تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۰
جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با بیان ارایه خدمات رایگان به زوار پاکستانی تاکید کرد: تکریم و پذیرایی از زائرین با تکیه بر توان مردمی و خیرین شیعه و سنی انجام شده است که این اقدام اوج ارادت به اهل بیت و میهمان نوازی مردم این استان را نشان می دهد.
ورود بیش از 33 هزار نفر زائر پاکستانی/ به همت خیرین شیعه و سنی ارائه کلیه خدمات به زایران اربعین رایگان است
سرهنگ محمد ناظری در گفت و گوی تفصیلی با خبرنگار عصرهامون در خصوص تشریح اقدامات و خدمات انجام شده به زائران اربعین حسینی اظهار داشت: خدا را شاکریم که در دو سال اخیر توانستیم خدمتگذاری زائران اربعین حسینی را از کشور پاکستان انجام دهیم، این توفیقی است که باید آن را شاکر باشیم.
وی افزود: سپاه در کنار کارهای مردم یاری و محرومیت زدایی که در سطح استان انجام می دهد در حوزه تکریم و استقبال از زائران پاکستانی نیز ورود پیدا کرده و در کنار نیروهای مردمی، سران طوایف شیعه وسنی و دیگر نهادها به فعالیت پرداخته است.
وی با تاکید بر اینکه سپاه پاسداران "به دنبال آرم نیست و به دنبال آرمان است" بیان داشت: بسیاری از خدمات سپاه پاسداران که در استان درحال انجام است تنها برای خدمت رسانی به مردم محروم منطقه و آرمانگرایی بوده است نه برای تبلیغ آرم و این خدمت رسانی را جزی از رسالت خود می داند.
سرهنگ ناظری اضافه کرد: سپاه پاسداران با کمک  و همکاری نیروهای جبهه مردمی بسیج، نیروهای قرارگاه خاتم و الاوصیا، سازمان اوقاف و امور خیریه، جمعیت هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی و آستان قدس, اداره راهداری و پایانه ها در حال خدمت رسانی به زوار هستند و توانسته اتحاد و انسجام میان سازمانها و خیرین شیعه و سنی را ایجاد کند.

وی با تاکید بر اینکه مرز میرجاوه در خصوص ورود زائران غیرایرانی اربعین حسینی بالاترین آمار را در بین سایر مرزهای کشور دارد خاطر نشان کرد: در کل کشور 6 گذرگاه برای ورود زائران در نظر گرفته شده که یکی از آنها  مرز میرجاوه در سیستان و بلوچستان با بیشترین آمار ورود زایران غیر ایرانی است.
وی افزود: سال گذشته 120 هزار زایر از مرز میرجاوه وارد خاک ایران شدند که از این تعداد بیش از 22 هزار نفر زائر اربعین حسینی(ع) بودند.
سرهنگ ناظری با تاکید بر اینکه مرز میرجاوه ده برابر سایر مرزها زایر غیر ایرانی دارد خاطر نشان کرد: طبق هماهنگی ها و برنامه ریزهای انجام شده از ابتدای محرم تا اول آبان ماه 96 ، 17 هزار زائر عتبات داشتیم اما از آنجا که اساس کار ما برای زایرین اربعین است از ابتدای آبان ماه ستاد اربعین تشکیل و در مرز میرجاوه و زاهدان فعال شده است.
 جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: 5 موکب متشکل از نیروهای مردمی منطقه اعم از شیعه و سنی؛  پایوران و نیروهای بسیجی سیستان و بلوچستان در شهرستانهای میرجاوه، زاهدان،  نصرت آباد، سفیدابه و شلمچه در حال فعالیت و ارائه خدمت به زائرین اربعین حسینی هستند و تمامی امکانات موجود را برای هر چه بهتر برگزار شدن این تکریم در اختیار زائران قرار می دهند.
وی در خصوص برنامه های بین راهی زائران گفت: در مسیر رفت و برگشت زائرین در شهرستانهای کرمان، سیرجان، گچساران، خوزستان، رفسنجان، یزد، کاشان، قم، نیشابور، مشهد مقدس، تربت حیدریه،  بیرجند، نهبندان و سفیدابه  هماهنگی های لازم انجام شده تا موکب هایی در مسیرهای رفت و برگشت زایران ارائه خدمات کنند تا زایران با مشکلی روبرو نشوند.
وی بیان داشت: از ابتدای محرم الحرام تا 14 آبان ماه 96 طبق آمار ارائه شده بیش از 33 هزار زائر وارد خاک ایران شدند که رشد 30 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
وی در تشریح خدمات بهتر به زایران اربعین حسینی تصریح کرد: 15 کمیته در ستاد اربعین سپاه سلمان استان سازماندهی شده اند و کمیته های آنها نیز فعال هستند و قبل از آغاز فعالیت ها، استان های معین را مشخص کرده و یک شماره حساب برای واریز کمک های نقدی خیرین و سازمان ها و نهادها قرار دادیم و خوشبختانه مردم شیعه و اهل سنت کمک های بسیار خوبی در این خصوص انجام داده اند.
سرهنگ ناظری بیان کرد: در امر خدمات رسانی به زائران در شهرستان های زاهدان و میرجاوه 120 نفر بسیجی و 110 پایور، 700 نفر از نیروهای جبهه مردمی قرارگاه خاتم و الاوصیا نیز برای ارائه خدمات به زائران شبانه روزی در حال فعالیت هستند.
این مقام مسئول استقبال، تکریم، تغذیه، بهداشت و درمان، امنیت، حمل و نقل و امور فرهنگی را از جمله خدمات سپاه پاسداران به زائرین دانست و تصریح کرد: اعزام روحانی و طلبه و ارائه فیلم های مذهبی ترجمه شده و ارائه بسته های فرهنگی و اسباب بازی ویژه کودکان از دیگر خدمات ارایه شده به زایران حسینی بوده است.
وی با تاکید بر اینکه تمام خدماتی که به زایران ارائه می شود به صورت کاملا رایگان و با اتکا به توان مردمی و خیرین شیعه و سنی است افزود: از آنجا که سپاه پاسداران وصل به اقیانوس متلاطم و میلیونی بسیج است و خود را از بطن مردم می داند و مردم علاقه خاصی به سپاه دارند، در سال های آتی نیز آمادگی داریم همانند دو سال اخیر تکریم و پذیرایی از زائران پاکستانی را با تکیه بر توان مردمی و خیرین بسیجی شیعه و سنی انجام دهیم.
سرهنگ ناظری اضافه کرد: علی رغم اینکه هزینه  جابجایی زائران اربعین حسینی به سمت مرز در برخی از استان ها دو برابر شده است، اما با پیگیری و همکاری مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل که انجام داده ایم همان مبلغ سال گذشته از زائران دریافت می شود، بعضا مسیر هایی به مثل میرجاوه تا زاهدان نیز رایگان جابجا شده اند.
این مقام مسئول ضمن اعلام آمادگی صد در صدی از زایران اربعین در روزهای آینده گفت: هماهنگی های لازم با ادارات و مساجد و حسینیه ها و سالنهای ورزشی و ... انجام شده تا در صورت لزوم از ظرفیت آنها برای اسکان زایران انجام شود.
وی نبود زیر ساخت مناسب برای اسکان زایران پاکستانی، سرویس های بهداشتی، ایجاد مشکل توسط نیروهای گذرنامه پاکستان  و کمبود نیرو  در اداره گذرنامه صفر مرز پاکستان را از جمله مشکلات موجود در اعزام زایران از پاکستان به ایران دانست و گفت: عمده مشکلات به دولت پاکستان و آن سوی مرز برمی گردد، دولت پاکستان به دلایل مختلف عمدی و غیر عمدی نتوانسته آن گونه که باید و شاید خدمات قابل توجهی را به زائران ارائه کند.
 وی در پایان تاکید کرد: در این سوی مرز  نیز امیدواریم مسئولان،  پایانه مرزی میرجاوه و زائر سرای امام رضا(ع) شهر زاهدان را به گونه ای مهیا کنند تا با توجه به کثرت زائرانی که در این منطقه داریم، با مشکل در سالهای آینده در زمینه زیرساخت ها روبرو نشویم.
  https://www.asrehamoon.ir/vdchwknw.23nwqdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما