تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۳
فرمانده مرکزبهداری رزمی جنوب شرق نیروی زمینی سپاه گفت: در راستای ارائه خدمات حوزه بهداشت و درمان به بیماران در مناطق محروم سیستان وبلوچستان توسط تیم پزشکی جهادگر مستقر در بیمارستان شهدای هیرمند 34 هزار و 194 نفر خدمات رایگان دریافت کردند.
ارائه خدمات رایگان به بیش از 34 هزار بیمار در منطقه مرزی هیرمند/ از توزیع 380 عینک طبی تا انجام 271 عمل جراحی
سرهنگ غلامعلی کفاش در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون در خصوص رویکرد درمانی اخیر بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: این طرح در قالب افزایش کیفیت کار و بهره وری و شناسایی بیمارانی است که مستحق مند تر از سایرین بوده و توان انتقال به بیمارستان های صحرایی را ندارند.
وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: با راه اندازی طرح اعزام گروه جهادی پزشکی نیروی زمینی سپاه مقرر شد بیمارستان هایی که راه اندازی و تجهیز شده اما کادر پزشکی، تخصصی و پیراپزشکی آنها کامل نیست مورد استفاده قرار گیرند از جمله بیمارستان ولایت راسک که در اردیبهشت ماه یک گروه فوق تخصصی در آنجا مستقر و اقدام به ارائه خدمت به بیماران در مناطق محروم کرد.
این مسئول خاطر نشان کرد: در همین راستا در آبان ماه امسال نیز یک گروه فوق تخصص از بیمارستان حضرت بقیه الله به بیمارستان شهدای شهرستان هیرمند منتقل شد که حدود 45 نفر کادر فوق تخصصی، متخصص و دندانپزشک در این طرح حضور یافته و در مدت یک هفته اقدام به ویزیت و درمان بیماران کردند.
 

وی بیان کرد: برای اجرای این طرح از سه ماه قبل جلساتی با دانشگاه علوم پزشکی زابل برای غربالگری بیماران برگزار کرده ایم تا به کمک آنها و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های هیرمند، زهک، نیمروز و هامون و به همراه فرمانده هان سپاه و مسئولین بهداری بحث غربالگری را شروع کنیم؛ در ادامه این طرح به ورز داخل روستا کلیه بیمارانی که نیاز به ویزیت و تخصصی یا عمل داشته باشند را شناسایی و به پزشک بهداشتی درمانی روستا معرفی می کند که پزشک پس از بررسی اسناد و پرونده ها، فرم ارجاع صادر کرده که بیمار نیاز به چه نوع درمانی دارد.
کفاش بیان کرد: حُسن این کار گروه جهادی شناسایی افرادی است که واقعا توانایی انتقال به بیمارستان های صحرایی یا دانشگاهی را ندارند لذا در این طرح کلیه افرادی که برای درمان مراجعه می کردند قبلا به پزشک مراجعه کرده بودند اما به دلیل نداشتن بنیه مالی توان درمان و عمل نداشتند که کلیه هزینه این عمل ها توسط سپاه پاسداران پرداخت و برای بیماران از صفر تا صد به صورت رایگان بوده است.
 

وی ادامه داد: جراحی های عمومی بیماران شهرستان هیرمند در بیمارستان نبی اکرم(ص) زاهدان و جراحی های چشم پزشکی هم در بیمارستان خیریه الزهرا(س) زابل  که مربوط به آیت الله سیستانی است، انجام شده به گونه ای که از 81 عمل جراحی در این بیمارستان  5 مورد آن که نیاز به پیوند قرنیه داشتند به چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان و دو مورد هم به بیمارستان حضرت بقیه الله تهران اعزام شدند.
فرمانده مرکزبهداری رزمی جنوب شرق نیروی زمینی سپاه با اشاره به اینکه 34 هزار و 194 نفر از مردم منطقه خدمات درمانی رایگان ارائه کردند، ادامه داد: دراستقرار یک هفته ای این تیم پزشکی 271 عمل جراحی، توزیع 380 عینک طبی، انجام 4 زایمان، ارائه دو هزار و 500 بسته بهداشت دهان و دندان بین دانش آموزان مدارس انجام شده که 151 جراحی در هیرمند، 30 مورد در بیمارستان نبی اکرم(ص) و 81 عمل جراحی چشم بوده است که در این راستا نیز تعدادی ازبیماران خاص برای درمان به بیمارستان حضرت بقیه الله تهران اعزام شدند.
 

وی عمده بیماری هایی که در این مدت بر اساس سه ماه غربالگری در پنج شهرستان منطقه سیستان مورد ارزیابی قرار گرفته بود را شامل بیماری های تنفسی و ریوی، سل، بیماری های چشمی خصوصا کاتاراگ، کم خونی و سوء تغذیه به ویژه بین بانوانو بعضا هم کم خونی های مادرزادی در سنین پایین عنوان کرد.
کفاش در ادامه از حضور 12دندانپزشک در هیرمند خبر داد و گفت: برای انجام خدمات دندانپزشکی نیز 4 یونیت دندانپزشکی سیار از زاهدان و 3 یونیت از مرکز درمانی هیرمند بوده که پزشکان به صورت دو شیفت تا پاسی از شب به بیماران خدمات درمانی رایگان ارئه می کردند؛ همچنین یک گروه آموزشی دندان و دهان در مدارس نیز اعزام شدند که دو هزار و 500 بسته بهداشتی خاص دندانپزشکی به صورت رایگان توزیع کرده و آموزش های لازم در این خصوص را ارئه داده اند.
 

فرمانده مرکزبهداری رزمی جنوب شرق نیروی زمینی سپاه ارزش کل خدمات ارائه شده در این یک هفته را حدود 25 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: کلیه این هزینه ها برای بیماران رایگان بوده و سپاه پاسداران آن را پرداخت کرده است.
به گزارش عصرهامون، این مرحله 45 از حضور گروه جهادی پزشکانی بودند که در قالب بیمارستان های صحرایی سپاه پاسداران در مناطق محروم استان پهناور سیستان وبلوچستان اقدام به ویزیت و درمان رایگان بیماران در مناطق دورافتاده کرده اند.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcd5s0n.yt0n96a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها