تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۳
دو دختر دانشجو دارد اما فقط ترجیح می دهد گاهی برای آنها مادری کند زیرا اعتیاد از او زنی ساخته که دیگر اعتقادی به خانه و خانواده ندارد.
اعتیاد، طلاق،مواد مخدر
عکس اینترنت
اعتیاد، طلاق،مواد مخدر عکس اینترنت
به گزارش عصرهامون، انتهای خیابان آزادی زاهدان از میدان کارگر به سمت خیابان مجدیه و شیرآباد به وضوح می توان زنان و مردان معتادی را دید که در ملا عام بدون هیچ واهمه ای در حال تزریق مواد مخدر هستند.
پیر و جوان، دختر و پسر ندارد این افراد اغلب کارتن خواب هستند و کیسه ای از نان خشک، ضایعات آهنی یا مواد پلاستکی را با خود حمل و نقل می کنند هرکجا که نیاز باشد توقف کرده و خود را بنا به مواد مصرفی همیشگی شان کوک می کنند.
در این میان آنچه از همه زجر آور تر است زنی جوان است که اعتیادش باعث ترد او از کانون گرم خانواده شد. این را طیبه مادر 35 ساله زاهدانی به خبرنگار اجتماعی عصرهامون می گوید که در دام این بلای خانمان سوز گرفتار شده است.
در حالی که زیر شالی کهنه و ژولیده پولیده چهره اش را مخفی می کند، ادامه می دهد: همراهی با دوست ناباب باعث شد تا از سرکنجکاوی به کشیدن مواد مخدر روی بیاورم تا حس و حال یک معتاد خمار را برای یکبار هم که شده درک کنم.
اما این کنجکاوی بلای جانش شد تا اینکه خانه و کاشانه اش را از دست داد به گونه ای که همسرش پس از اینکه از ترک دادن وی ناامید شد اقدام به جدایی و طلاق کرد.
حالا پانزده سال است که این مادر 35 ساله در دام دیو اعتیاد گرفتار شده و در آرزوی بودن با خانواده اش در حسرت به سر می برد.
می گوید دو فرزند دختر دارد که هر دو دانشجو هستند، در حسرت دیدارشان است و از روزهایی که برایشان گاهی مادری می کرده پشیمان است و دوست دارد عقربه های ساعت در دل تاریخ عقب رفته تا اشتباهش را جبران و برای فرزندانش واقعا مادری کند اما حال کنونی وی، از او زنی ساخته که دیگر اعتقادی به خانه و خانواده ندارد و خرج مصرف مواد مخدر را با فروش ضایعات آهنی، شستن لباس های مردم و جمع آوی کارتن های میان زباله ها به دست می آورد.

اعتیاد، فقر و بیکاری مهمترین آسیب ها و مشکلات اجتماعی
مریم یازرلو کارشناس ارشد علوم اجتماعی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه اعتیاد، فقر و بیکاری از آسیب ها و مشکلات اجتماعی به شمار می روند، اظهار کرد: این عوامل با ساختار و عرف جامعه تعارض دارند و این تعارض ساختاری در کارکردهای جامعه اختلال ایجاد می کند.
وی این کارکردهای نامنظم و مخل را حاصل خروجی کارکردهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه دانست و ادامه داد: اعتیاد ناشی از کارکردها نامنظم و خروجی ناموفق به خصوص در عرصه فرهنگ و جامعه نخستین شخص یعنی خانواده است بنابراین این مشکلات عمدتا ریشه فرهنگی دارند و علاج آن را در اصلاح الگوهای زندگی سنتی است.
کارشناس ارشد جامعه شناسی تغییر الگوهای زندگی در بین خانواده های چابهاری را بهترین راه حل برای ریشه کن کردن اعتیاد به این نوع از مواد مخدر دانست و افزود: الگوهای رفتاری ما متاثر از فرهنگ و سنت است و با تغییر این الگوها بسیاری از مسائل و مشکلات فرهنگی نیز مرتفع خواهند شد.
وی ادامه داد: شهرستان چابهار از پتانسیل های بسیار متنوعی در زمینه شغل برخوردار است، مشکل اصلی در این منطقه فقر فرهنگی است.


انتهای پیام/

 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcji8eviuqeyhz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها