تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۳
در حالی زمزمه ها حکایت از گرانی برخی از نانوایی ها در سطح استان پهناور سیستان وبلوچستان دارد که از یک سو شاهد افزایش قیمت نان و از سوی دیگر با گلایه های مردمی مبنی بر بی کیفیتی این قوت غالب در سفره ها روبرو هستیم.
نارضایتی مردم از کیفیت و قیمت نان در سیستان وبلوچستان
نارضایتی مردم از کیفیت و قیمت نان در سیستان وبلوچستان
به گزارش عصرهامون، نان در حالی قوت غالب در فرهنگ و سفره ایرانی‌ها محسوب و نقش بسیار پررنگی را ایفا می کند که حتی به نشانه برکت، همیشه پای ثابت سفره‌ها بوده، فرقی هم نمی‌کند که این سفره در بالا یا پائین شهر پهن شده باشد.
در همین راستا در هفته های اخیر زمزمه هایی از گرانی برخی از نانوایی ها در سطح استان پهناور سیستان وبلوچستان به گوش می رسد به گونه ای که در شهرستان دلگان برخی از نانوایی ها اقدام به پخت نان نکرده و تعطیلی این مراکز باعث بی‌نظمی و برآورده نشدن نیازهای واقعی شهروندان شده بود.
علی ای حال گلایه های رسیده از سمت شهروندان به این سمت هدایت می شود که از یک سو شاهد بی کفایتی پخت نان در برخی از نانوایی ها و از سوی دیگر شاهد افزایش چراغ خاموش قیمت نان در برخی از شهرستان ها هستیم که این اقدام گلایه و نارضایتی مردم در استان را در پی داشته است.
در همین راستا علیرضا نورا معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار در کارگروه گندم،آرد و نان استان با بیان اینکه قیمت نان در سیستان و بلوچستان افزایش ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت نان نداریم.
 

 
 به گفته این مسئول، چنانچه در صورت لزوم افزایش قیمتی هم داده شود قطعا برابر ابلاغیه ریاست محترم جمهوری که حداکثر ۱۰% تعیین شده، خواهد بود.
نورا با اشاره به اینکه امسال هیچگونه افزایشی در زمینه قیمت نان نداشته ایم، ادامه داد: اتحادیه پیشنهاد افزایش قیمت نان را داده که این درخواست در قالب قانونی در حال بررسی کارشناسی است، بر این اساس با توجه به افزایش ساعات کار خبازی ها و جهت تامین سوخت مورد نیاز و افزایش سوخت مصرفی،شرکت نفت موظف است بر اساس مصوبه این کارگروه همکاری لازم را در جهت افزایش سوخت از 6 و نیم لیتر به ٧ و نیم لیتر با واحدهای خبازی داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری استاندار در ادامه به نقش سبوس در ارزش غذایی نان مصرفی شهروندان اشاره کرد و گفت: سبوس گیری بیش از حد مجاز توسط خبازان نباید صورت گیرد و جهت نظارت این موضوع دستگاه های ذیربط مامور نظارت و رسیدگی خواهند بود و باید ٥٠ درصد سبوس استحصالی سهم کارخانجات آرد مجددا به آنها برگردانده شود.
به گزارش عصرهامون یک هزار و ٣١٢ واحدنانوایی فعال در استان وجود دارد که از این تعداد یک هزار و ٨٨ واحد حمایتی و ٢٢٤ واحد نیز آزاد پز هستند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgn39qwak9zt4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما