دانست و گفت: در این بخش ها در استان مشکل داشتیم لذا با کمک مردم توانستیم 2 میلیارد تومان امکانات و دستگاه وارد کنیم که در حال حاضر 11 خانواده شترمرغ و 36 قطعه شترمرغ داریم.
 
نوری با بیان اینکه تا کنون بهره برداری انجام ندادیم و در شرف بهره برداری هستیم، خاطر نشان کرد: با این وجود با توجه به شرایطی که داشتیم هزینه جاری مزرعه روزانه 25 هزار تومان بود که در آمد آن 650 هزار تومان یعنی روزانه 400 هزار تومان سود مزرعه ای می باشد که هنوز کامل نشده است.
وی از دیگر محصولات این مزرعه پرورش 50 قطعه قرقاول، 500 قطعه کبک، بلدرچین، جوجه محلی و عسل عنوان و اظهار داشت: کار آفرینانی که موفق به فروش محصولات خود نمی شوند محصولات خود را برای فروش به این موسسه بیاورند تا محصولاتشان را خریداری می کنیم.
 
این استاد دانشگاه هدف از خریداری محصولات شهروندان را عدم قطع زنجیره تولید دانست و گفت: شهروندان می توانند به بسیج دانشجویی زاهدان واقع در خیابان بزرگمهر و یا به همکاران ما در سطح مدارس مراجعه کنند.
 
این کار آفرین سیستانی در خصوص اشتغال زایی گفت: در حال حاضر دو نفر به صورت مستقیم در این صنعت کار می کنند و 212 خانوار نیز تحت پوشش این موسسه قرار گرفتند  و با پرورش بلدرچین ماهانه 700 هزار تومان سود دریافت می کنند.
نوری برنامه آینده این موسسه را تحت پوشش قرار دادن 6 هزار خانوار عنوان کرد و افزود: ما یک موسسه هستیم که "ما می توانیم" را به اثبات رساندیم لذا از جوانان و شهروندانی که قصد ورود به این کار را دارند می توانند به این موسسه مراجعه کنند و نتایج اقدامات ما را از نزدیک ببینند.
 
وی ادامه داد: ما توانستیم مزارع نمونه ای در استان های سنندج، کرمانشاه، همدان، قم ، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و مازندران دایر کنیم و به صورت شبکه ای در ارتباط باشیم.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: مرکز اموزش ،تحقیقات و فناوری گل نرگس  یک مزرعه کوهستانی نیز جهت تولید عسل دارد که حدود 500 کندو در این مزرعه وجود دارد و در طول سال با توجه به تغییر فصل محصولاتی با طعم های مختلف از این مزرعه گل عرضه می کنیم.
 انتهای پیام
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcbg5b9.rhbazpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما