تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۲۴
کمب چابهار به عنوان بزرگترین سکونت گاه غیر رسمی کشور با تعلل ادارت راه و شهرسازی و آب و فاضلاب شهری و روستایی مواجه است.
حاشیه نشینی،دروازه ملل،بندر اقیانوسی ایران، شهرداری،راه و شهرسازی، عکس اینترنت
حاشیه نشینی،دروازه ملل،بندر اقیانوسی ایران، شهرداری،راه و شهرسازی، عکس اینترنت
به گزارش عصرهامون، تنها بندر اقیانوسی ایران اگر چه به سبب نزدیکی به مسیرهای اصلی تجارت جهانی و برخورداری از موقعیت جغرافیایی حساس و مناسب در مدخل اقیانوس هند و مسیر دریایی بین‌المللی، "دروازه ملل" خوانده می‌شود و بهترین کریدور جهانی برای اتصال دو کانون جمعیتی جهان با بیش‌ از یک میلیارد و 400 میلیون نفر جمعیت است، اما پایین‌ترین شاخص‌های توسعه انسانی در کشور را دارد.
گفته می شود حاشیه نشینی یکی از جدی ترین معضلاتی که سال هاست گریبان گیر شهرستان چابهار است؛ موضوعی که رابطه مستقیم با اقتصاد، توسعه و امنیت دارد.
 
بزرگترین سکونتگاه غیر رسمی کشور زیر غبار فراموشی
در این زمینه بیش از 10 سال است که کمب چابهار به عنوان بزرگترین سکونتگاه غیر رسمی کشور توسط مسئولین نامگذاری شده است تا شاید دلیلی بر کم کاری ها اهمال مدیریت ضعیف ادارت مربوطه باشد.
 

یکی از اهالی کمب چابهار اظهار کرد: از آنجایی که شغل من کارگری است و حقوق چندانی نمی‌گیرم، مجبورم هر دو هفته یک بار تانکر آب شربی به قیمت 25 هزار تومان خریداری کنم که مشکلات بهداشتی بسیاری برای من و اعضای خانواده ام در پی دارد.
عذیر بلوچ با اشاره به قراردادهای مسکن و شهرسازی چابهار برای زمین های کمب افزود: هر متر زمین در کمب چابهار حدود 50 هزار تومان عوارض شهرسازی هزینه برمی دارد که قابل قبول است ولی مشکل اساسی رسیدگی ضعیف اداره مذکور به این منطقه است به طوری که کارشناس مسکن و شهرسازی هفته ای یکبار برای بازدید و ثبت اوامر اداری به کمب می آید که باعث کندی ساماندهی در منطقه شده است.
 
پاس کاری ادارات آب و فاضلاب درد مردم منطقه را دو چندان کرده است
​در تماسی که خبرنگار چهاربهاران با دهیار کمب داشت، وی اظهار کرد: حدودا 40 کیلومتر از معابر کمب بازگشایی شده است که باپیگیری های انجام شده و تخصیص تیربرق برق رسانی خواهد شد ولی پاس کاری ادارات آب و فاضلاب شهری و  روستایی درد مردم منطقه را دو چندان کرده است.
 
 
اداره آب و فاضلاب جوابگوی مردم نیست
​سعید زین الدینی با اشاره به تعلل اداره مسکن و شهرسازی برای ساماندهی کمب ادامه داد: قراردادها و ساماندهی به وسیله راه و شهرسازی انجام می شود ولی با کندترین سرعت؛ داد بسیاری از مردم را درآورده است همچنین مردم برای لوله کشی منطقه به آب و فاضلاب مراجعه می کنند که بدون پاسخ به حال خود رها شده و مایوس بر می گردند.
 

وی در خصوص آبرسانی به کمب افزود: مردم این منطقه با آب زیرزمینی امرار و معاش می کنند به طوری که با حفر پنج چاه 50 متری به وسیله هر تانکر به قیمت 25 هزار تومان آبرسانی می شوند و زندگی مرفه و بدون مشکل وجود ندارد.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfy0dycw6dxva.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما